צודק....
תשמע מר ג´וניור... דבר ראשון, אומרים פטרוצ´י. ודבר שני, אפילו אחרי 7 שנים לא תוכל לנגן כמו ג´ון, ובוודאי לא אחרי 7 חודשים. אני לא יורד עליך, חס וחלילה, ואמנם לא שמעתי אותך, אבל אני יכול לומר בוודאות שאתה לא מתקרב לפטרוצ´י. אולי מבחינת טכניקה אתה תגיע מתישהו לרמה שלו. פטרוצ´י הוא לא הטכניקאי הכי גדול שקם, ועם הרבה אימונים אתה תגיע לשם. אחרי כמה שנים טובות... אבל... מבחינת רגש וסאונד, אני בטוח שאתה מאוד רחוק מהמקור. פטרוצ´י הוא הגיטריסט שאני הכי מושפע ממנו, ואני הכי אוהב את הסגנון שלו. הוא כותב מדהים, ויש לו קטעים מאוד חזקים עם המון רגש. לרמה כזאת אי אפשר להגיע אחרי שנה. אני מצדיק אותך בקטע של הכישרון שדרוש כדי לנגן על הכלי, ואני מאמין שאתה לא מדבר סתם על יכולות הנגינה שלך. כמו שאמרתי אני לא שמעתי אותך, ואני אשמח לשמוע, ואני באמת מאחל לך בהצלחה בהמשך הדרך. אבל אל תתלהב יותר מדי (ולא מרוע לב), ותישאר מחובר לאדמה... יפה מאוד שאתה מוציא קטעים מסובכים, וכל הכבוד על ההתקדמות, אבל אל תתיימר לחשוב שאתה מנגן כמו ג´ון. אפילו סינגולדה, שלדעתי הוא מוסיקאי ענק, לא מגיע לרמה שלו... המשך כתיבה מהנה (ואם אתה יכול, תכתוב עם סימני פיסוק, כי זה לא ממש ברור מה אתה רושם...). ולשאר הגולשים... תפסיקו כבר להשתמש בביטוי "לזיין ת´שכל" על נטיותיו השונות. זה לא נחמד, לא מנומס, והודעות נוספות שיתהדרו במילים (ואני מדבר על חריגות רציניות מגבול הטעם הטוב) יימחקו. תודה ושבוע טוב, wiz, מה קורה איתי ?