שאלה חשובה

WaLtEr DiSnEy

New member
שאלה חשובה

אני רוצה מאד ללמוד מאגיה וכישוף, הנושא הזה נראה לי מאד מרתק, ועשוי אולי לעזור לי לעבור כמה דברים בחיים...אני מקווה אבל יש לי שאלה חשובה, אני רוצה לדעת לפני שאני נכנס עמוק לנושא, האם באמת זה אמיתי? האם זה באמת יכול להיות אמיתי ע"י אמונה? כלומר, לפי מה שקראתי עד היום הבנתי שזה ריכוז של אנרגיות ואמונה במחשבות, עד לפני שקראתי על כישוף התייחסתי לזה רק כמו אל "קסם" כמו שלימדו אותנו באגדות, אבל שקראתי את ההבטים השונים על כישוף אני מסתכל על זה אחרת, אז רק רציתי לדעת, אם באמת זה יכול להיות פרקטי ואמיתי? יצא לכם פעם להשתמש בכישוף שעבד באמת? תודה על התשובות : )

זה תלוי מה אתה מגדיר "אמיתי"

There is NO spoon, אין אמת מוחלטת שנכונה להכל. יש אמת פרטית שלך. האם תמצא את האמת שלך במאגיה? לא אנחנו הכתובת. בהצלחה

EvilFlame

New member
המאגיה אמיתית

זה קצת מבאס שפעם בשבוע באים בערך 2 חדשים שלא שמעו על זה וזה מעצבן לכתוב הכל אני לא רוצה שתיפגע אבל אני מרגיש מותש מיזה לכן אקצר. עם אתה רוצה באמת ובתמים לדעת מאגיה אתה צריך להבין את עיקרון שיש איזון בעולם יש טוב ויש רע. וכך גם במאגיה ובעיקר בעניינים שקשורים לזה. לא כולם לוקחים את הרעיון הזה אני מניח ובתור מאג יש לך את הדרך שבא אתה הולך אתה יכול גם לקחת לעצמך דרך עצמית שאתה קובע לעצמך מה מותר מה אסור ומה לעשות. אחרי שבילבלתי את המוח,העם קראתה את המאמרים של הפורום? עם כן יש לך כבר התחלה יחסית טובה ועם התחלתה להתאמן ולייסם תרגילים אז יופי. עכשיו מה שנמצא פה בפורום אינו מספיק כדי ממש להתחיל עם זה ואני רואה שכל הזמן ממליצים על ספר בשם EARTH POWER או כמו שניקרא בעברית כוח האדמה. אתה יכול לראות את זה מופיע כמה פעמים פה בפורום ואת שם המחבר. בנוסף יש מלא אתרים באנגלית שמכילים המוןןןןןן חומר וחומר טוב. אבל בוא נתחיל עם זה שנגיד לא בא לך לקנות את הספר אתה צריך להתחיל ממשהו לכן www.magick.co.il הוא אתר מצוין להתחיל ללמוד ממנו מאגיה ומיסטיקה... בנוסף יש אתר ישראלי שאני התחלתי לחבבו יותר שנקראת וויקה ישראל וויקה היא דת של מאגים כמובן אינך חייב להצטרף כלל לדתות כמו וויקה רק עם אתה מוצא לנכון אז תעשה זאת. האתר הוא www.wicca-israel.com הוא מכיל כל מיני מאמרים וגם יש בו פינה אינטרקטיבית שניקראת ספר הצללים שזה ספר צללים משותף של אנשים ובו אתה יכול ללמוד כישופים מסוימים. יש גם מאמרים על אמונות פאגניות עם אתה מעוניין ויש גם את המדור באנגלית שמכיל המון מידע מעניין. עם החלטתה ללכת בדרכי הוויקה אתה יכול למצוא שם את אראדיה בשורת המכשפות בעברית ובאנגלית במדור ספרים.. באנגלית יש גם שני ספרי קבלה שהם הבהיר והיצירה שבהם עם תירצה אתה מוזמן לעיין (רק לא יותר מידי אלא מעט מידי פעם) וגם מכיל כמובן ספר צללים שתורגם של מאג מסוים. לאחר שתבין יותר בנוסע המאגיה והמיסטיקה אתה יכול לבחור מה להמשיך ללמוד ולעבוד ובפורום יש גם קישורים לאתרים שמלמדים כל מיני דברים ואולי יש בהם עוד חומר שיעזור לך. אני חושב שזה נשמע מסורבל כשאני כותב אבל כמו שאמרתי זה מעצבן לרשום את כל זה כל פעם. מקווה שזה יתן לך קצת יותר בסיס להתחיל,והכי חשוב בהצלחה.

