שאלה טיפשית / תהייה

elknetld2kil

New member
שאלה טיפשית / תהייה

שלום. אני כותב בדרך כלל בפורומים אחרים וראיתי פרסומת לפרק של באפי באיזה ערוץ (יש לי יס) וחשבתי לעצמי: איך זה שערפדים לא יכולים לראות את עצמם במראה אבל תמיד הם מופיעים מטופחים ועם שיער מושלם? אני יודע שזאת שאלה קצת טיפשית, אבל תחשבו על זה קצת...

mscooter

New member
אמ....

באמת אין לך מה לעשות בשעות כאלה אני רואה... אבל גם אני פה מה שאומר שגם אני כמוך משועמם מאוד
ו... הם פשוט לא נראים מטופחים חשבת על זה? הפרקים הראשונים של באפי שג'יילס מכשיר אותה הם מזהים ערפדים לפי כאי-טיפוח והמראה המיושן... מי אמר שערפדים נראים מטופחים? אני לא חושב ככה..

B a n j o

New member
אנג´ל

עם אותו השיער כבר שנים בטח
אולי מישהו מסדר להם אותו?

אני חושב שהשיער שלהם לא גודל

זה חלק מהחבילה של "להיות חי\מת". השאלה היא באמת איך הם מסדרים אותו.... איך איינג'ל מצליח לעשות עם השיער בלי ראי מה שלי עם ראי לוקח חצי שעה, וזה רק בהנחה שהשיער שלי במצב רוח?

Buffybot

New member
לא שאלה טפשית

זה תהייה קבועה שלא עד כדי כך נפתרה. ב"ראיון עם ערפד", למשל, השיער רואים שהוא לא יכול לגדול או להתקצר, הוא תמיד נשאר אותו הדבר. בבאפי לא ניסו לגזור את השיער, ממה שאני יודעת. אבל אם כבר מדברים על שיער, השיער של ספייק כן השתנה, מלבד צבע בלונד. אולי בעצם זה ג´ל, בכמויות פחות מסחריות משל אנג´ל. לפעמים רואים שהשיער שלו מפרוע, כך שהוא כן מסדר אותו (ולא רק, ממש כאילו עם ראי!) מצד אחר, אם יש לערפד מצלמה, הוא כן יכול לצלם אותו, סתם כדי לראות איך הוא נראה!

elknetld2kil

New member
קחו למשל את ספייק ואת דרקולה

לפי מה שאני זוכר מערוץ 2, לספייק היו קוצים בשיער (תתקנו אותי אם אני טועה) ולדרקולה בכלל יש שיער מושלם.

ANGEL N

New member
ואם כבר אז השאלה היותר מסובכת היא:

איך הערפדים מתגלחים? תאמינו לי שלהתגלח בלי מראה זה מאוד קשה, בוא נגיד שיש אנשים שגם עם מראה מפספסים הרבה מקומות ואף פעם לא מגולחים ממש (אהם אהם). ודרך אגב השאלה הזאת היא לא שלי אלה של ווילו. בעונה הראשונה אם אני לא טועה היא שואלת את אנג'ל: "אנג'ל איך אתה מתגלח?"

רינת4

New member
ומה הוא ענה?

ואם התיאוריה של מישהו כאן מלמעלה שהשערות שלהם לא גודלות,היא נכונה, זה אומר גם שהוא לא צריך להתגלח...

הייזל

New member
אבל זה לא הגיוני

לאנג'ל היה שפם בתקופה מסויימת והשיער של ספייק היה ארוך מהרגיל(לא בהרבה) ב 701. אז?

ANGEL N

New member
הוא לא ענה לה...

זה נשאר תעלומה. ודרך אגב לפי הכללים שך דו'ס לגבי ערפדים, גדלים להם שיערות. כמו שהייזל אמרה גם לספייק וגם לאנג'ל היו תספורות שונות, שיער ארוך, שפם, שיער צבוע וכד' וזה די מוכיח שאכן השיערות שלהם גדלות

רינת4

New member
אולי זה היה מודבק...?

והוא פשוט רצה שיער ארוך, אז הוא שם תוספת שיער? או ש-לליאם היה שיער ארוך,נכון?אז זה לפני שהוא הסתפר. בקשר לשפם-אני נשארת עם ההדבקה. זה ההסבר ההגיוני היחידי...

אהם... מחשבה...

אוקי ליאם- זה התקופה של אנג'ל עם שיער ארוך ושפם- אז הוא היה איש, הוא הרי הסתפר והתגלח אחרי התערפד ומאז לא היה לו שיער ארוך או שפם/זקן/וכו לא?! קוצי ספייק- כולה ג'ל... לוקחים את השיער שלו היום עם ג'ל+מעצב שיער טוב והרי לכם ספייק שונות ה70... מי כבר עוד? דרו למשל במשך כל השנים עם שיער גלי שחור. כנ"ל דרלה- שיער ארוך בלונדי. ערפדים=מתים-> לכן לא גדל שיער או זיפים...-> לא משתנים. אבל הם כן יכולים להסתפר רק שלא יגדל שיער... זה התאוריה שלי עם ביסוס על כל מיני דברים שקראתי/ראיתי בראינות.

ANGEL N

New member
לא נכון תמר....

לאנג'ל היה שיער ארוך כערפד תקופה די ארוכה. שימי לב שכשמקללים אותו ונותנים לו נשמה הוא עדיין עם שיער ארוך אז התיאוריה שלך לא הכי נכונה. לגבי זה שאנג'ל עשה תוספת שיער אני רק יכול להגיד שאנג'ל עדיין לא הומו!! (סתם סתם סתם אני צוחק על תהרגו אותי)

אהם אהם אמרתי-

שהוא היה רע הוא השאיר את השיער ככה בשלב מסוים שהוא היה ערפד הוא הסתפר ומאז אין לו......... (זה היתה הכוונה שלי לפחות:)

ANGEL N

New member
תמר יש בעיה בהודעות שלך!

הןנשמכות יותר מידי ימינה!

למעלה