שאלה חשובה...

foxalone

New member
שאלה חשובה...

טוב, לי זה באמת מאוד חשוב... אני פאקינג בן 25, אבל אני פגשתי בחורה יפהפיה במכללה שלומדת איתי- ואין לי מושג איך להתחיל איתה...(וזה לא שלא הייתי במערכת יחסים - הייתי!)... אבל כשאני רואה אותה- אני נקפא... מה עושים???!!!

נ ט ע 9 1

New member
היי רגעעעע

לפני שאתה קופא.. אין לך סיבה...!!! אם היית במערכת יחסים, אם היא מוצאת חן בענייך.. אם אין לך דימוי עצמי נמוך(ואם יש, אתה מסלק אותו בזה הרגע) פשוט תיגש אליה, תתחיל כזה לדבר איתה(אם אתה לא מעוניין ממש 'להתחיל איתה') תשאל אותה מה היא לומדת(או שמה היא לומדת את אותו מקצוע שלך) ותנסה כזה לפתח איתה שיחה ואם תראה שהיא משתפת פעולה, תדבר איתה כמה פעמים.. ככה בהפסקות.. ותנסה להכיר אותה, תראה אם היא גם מעוניינת.. לא חייב ישר 'להציע לה לצאת', אפשר פשוט לפתח שיחה, ובהמשך(בהפסקה אחרת) להציע לה.. כשמכירים מישהו משיחה/שתיים יותר קל להיפתח ויותר קל לדבר בחופשיות אם היא תכיר אותך ואתה אותה יותר מרק מראה חיצוני, ככה היא לא תירתע, וגם אתה לא כ"כ תחשוש, מלהציע לבחורה שרק ראית להציע לצאת.. אה.. ובכלל.. השד לא כזה נורא..(ביימנו גם בנות מתחילות עם בנים..) אז מה אתה כ"כ חושש?.. יאללה.. אתה עוד פה?.
בהצלחה

foxalone

New member
יו

תאמיני, נטע, אם היית יכולה למכור את האופטימיות שלך - את כבר היית מיליונרית...:) הבעיה היא שלפני זה בבית אני מתרגל בראש את כל תסריטי שיחה אפשריים, אבל ברגע שאני נמצא בכיתה והיא יושבת מאחוריי - אני שוכח הכל... ואני לא יודע פשוט ממה להתחיל...:( וגם היא מדברת עם הבנות (כמו כל הבנות) - אז איפה אני אתקע שם??????? איזה ביאוס...

נ ט ע 9 1

New member
אמממ..

בקשר לאופטמיות, כנראה שאני הולכת להיות גאידמק הבא, כי אני מתחילה למכור הרבה אופטימיות לאנשים..חחחח
ועכשיו לקצת רצינות.. אתה כנראה לא מתרגל נכון.. אם היית מתרגל נכון זה אמור לעבוד.. פשוט דבר איתה..!!! מאיפה היא תדע שאתה מעוניין לצאת איתה?.. (כמו שכבר אמרתי, אתה לא חייב להציע לה לצאת כבר בפנייה הראשונה שלך אליה.. אפילו רצוי להתחבב עליה קודם לפני שאתה מציע לה לצאת.. כי ככה הסיכוי שהיא תסכים גדול יותר..כי מה לעשות.. קל יותר להפתח ולהתחבר לאדם שמכירים) ודיי כבר עם התסריטים..אני מוכנה להודות שה'יש בימנו בנות שמתחילות עם בנים' זה גם הייתי אני.. כאילו, ואואו... חזון אחרית הימים.. בחורה תתחיל עם בן..!! וואלה, מה זה לא קשה כמו שזה נשמע... מה זה לא מסובך.. עושים את זה באלגנטיות..לא טו מאץ' להתלהב, אבל לא להיות בדיכי חחחח בכל אופן, באמת זה לא נורא, ויודע עוד משהו.. גם אם היא תסרב לך, זה לא נורא..!!!! אתה יודע שניסית.. שיש לך אומץ שחבל על הזמן..שזה באמת לא כזה נורא.. ואוףףף איפה בדיוק אפשר לצעוק את זה?.!!! באמת שזה לא מסובך.. ואם אתה לא מסוגל.. שוב.. ההצעה של הפתק.. זה לרוב עובד..(ואם אתה גם בחור טוב, שנראה טוב אז מאוד יתכן שזה יעבוד) תביא לה פתק, או תישלח חברה שלה/שלך, שאתה רוצה להגיד לה כמה מילים.. זהו.!!!אם את ממש אבל ממש אבל ממש מתבייש,פשוט שלח מישהו(חבר שלך/חברה שלה שתיתפוס בצד לרגע) ותגיד לה שאתה מעוניין לומר לבחורה כמה מילים, יאללה זה לא כזה ביג דיל..!!! שוטטט

תתחיל בקטן

תאמר לה שלום שאתה רואה אותה וכך תיכנס לתודעה שלה (היא תשאל את עצמה מי אתה, למשל). שנית, אם קשה לך כאן, נסה להתחיל מהמכנה המשותף הקל ביותר: דבר איתה על הלימודים. שאל אותה שאלה או שתיים בנושא ומשם תפתח שיחה. אני יודע שהרבה יותר קל לדבר מאשר לעשות. באמת קשה ליזום. אבל גם אם לא תצליח, תדע שניסית להתמודד ואני בטוח שתלמד מהניסיון הזה. אני מצטרף לאופטימיות של נטע. אל תפחד לנסות.

תשובה

פנה אליה ונסה לשוחח אתה בעדינות ובענין על הלמודים במכללה, ובהמשך להתענין בחייה האישיים יותר. כך לאט תיצור אתה קשר.

צבייק

New member
לפני הכול...

תחשוב בשורה התחתונה.. אתה חושב שיש לך מצב איתה?

foxalone

New member
בוודאי

בזה אין לי ספק, אחרי ששרדתי כמעט שנתיים אם מרוקאית... אני השתכנעתי שלאהבה אין לאום/גבולות וכו'...

foxalone

New member
צודקת...

הייתי צריך לכתוב כך - "שרדתי"- כי היה לנו הכי כיף שבעולם...רק זכרונות טובים יש לי ממנה...:)

free soul

New member
יש דבר כזה שנקרא- ליקויי למידה../images/Emo70.gif

את מספיק גדולה כדיי להבין שיש אנשים כאלו. שמעתי על פרופסורים, מהנדסים וכו' שיש להם שגיעות כתיב
וכן, גם אני לקויית למידה, בעצם, כל אדם שני לקויי למידה..

../images/Emo45.gif

אין שום קשר בין אינטילגנציה לשגיאות כתיב. מה שהרבה יותר גרוע זה חוסר אינלטילגנציה רגשית כמו של כותבת ההודעה לעיל (4 בבוקר לא נרדמת). אם זה ממש מפריע לגיטימי לתקן ולעזור, אבל לזלזל ולהתנשא זה רק מצביע על בורות בתחום.

foxalone

New member
wow

איזה דיון סוער על מילה חדשה שהמצאתי...:) אבל אנשים!! תתמקדו בגוף העניין - תמליצו איך להתחיל איתה...:)!

אוקי

אני פגשתי את חבר שלי באוניברסיטה (לומדים ביחד). התחלנו לדבר, התיידדנו מאד. יום אחד פשוט הצעתי לו טרמפ הבייתה... על הדרך הוא הציע שנעצור לבירה. מאד פשוט.

למעלה