המילים שבקשת (לפחות חלק)
המילים של פיטר פן: פיטר פן, שרוצה להיות רק ילד, זמן חולף והוא אינו גדל טינקרבל, היא קרן אור פיה של פלא פיטר פן, לעוף עם טינקרבל מי רוצה לעוף איתם, לעוף ביחד, אל האי ששמו הוא שום מקום פיטר פן יכול אתכם לקחת אל האי אל הסיפור אל החלום פיטר פן על סכנות יגבר בלי פחד שם רחוק, רחוק בשום מקום מי רוצה, לעוף עכשיו ביחד אל האי אל הסיפור אל החלום מה שאני זוכרת מהמעופפים הנועזים- פה מאחורה ההר בתוך יער דיי מוזר מעופפים, הנועזים מי זה מתקרב מי זה פה עורב בואו לעזור בואו ונשמור ביחד, תן ל...יד וכח תן ליער עד לפרוח שיר את שיר היער בקול גדול בוא נשמור על החלום על פרח ועל עץ מים רבים, רוח חיים פה מאחורי ההר בתוך היער, חיים הדובונים! וזה מה שאני זוכרת... עכשיו גברת פלפלת- מה קורה איתי לי קורים פלפלת וזו כפינה, כפית קטנה של פלא הביטו מה עשתה לי כפית הפלא אני כל כך קטנה לכל אני מוכנה אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה , כפית קסמים שובבה והיא עושה לפעמים צרות כאלה אבל אצלי בסוף הכל קורה רק לטובה זה מזל כל יום קורה לי איזה פלא פלא מסוכן ונהדר אנשים אומרים עלי מה עם פלפלת יש בה יש בה משהו מוזר בסוד ספרי לי כפית פלאים שלי למה רק לי למה למה רק לי? רק צופי שלי, והחורפן שלה רוצים הם לבוא רוצים הם לעזור היי! בואו איתי! כל ידידי, חברי הקטנים פתאום כל כך גדולים, אילו הפתעות הנה מר פלפל, רק הוא לא ידע, לא את סוד הקסם כפית הפלאים הקטנה מקווה שעזרתי קצת, למרות שנדמה לי שעשיתי כמה טעויות..