WaLtEr DiSnEy

New member
דבר ראשון

תודה רבה על התשובות וכן קראתי בהתחלה מאמרים מהפורום ועוד לפני עיינתי בספרים בסטימצקי.. כנראה שמה שאני צריך לעשות, זה לברר באמת מה אני מרגיש כלפי זה, אם אני מסוגל להאמין בזה, מיכיוון שכישוף הוא לא "עובדה" אז אני מוצא את זה כדבר שקשה להתפס עליו בגלל שהיום מחפשים משהו שקיים ונראה מספיק אמיתי להעזר בו...\ הנושא נראה מאד מרתק,אני מקווה שאני אמצא את הדרך הנכונה

ToryMaster

New member
בוא רגע נהיה רציניים

אתה באמת חושב לרגע, שאנשים שגולשי םבפורום הזה, חלקנו במשך הרבה מאוד זמן, לא באמת מאמינים בזה? שזה לא באמת עבד להם? לא ניסו? כאילו מה?

WaLtEr DiSnEy

New member
שאומרים לי

שאני צריך להאמין בזה כדי שזה יהיה קיים, זה מערער בשבילי את הקיום של הכישוף, שאלתי אם מישהו הצליח לקיים כישוף, אם זה עבד בשטח, זה לא קשור לאמונה, כלומר אם למשל החלטתי להטיל כישוף לגרום למישהו לשכוח סוד שסיפרתי לו, יש מצב שדבר כזה קורה באמת? יפה שאני מאמין, אבל רציתי לדעת אם זה גם מתממש.

EvilFlame

New member
הכוונה לא רק לאמונה כזאת

אתה צריך להאמין בכישוף שאתה משתמש בו להאמין שהוא פועל. כשאתה משתמש באנרגיות אתה צריך להאמין ולדעת שהם עוברות להאמין שהם זורמות נגיד לחפץ שאתה עושה אותו לחפץ מאגי או ביצירת כדור אנרגיה להאמין רק שמאגיה אמיתית זה לא הכל אתה צריך להאמין במה שאתה עושה עם אתה סתם עושה תנועות וכאילו אתה מטיל כישוף זה סתם לא יעשו כלום. זה יותר כוח הרצון גם מדענים יודעים על זה למרות שהרבה מהם חושבים שזה חסר ערך. יש מפעם לפעם תוכניות על כל הניו איג'יים מבחינה מדעית ועם דעותיהם האישיות של המדענים בערוץ נשיונאל ג'אוגרפיק ניראה לי מידי יום. תסתכל ואולי זה יעזור לך להבין את הכוונה של זה.

salingre

New member
הכישוף

עובד ביקצרה (מאוד) ככה. ישנם שני מישורים, מישור אחד גישמי (שהו זה שאנו בו) ומישור אחד רוחני (אסטרלי ויש עוד שמות) כאשר שני המישורים הם מקבילים (מה שקורה פה קורה שם יותר חלש ומה שקורה שם קורה פה.. לכל דבר שקיים פה יש מקביל שם ועוד..) המישור הארצי עובד ע"י עבודה פיסית והמישור השני עובד ע"י אמונה מחשבה. דימיון מודרך ועוד... -מחשבתית לפי מה שהיבנתי (לא יצא לי להיתעמק כל כך בנושא הספציפי הזה) כאשר אתה מבצע טקס ומישתמש בסמלים אישיים (סמל מסויים מזכיר לך משהו מסויים) אתה משנה במשבתית דברים במישור השני ותוצלוואי היא שמשתנה משהו גם כאן.. לא באותו האפקט והכוח כמו שכאן אבל משתנה.. וכך בערך זה עובד (אני ממש גמור לא יודע למה אז יצא לי כזה מבולגן ולא מובן.. עמכם הסליחה אורי נ.ב אני ממליץ לך להיכנס לאתר הזה www.magick.co.il ולהתחיל לקרוא את קטגוריית "מאגיה" מההתחלה וכל פעם שאתה מגיע לתרגיל מסויים (הרגשת אנגריה, דימיון מודרך, מדיטציה ועוד) תעשה אותו.. כך אתה תלמד תתרגל ותתקדם לפי הסדר.. בברכה והצלחה אורי

