שאלה חשובה

hafy1

New member
שאלה חשובה

למה הארי רואה את הת'סטראלים בפעם הראשונה רק בספר החמישי? אני יודע שזה כי הוא ראה את סדריק דיגורי מת. אבל הוא הרי גם ראה את הוריו מתים...זה לא אמור לשנות אם הוא זוכר או לא. אז למה הוא לא ראה אותם מהשנה הראשונה בהוגוורטס?

Avi potter

New member
מחשבה יפה..! קבל/י ח"ח! ../images/Emo140.gif

אממ, הוא רואה אותם לראשונה בספר החמישי כי כנראה הוא צריך לעקל את המוות שהוא ראה ולא סתם לראות מוות..! לגבי השאלה השנייה -

Avi potter

New member
כנראה שזה כ-ן משנה.!

הוא צריך לזכור את המוות ולעקל אותו כדי שהת'סטארלים (
) יתגלו אליו..!

aviv e

New member
נכון...

גם אני לא הבנתי את זה ממש... ואז קראתי את זה שהוא צריך לעקל אבל למה הוא לא רואה אותם כאשר אוה חזר הביתה? יכול להיות שהוא לא חזר בכרכרות? אני כבר לא ממש זוכר! אה כן אני אביב ואני מסתובב פה! אני יכנס רשמית לפורום כאשר אני יקרא את הספר השישי (אני ואנגלית זה לא מסתדר ביחד)... למרות שכבר גיליתם לי הרבה (אני אני לא עומד ב
)

the only one 16

New member
לא שחשבתם שאולי...

אחרי ארבע ספרים ארוכיים רולינג שכחה משהו וככה יצא לה.

Avi potter

New member
אני אצטט ממשפטיו של יניב...

= "אני מתאפק לא לסקול, שהות נעימה."

G e o r g i a

New member
תשובות.

בקשר לזה שהוא ראה את המוות של ההורים שלו - את המוות של אבא שלו הוא לא ראה. ג'יימס אמר ללילי לקחת את הארי ולברוח או משהו כזה....(הארי שומע אותו אומר את זה כשהסוהרסנים לידו אם אני לא טועה). ואמא שלו - מי אמר שהוא הסתכל עליה? מי אמר שהוא בכלל מבין מה הוא רואה? יכול להיות שהוא היה מכוסה והכל... ובקשר לסדריק - זו כנראה פאשלה של רולינג שהיא מתרצת בזה שהוא היה צריך לעקל את המוות.

y a 1 2 3 e l i

New member
תשובה..

מי שראה מישו מת צריך קודם לעכל את עובדת המוות.. ורק אז הוא יכול לראות את הפגעסוסים.. אולי הוא לא זוכר את גופת לילי.. והוא גם היה קטן מידי מכדי לעכל.. לכן הוא רואה אותם רק לאחר מות סדריק יעלי =]

לי יש שאלה שקשורה

למה הארי לא ראה אותם בסוף שנה רביעית הרי גם אז זה היה אחרי המוות של סדריק

y a 1 2 3 e l i

New member
בגלל ש..

הוא עוד לא עיכל את המוות של סדריק.. אז הוא לא יכל לראות אותם יעלי =]

aviv e

New member
זה בדיוק מה שחשבתי...

למה הוא לא ראה בסוף השנה? ובכל מקרה... זה קצת דפוק רולינג אומרת טוב הם צריכים לעוף על מישהו טוב אז בואו נמציא יצור חדש!(בספר השלישי בקביק ובספר החמישי היצורים ששכחתי את שמם!) וזה קצת דפוק! אתה לא חושבים?

למעלה