שאלה חשובה

כלבובי

New member
שאלה חשובה

היי---אני חדשה כאן. מאושפזת על אוונאסנס ומחכה בקוצר רוח להגעתם לארץ! כבר רכשתי כרטיס והספירה לאחור החלה. רציתי לדעת אם יש בפורום אנשים בני 30+ (אני בת שלושים) סתם מתוך עניין, כי בינתיים אני הולכת להופעה לבד :( דברו אלי....

yotem 16

New member
אממ למיטב ידיעתי אין../images/Emo83.gif

אולי רק אחד, אבל אני לא בטוח. אבל מה זה משנה? P: כאילו, אני מאמין שהפורום יהיה ביחד, ואנחנו אוהבים אנשים מכל הגילאים ומכל הסוגים
אני יכול להבין למה אולי לא תרגישי נוח, אבל רק שתדעי שמבחינתנו את חברת פורום כמו כל האחרים כאן ומוזמנת בשמחה

nofar84

New member
תשובה חשובה

היי, גם אני חדשה כאן... :( אני מתחתנת ב 24/5 והאמת, אני לא בטוחה אם אני מתרגשת יותר מהחתונה של עצמי או מההופעה!!! טוב, זה מוגזם, אבל בכל זאת. נכון לעכשיו גם אני הולכת לבד... לצערך, אני בת 22 ולא בת 30+. אבל אני ממש נחמדה!!!! מבטיחה (ואני גם משתדלת בד"כ לא לנשוך)

כלבובי

New member
:) זה לא הגיל---זה התרגיל

סתם..... האמת שזה אני -לא אתם...חששתי שאף אחד לא ירצה לדבר איתי כי יחשבו שאני מבוגרת מדי...:)))) אבל עכשיו אני מרגישה שכל העכבות נמוגו ואפשר לפרוץ בשיחות סוערות עם כל מי שבא בסבבה, כי זה באמת לא ממש משנה. אגב, בקטע של מה חושבים ההורים על המוסיקה של אוונסנס אז תדעו שיש הורים שמשמיעים לילדים שלהם את המוזיקה הזו כדי שיכירו מוסיקה מצויינת, ככה מזוית של הורה שתדעו.

למעלה