שאלה חשובה

lolita212

New member
שאלה חשובה

משהו מכיר את המילים של פיטר פן ( ערוץ 1 מתחיל במילים "פיטר פן ..... ") שאלה שני , מישהו מכיר את המילים של המעופפים הנועזים ( סידרה ענתיקה..) ואת המילים של גב´ פילפלת.. תעשו לי טובה תעזרו לי זה דחוף!!!!
ליהי

MineSweeper

New member
המעופפים הנועזים! איזו נוסטלגיה...

אבל הקטע היחיד שאני זוכרת זה "הנה הם באים המעופפים הנועזים....בואו ____ בואו ו____ ביחד... בין עצי ה____ ..." וכו´... ושל פלפלת- (באדיבות בן דוד שלי) אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה כפית קסמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה מזל שהכל קורה רק לטובה זה ____________ כל יום קורה לי איזה פלא פלא מיוחד וגם מוזר (?) אנשים אומרים עליי תמיד פלפלת יש בה יש בה משהו מוזר בסוד, גלי לי, כפית קסמים שלי למה רק לי, למה למה רק לי? מצטערת אם חסר משהו, זה מה שהוא זכר...

risha

New member
מה קורה איתי?

לי קוראים פלפלת יש לי כפית קטנה כפית קסמים של פלא הביטו מה עשתה לי כפית הפלא אני כל כך קטנה לכל אני מוכנה גם צופי שלי והחורפן שלה רוצים הם לבוא רוצים הם לעזור הי בואו איתי כל ידידי חברי הקטנים פתאום כל כך גדולים אילו הפתעות הנה מר פלפל רק הוא לא יידע את סוד הקסם כפית הקסמים הקטנה

Section

New member
המילים שבקשת (לפחות חלק)

המילים של פיטר פן: פיטר פן, שרוצה להיות רק ילד, זמן חולף והוא אינו גדל טינקרבל, היא קרן אור פיה של פלא פיטר פן, לעוף עם טינקרבל מי רוצה לעוף איתם, לעוף ביחד, אל האי ששמו הוא שום מקום פיטר פן יכול אתכם לקחת אל האי אל הסיפור אל החלום פיטר פן על סכנות יגבר בלי פחד שם רחוק, רחוק בשום מקום מי רוצה, לעוף עכשיו ביחד אל האי אל הסיפור אל החלום מה שאני זוכרת מהמעופפים הנועזים- פה מאחורה ההר בתוך יער דיי מוזר מעופפים, הנועזים מי זה מתקרב מי זה פה עורב בואו לעזור בואו ונשמור ביחד, תן ל...יד וכח תן ליער עד לפרוח שיר את שיר היער בקול גדול בוא נשמור על החלום על פרח ועל עץ מים רבים, רוח חיים פה מאחורי ההר בתוך היער, חיים הדובונים! וזה מה שאני זוכרת... עכשיו גברת פלפלת- מה קורה איתי לי קורים פלפלת וזו כפינה, כפית קטנה של פלא הביטו מה עשתה לי כפית הפלא אני כל כך קטנה לכל אני מוכנה אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה , כפית קסמים שובבה והיא עושה לפעמים צרות כאלה אבל אצלי בסוף הכל קורה רק לטובה זה מזל כל יום קורה לי איזה פלא פלא מסוכן ונהדר אנשים אומרים עלי מה עם פלפלת יש בה יש בה משהו מוזר בסוד ספרי לי כפית פלאים שלי למה רק לי למה למה רק לי? רק צופי שלי, והחורפן שלה רוצים הם לבוא רוצים הם לעזור היי! בואו איתי! כל ידידי, חברי הקטנים פתאום כל כך גדולים, אילו הפתעות הנה מר פלפל, רק הוא לא ידע, לא את סוד הקסם כפית הפלאים הקטנה מקווה שעזרתי קצת, למרות שנדמה לי שעשיתי כמה טעויות..

ST

New member
כל זה מהזיכרון?

פיטר פן - "פיטר פן אהוב על טינקרבל" (בסוף הבית הראשון) בקשר למעופפים - זה "מי זה פה אורב?" ו-"ביחד, תן לטבע יד וכוח" נדמה לי שגם "מים זורמים, רוח נעים" השאר לפי מה שאני יודעת נכון ומדויק.. כל הכבוד! בשורות טובות, אסתי.

Section

New member
אני בדר"כ זוכרת דברים חסרי משמעות..

ואני לא מאמינה שכתבתי "עורב" עם ע´.... אבל אפשר להבין אותי כי כתבתי הכל נורא מהר תוך כדי זמזום השיר כי אם שרתי לאט אז שכחתי מילים... ובאת תהיתי בפיטר-פן אם זו באמת השורה כי היא נראתה לי לא הגיונית... אז תודה על ההארה! יערה

רוזי123

New member
דרך אגב...

למשהו יש את אחד מהשירים האלו ?????????? אם כן שישלח לי

risha

New member
שכחת

בפיטר פן הוק אני רב החובל רב השודד משום דבר אני איני פוחד בפילפלת עירבבת בין השיר סיום ופתיחה

למעלה