שאלה חשובה

ofirmoon

New member
שאלה חשובה

יש לי את התסריט של החומה המקורי חתום ע"י 4 חברי הלהקה המקורית חתימות מקוריות + התקליט WORKS חתום חתימות מקוריות של 4 חברי הלהקה ואני מעוניין למכור ולא יודע להעריך את זה בכסף מישהו יכול לעזור לי?

Anuerysm

New member
אם זה נכון מה שאתה אומר

אל תמכור את זה בחיים או שתשמור את זה עוד איזה חמישים שנה אם אתה ממש רוצה למכור

flowerboy69

New member
איפה קנית את התסריט??

אני יודע למה אני שואל ואני יסביר כשתענה...

ofirmoon

New member
זה סיפור ארוך

בעיקרון התסריט לא שלי זה של חבר שלי והוא קיבל אותו מאיזה בחורה שהוא יצא איתה משפחה מאוד עשירה מדרום אפריקה אני לא ממש יודע כמה זה עלה לה והוא כבר לא בקשר איתם כדי לתת לי את הפרטים האלה מה אתה אומר?

ofirmoon

New member
בנוסף...

יש גם את התקליט WORKS חתום ע"י 4 חברי הלהקה חתימות מקוריות

flowerboy69

New member
אז ככה

תקליטים חתומים בדרך כלל נמכרים ב 300$ לגבי התסריט אני לא ראיתי ולא יודע אבל הייתה תקופה שהוא נמכר באינטרנט וזה היה חידוש של התסריט המקורי כי המקורי קיים רק בכמה עותקים בודדים.אם בכל זאת הוא מקורי הייתי מעריך אותו בין 700 ל1000$ הדבר שלי יש בסגנון זו החבילה של הפרומו לסרט החומה שקבלו העיתונאים בשנת 82 לפני יציאת הסרט.זה ספר ועוד כמה דברים וזה בערך 250$

Anuerysm

New member
שמור את התקליט

עד שחבר להקה כלשהוא ימות זה יהיה שווה פי 3 לפחות

flowerboy69

New member
לפני כמה זמן שיצא הקופסא של

ניק מייסון ב 500 עותקים בלבד קניתי אותה והיא עלתה כ 5 אלף שח. אתמול קראתי באינטרנט שספר המחירון של פריטים נדירים כותב שכרגע הערכת המחיר של הקופסא הזו היא 5 אלף פאונד שזה בערך 43000 שח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eilon87

New member
אספנות זה גם ה"קיק" שלי!

אבל את לא רואה אותי מתרברב על כמה שהדברים שלי שווים עשרות אלפי שקלים, בהודעות שאין בהן שום ערך מוסיקלי או ענייני, אלא נועדו, ולא צריך להיות חד אבחנה בשביל להבין זאת, לניקור עיניים

ובכל זאת

השמצות אישיות מהסוג הזה, אין מקומן בפורום. אתה רוצה לומר משהו לבחור, תעשה את זה במסר.

flowerboy69

New member
נו באמת כאילו שאכפת לי

תקראו לי מה שתרצו זה באמת לא משמשותי בעיני חוץ מזה מה ההתרברבות פה פשוט התלהבתי שהקניה הוכיחה את עצמה כהשקעה נכונה חבל שקנאה משחקת פה תפקיד חחח מה זו בדיחה?חצי מההודעות אינם בעלות ערך "מוזיקלי או עינייני" ולא ראיתי את המחאה ההמונית טוב.שאחרים יריבו אני רק מספר דברים וזה עדיין לפי כל חוק-מותר.

למעלה