שאלה חשובה

מה יא

New member
אממ../images/Emo153.gif../images/Emo95.gif

רולינג אומרת שהכל מתוכנן מראש... היא לא יכולה "להמציא" חיה חדשה רק כי אין לה משהנו שיכול להסיע אותם... והיא אמרה שהוא לא ראה אותם בספר הרביעי כי הוא עוד לא עיכל את המוות... היא גם אמרה שהיא לא רצתה להכניס תעלומה חדשה בסוף הספר.

aviv e

New member
טוב...

אם אתה אומר! לדעתי היא סתם... המציא אותם! וגם מה לונה הזאת קשורה! למה היא המציאה אותה? נכון זה יהיה מצחיק עם בסוף הספר השביעי היא תכתוב משפט סיום "יניב התעורר וגילה כי כל זה היה רק חלום אחד גדול!" ונראה לי שאפשר להגיד שהצתרפתי רישמית לפורום! למרות לשא קראתי את השישי!

תשובה

כדי לסכם את כל חלקי התשובות שבשרשור: הארי לא ממש ראה את ההורים שלו מתים, כפי שכבר הסבירו, והוא היה צריך לעכל את העובדה שסדריק מת כדי לראות אותם. עוד הסבר הוא שרולינג לא רצתה להוסיף עוד תעלומה בסוף הספר הרביעי ולכן לא שמה את זה, ובעקבות כך סיפרה שצריך לעכל את המוות שרואים - גם תירוץ וגם הגיוני. דרך אגב, שואלים את השאלה הזאת די הרבה, אולי כדאי לשים אותה בתשובות לשאלות נפוצות. או שהיא כבר שם? מעניין.

WWE4ever

New member
ענו על זה כבר 100 פעם...

כדי לראות את הת'סטראלים צריך להבין שראית מוות. כשהארי היה תינוק הוא לא ראה את אבא שלו מת כי הוא היה כל הזמן עם לילי והארי לא הבין שהיא מתה, הוא לא עיקל את זה.

../images/Emo54.gifממ.. בין שאר התשובות כאן

צריך לציין גם שאף אחד לא יכול לזכור שום אירוע שקרה לפני גיל שנה וחצי או שנתיים. זאת די עובדה וזאת עוד אחת הסיבות שבגללן הארי לא ראה את הת'סטראלים מהשנה הראשונה.

Roonil Wazlib

New member
התהיות עלו גם לי

ואחרי התיעצות אם אח שלי ועם כמה חברות שלי, הגענו למסקנה דומה לזו שפה, אבל בקשר למוות של ההורים של הארי, יכול להיות גם שהוא לא ראה את זה. הרי לא כל התינוקות בני השנה יכולים לקום מהמיטה ולראות את וולדמורט הורג את ההורים שלו...

Mr Squirrel

New member
כה, גמאני חשבתי עלזה

וחשבתי שכנראה הוא צריך לזכור אתזה אבלכולנו יודעים שנסיבה האמיתית היא שרולינג לא חשבה עלזה בהתחלה ;] אז זה בגלל שהוא לא זוכר את מה שהוא ראה? אהמ אהמ תרשו לי להזכיר לכם שבספר השלישי הוא ראה אתזה כשהסוהרסנים עשו לו משו.

Roonil Wazlib

New member
הוא שמע את זה

ומה שהוא ראה זה את הצללית של וולדמורט, אלא אם כן זכרוני מטעה אותי באופן משמעותי, כי אני לא בודקת עכשיו בספר

m i a o o

New member
המממ...

הוא בכלל לא ידע שההורים שלו נרצחו ע"י וולדי עד שהיה בן 11... מכאן אני מסיקה שהוא לא זוכר את כל ההתרחשות של המוות שלהם, ובכלל באותו רגע הוא לא היה מודע בכלל למה שקורה. בשביל לראות את הת'סטראלים קודם כל צריך להיות מודע למוות בזמן שזה קורה.

D o o S h a

New member
לדעתי...

בקשר לדיגורי- באמת פשלה של רולינג, סתם שטויות שהוא צריך לעכל את המוות! מה קשור?? ובקשר לךהורים- הוא בטח ישן. תינוק קטן בערך אוכל וישן
אחרת הוא היה רואה את זה...

למעלה