ariadne t

New member
הצעה

מאגיה קיימת בכל רגע נתון מהחיים - ככה אני מאמינה. השאלה היא אם רואים אותה או לא. אפשר לחיות חיים מלאים גם בלי לראות. אני אשמח לשמוע מה משך אותך לנושא הזה. לגבי כישופים שעבדו? אני (ועוד רבים אחרים) יכולים להעיד שכן. אבל זו לא הפואנטה. מאגיה היא השקפת עולם שלך. ולוקח זמן עד שהיא תהפוך להיות אחת. אם אתה לא מרגיש כרגע מספיק אמונה - הייתי ממליצה לך להתחיל דווקא מההיבטים הפסיכולוגיים של מאגיה, אולי. נדמה לי שזה נקרא פרפסיכולוגיה, בטח יש לא מעט ספרים בנושא. העיקרון שלהם הוא כוח המחשבה שיש לאדם. מחשבות מתגשמות. עוד עיקרון שעובד במאגיה הוא שהכל מקושר אחד לשני, שום דבר לא מקרי (התגלמות אפקט הפרפר?). ברגע שתתחיל לחקור את העולם ולשים לב למה שסובב אותך - תפתח לעצמך ראיית עולם שונה, תתחיל לשים לב ל"צירופי מקרים" וגם תבנה אמונה בסיסית (קודם כל בעצמך, ולכן גם במאגיה) לגבי כישוף - זה כבר יישום הידע וההבנה שלך ברמה מעשית יותר. לפי דעתי אפשר להשפיע גם באמצעות מודעות למתרחש. אבל בכישופים בלי הבנת העיקרון שעומד מאחוריהם משהו מתפספס. בכל מקרה, אם אתה מרגיש שזו דרך שאתה רוצה לבחור בה (ומאגיה זו דרך, דרך תמידית) - אז פשוט תלך על נושאים שמושכים אותך ומעניינים אותך, כאלה שאתה מתחבר אליהם. ואז לא אמורה להיות בעיה של פיקפוק באמינות שלהם. ושיהיה בהצלחה. (איזה מזל אתה אגב? סתם שאלה לא קשורה כלכך)

WaLtEr DiSnEy

New member
כמה דברים

בחיים שלי לא ראיתי כישוף מתממש , או מישהו מבצע כישוף, אבל הנושא עצמו, מאד מרתק אותי, בכלל, כל הנושא של הרוחניות מאד מאד מעניין אותי, ויש לי דרך ארוכה לעשות בו, למה התחלתי להתעניין בכישוף ומאגיה? קרו לי דברים מאד לא נעימים בחיים, וכשחפשתי תשובות, לא מצאתי, הבנתי שיש בי כל כך הרבה חוסר מודעות לדברים... שאני נאחז בכל דבר שהוא "ידיעה" בלי כל קשר אם זה רלוונטי או אמיתי לגביי.. כשניפתחתי לעולם של הרוחניות התחלתי לגלות עולם חדש שהוא גם כלי להתפתחות עצמית ובין השאר התעניינתי בכל מה שקשור לכוחם של אנרגיות מחשבות וכו'... אז לפי מה שקראתי על כישוף, אם אני אצליח להשתלב בנושא הוא יכול להועיל לי מאד..זאת הסיבה גם שאני מחפש משהו ממשי שיכול להראות לי מה זה בידיוק, אפילו אני מקווה שיצא לי להיות אצל מכשף אם יש בארץ ולהתרשם.. השקפת העולם שלי לפני שנפתחתי לרוחניות הייתה מאד צרה, עכשיו היא הרבה יותר פתוחה לדברים אחרים. ואני מזל בתולה..

ariadne t

New member
שלום שוב

נשמע שזה באמת מעניין אותך, אני מקווה שתמצא את התשובות. הגיוני, מתאים למזלות אדמה לחפש הוכחות מוצקות ונתונים שאפשר לראות בעיניים. :) תחפש, תתרשם. ואז תנסה להחזיר את תשומת הלב לעצמך ולראות את המאגיה שבתוכך. אני אישית, התחלתי את ההיכרות שלי עם עולם המאגיה ממקבץ "כללים" (לצערי, ממש לא עולה בזכרוני כרגע מי היה המחבר). אחד מהם היה "מה שבפנים - הוא גם בחוץ". המשמעות של זה היא שכל דבר שקיים בעולם - יש אותו גם בך. ומה שיש בך - יש גם בעולם כולו. בקיצור - שיהיה בהצלחה!

neophile

New member
מואר או לא מואר?

יש כמה סוגים של מה שבעברית מכונה כישוף(אבן שושן לא ממש טרח להרחיב בנושא...) השאלה העיקרית היא האם אתה מעוניין להשתמש בכישוף בשביל להשפיע על עולם החומר שלך , או שאתה מעוניין להשתמש בכישוף בשביל להתעלות מעבר לחומר שניהם עובדים ללא ספק אך השני דורש שתעלה לדרך של מודעות עצמית בעוד הסוג הראשון לא דורש שום דבר מיוחד מלבד אמונה בסיסית בכוחו של הכישוף. אתה יכול למצוא הוכחות לסוג הראשון בכמה הודעות מעל בנוגע לכוח של דם המחזור הסוג השני דורש שתהייה מואר כשאני אומר מואר אני לא מדבר על טוב ורע .

למעלה