שאלה חשובה

Team Xtream

New member
שאלה חשובה

במידה ואני עשיתי היום פססיכומטרי ואני רוצה לעשות שוב. מההמוע הכי קרוב שניתן לגשת? ללא קורס. ואם אני נניח מקבל פטור באנגלית בבחינה הזו. אז הוא תקף לתמיד גם אם במבחן הבא אני א אקבל םחות מהפטור?

tlaiper

New member
הפטור נשאר תקף..

לא משנה כמה תקבל בבחינה הבאה, לוקחים את הציון הגבוה. והמועד הבא שאפשר לגשת - ספטמבר.

Team Xtream

New member
תודה רבה אבל!

בוא נגיד מבחינת אוניבריסטה נניח ואני ניגש בספטמבר... אני עדיין אוכל להתחיל ללמוד בשנת הלימודים? כי אחריי לוקח חודש עד התוצאות.. יש לך או למישהו מושג מה קורה במקרה כזה?

tlaiper

New member
לפי מה שאני יודעת..

המועד האחרון כדי להרשם לאוניברסיטה הוא עשיו - אפריל. עוד סיבה שגם המון אנשים נבחנים בו. אלה שעושים ביולי עוד יש להם סיכוי, הרשמה מאוחרת לחלק מהדבדרים. ספטמבר כבר לא, כי הלימודים מתחילים, אולי לסמסטר שני, למקצועות שאפשר.

Team Xtream

New member
שכחתי לציין

שלאוניברסיטה עצמה נרשמתי כמובן, על תנאי פסיכומטרי בגלל זה השאלות.... עכשיו אפשר לקבל תשובה יותר מדוייקת לגביי השאלה ??:)

RedGrass1

New member
....

המועד הקרוב הוא מועד יוני (אולי בעצם יולי לא בטוח), אתה יכול לגשת אם לא נבחת עכשיו במועד אפריל. כן הפטור נשמר.

לגבי האוניברסיטה-

באת"א יש פקולטות שההרשמה עצמה נסגרה אבל אם אתה נרשם עכשיו (קרי עכשיו עכשיו) לא דרך האינטרנט תוכל למלא בטופס ההרשמה שאתה ניגש לפסיכומטרי ביולי,ובמידה ויתפנה מקום והציון שלך מעל הסכם הדרוש לאותו מסלול יש מצב שתקבל מצב =החלטה קבלה,הרבה אנשים מתקבלים וברגע האחרון הם מתקבלים למשהו ששסימנו בעדיפות גבוהה יותר ואז מתפנים מקומות), דרך אגב אני מכיר אנשים שלמדו איתי שהתקבלו (בפקולטות להנדסה וגם ברפואה) שבוע אחרי תחילת הלימודים...

למעלה