שאלה טיפשית / תהייה

אני ילך לקצר את הקו....

סורי... לא ידעתי גם אני שונאת שזה ככה
אני יסדר...:)

idan3k

New member
../images/Emo58.gif 701

ספייק- עם שורשים (בולטים מאוד, אפילו רק קצוות מחומצנים), לפי התאוריה של שיער שלא צומח, אז ברגע שהוא חימצן אותו הוא לא יכול לחזור לצבע המקורי (יותר כהה מהפאה של וויליאם אבל חפיף נסספנד) והוא כן חזר...

ANGEL N

New member
על = אל

אני מסתול רציני!! איך עשיתי שגיאת הדפסה כזאת!!!

Lady of Buffdom

New member
לא רק זה

גם איך ערפדיות מתאפרות? ועוד איפור כבד בדרך כלל... אני חושבת שהשיער של הערפדים לא גדל אבל בכל זאת הם יכולים להסתפר ולצבוע שיער. אז לליאם היה שיער ארוך ואחרי כמה שנים אנג´ל הסתפר ועשה קוצים. לוויליאם היו תלתלים אבל לא בטוח שספייק הסתפר, אולי הוא רק שם ג´ל בכמויות מסחריות (כמו אנג´ל. מה הקטע שלהם עם ג´ל?
) התיאוריה שלי היא שמסדרים להם את השיער, וכמו שאמרתי בשרשור "אל תגיד": אל תגיד ערפד תגיד אחד שיש לו מעצב שיער צמוד... טוב, לא לכל אחד, רק לאלה שהם "ברמה" כמו אנג´לוס, דרלה, ספייק ודרו. סתם ערפדים שבאפי נלחמת איתם די מוזנחים. לערפדיות יש גם מאפרים צמודים. זה ההסבר היחיד לאיפור הכבד בדרך כלל שהן שמות.

max2k

New member
הוא לא מצליח../images/Emo41.gif

Angel is looking at himself and feeling his hair, trying to push it down. Angel: "Okay - this is because of going through the portal,right?" I don´t get it." No, I mean why didn´t anybody tell me about this? Look it´s..."​
אני מניח שהוא נתן למישהו אחר לעשות לו את השיער, אולי כמו שיש לוילי בר יש איזה ספר לערפדים.

N i c o l e

New member
אנשיםםםםם!!!

חשבתם על זה שהם אולי מתרגלים לזה...? כי, בכל זאת הם חיים כבר מאות שנים, וכפי שאתם רואים ערפדים "חדשים" בדרך כלל נראים דיי זוועה, אז לדעתי הם פשוט מתרגלים לזה...

למעלה