אמממ..
בקשר לאופטמיות, כנראה שאני הולכת להיות גאידמק הבא, כי אני מתחילה למכור הרבה אופטימיות לאנשים..חחחח
ועכשיו לקצת רצינות.. אתה כנראה לא מתרגל נכון.. אם היית מתרגל נכון זה אמור לעבוד.. פשוט דבר איתה..!!! מאיפה היא תדע שאתה מעוניין לצאת איתה?.. (כמו שכבר אמרתי, אתה לא חייב להציע לה לצאת כבר בפנייה הראשונה שלך אליה.. אפילו רצוי להתחבב עליה קודם לפני שאתה מציע לה לצאת.. כי ככה הסיכוי שהיא תסכים גדול יותר..כי מה לעשות.. קל יותר להפתח ולהתחבר לאדם שמכירים) ודיי כבר עם התסריטים..אני מוכנה להודות שה'יש בימנו בנות שמתחילות עם בנים' זה גם הייתי אני.. כאילו, ואואו... חזון אחרית הימים.. בחורה תתחיל עם בן..!! וואלה, מה זה לא קשה כמו שזה נשמע... מה זה לא מסובך.. עושים את זה באלגנטיות..לא טו מאץ' להתלהב, אבל לא להיות בדיכי חחחח בכל אופן, באמת זה לא נורא, ויודע עוד משהו.. גם אם היא תסרב לך, זה לא נורא..!!!! אתה יודע שניסית.. שיש לך אומץ שחבל על הזמן..שזה באמת לא כזה נורא.. ואוףףף איפה בדיוק אפשר לצעוק את זה?.!!! באמת שזה לא מסובך.. ואם אתה לא מסוגל.. שוב.. ההצעה של הפתק.. זה לרוב עובד..(ואם אתה גם בחור טוב, שנראה טוב אז מאוד יתכן שזה יעבוד) תביא לה פתק, או תישלח חברה שלה/שלך, שאתה רוצה להגיד לה כמה מילים.. זהו.!!!אם את ממש אבל ממש אבל ממש מתבייש,פשוט שלח מישהו(חבר שלך/חברה שלה שתיתפוס בצד לרגע) ותגיד לה שאתה מעוניין לומר לבחורה כמה מילים, יאללה זה לא כזה ביג דיל..!!! שוטטט