יש לי את התסריט של החומה המקורי חתום ע"י 4 חברי הלהקה המקורית חתימות מקוריות + התקליט WORKS חתום חתימות מקוריות של 4 חברי הלהקה ואני מעוניין למכור ולא יודע להעריך את זה בכסף מישהו יכול לעזור לי?
בעיקרון התסריט לא שלי זה של חבר שלי והוא קיבל אותו מאיזה בחורה שהוא יצא איתה משפחה מאוד עשירה מדרום אפריקה אני לא ממש יודע כמה זה עלה לה והוא כבר לא בקשר איתם כדי לתת לי את הפרטים האלה מה אתה אומר?
תקליטים חתומים בדרך כלל נמכרים ב 300$ לגבי התסריט אני לא ראיתי ולא יודע אבל הייתה תקופה שהוא נמכר באינטרנט וזה היה חידוש של התסריט המקורי כי המקורי קיים רק בכמה עותקים בודדים.אם בכל זאת הוא מקורי הייתי מעריך אותו בין 700 ל1000$ הדבר שלי יש בסגנון זו החבילה של הפרומו לסרט החומה שקבלו העיתונאים בשנת 82 לפני יציאת הסרט.זה ספר ועוד כמה דברים וזה בערך 250$
ניק מייסון ב 500 עותקים בלבד קניתי אותה והיא עלתה כ 5 אלף שח. אתמול קראתי באינטרנט שספר המחירון של פריטים נדירים כותב שכרגע הערכת המחיר של הקופסא הזו היא 5 אלף פאונד שזה בערך 43000 שח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אבל את לא רואה אותי מתרברב על כמה שהדברים שלי שווים עשרות אלפי שקלים, בהודעות שאין בהן שום ערך מוסיקלי או ענייני, אלא נועדו, ולא צריך להיות חד אבחנה בשביל להבין זאת, לניקור עיניים
תקראו לי מה שתרצו זה באמת לא משמשותי בעיני חוץ מזה מה ההתרברבות פה פשוט התלהבתי שהקניה הוכיחה את עצמה כהשקעה נכונה חבל שקנאה משחקת פה תפקיד חחח מה זו בדיחה?חצי מההודעות אינם בעלות ערך "מוזיקלי או עינייני" ולא ראיתי את המחאה ההמונית טוב.שאחרים יריבו אני רק מספר דברים וזה עדיין לפי כל חוק-מותר.