שאלה חשובה

BomberMan

New member
שאלה חשובה

היי, אני חדש בפורום הזה, למרות שאני משתתף פעיל בפורום של המאגיה הלבנה. הפעם השאלה לא קשורה למאגיה אלא קשורה ישירות לרוחניות, יש לי בעיה מאוד מוזרה שאולי מישהו יסביר למה היא קורה ואיך אפשר לפתור אותה. אני לא ממש יודע איך להתחיל ולתאר את הבעיה, אבל אני אנסה. אני אציג דוגמא ואז אמשיך ממנה הלאה. לפני כחודש קיבלתי עבודה, וכל הזמן חשבתי מה אני הולך לעשות עם הכסף... תוך 4 ימים פוטרתי מעבודתי ועדיין לא קיבלתי את הכסף, למרות שה"בוס" מבטיח לי להחזיר אותו. אחרי זמן מה קיבלתי שוב עבודה, הפעם לא חשבתי על מה אני הולך לעשות עם הכסף... אלא פשוט עבדתי, הפעם לא פוטרתי וקיבלתי את הכסף אחרי העבודה. ככה קורה לי כל פעם, כל פעם שאני חושב על העתיד בהקשר למשהו, העניין מתקלקל וקורה ההפך ממה שאני רוצה. למשל הייתי אמורה להיות לי פגישה חשובה, ואני התכוננתי אליה וחשבתי מה להגיד, ומה יהיה והכל... ובסוף הפגישה בכלל בוטלה, ואחרי כמה זמן שוב היה לי את הפגישה ושוב חשבתי מה הולך להיות והפעם הכל פשוט לא הלך טוב וכנראה התקלקל איפשהו שוב... וככה זה חוזר על עצמו. כל פעם שאני חושב על העתיד - הוא מתקלקל, כל פעם שאני לא חושב עליו - הכל פשוט מתנהל בצורה הכי חלקה שאפשר (עד כמה שאפשר)... אני לא מבין מה גורם לדבר, זה פשוט מוזר מאוד.

mga-abir

New member
אולי תשובה

אכן קיים דבר כזה שתופס אותך בצורה בלתי נתפסת בצורה קרמתית.לא אצל כולם אך אצל אחרים.גם אני אחד מאלו.למדתי במשך חיי לא לתכנן דבר שעדיין לא התהווה (בעיניני כספים) בשפה עממית אתה עושה נאחס (מזל רע)לעצמך,תאמין או לא ראה תוצאות.מסקנה:אל תתכנן דברים שמתקלקלים. שאלה:איך אדע מה?? על סמך נסיונך. אין יכולת לשנות זאת.אולי עם הזמן תשתנה וגם זה ישתנה. בברכה אביר

אלדר

New member
אולי זה הפחד שלך מהם???

מהדברים שעליהם את חושב?? כאילו סתכל אם אתה חושב על הפגישה ומה להגיד אז אתה פוחד מימנה מאוד אתה פוחד שלא יהיה לך מה להגיד ושאתה תגיד שטויות ושהם יחשבו שאתה לא מבין ומטומטם... ועוד ועוד...... זה פחד! מה לעשות הפחד לוקח כאן אצלך חלק גדול! אתה צריך להתמודד איתו אחתר הוא שוב ושוב יכסל לך לתת מודע כל פעם שתחשוב על מה לעשות אם.... הו בה... ויגרום לך לפקשש שוב.... אז צריך ללמוד להתעלם מזה.....! זה לפחות מה שאני חושב..... אור ואהבה לך... שלך tksr

mga-abir

New member
אלדר הממודר

המוח האינטלקט ממדרים. אינך מאפשר לעצמך חופש כל שהוא מהלוגיטה. הבן אין קיימת נכות רוחנית.ומי שחושש ממנה הוא הפחדן ולא מודע לכך. אומנות הויכוח נחלת האיטלקט.אין אינטלקט רב יותר ברוח,ולא תוכל ליישם אינטלקט ברוח.הרוח מחוץ לתחום. יכולת התבטאות יפה לדיונים,אך מסקנות להסיק מצורת ביטוי אינן נכונות תמיד.אתה מתוכח על כל דבר מנקודת מבט צרה ביותר כוונתי נקודת מבט אישי.זה טוב וזה לא טוב באותה מידה.היה סובלני לדעתו של האחר והגב בצורה ענינית.זה כמו שאכתוב לך למשל:אל תגיב בצורה מטופשת.זה לא יהיה יפה לשנינו.לכן אל תענה אם אינך יודע.לעיתים אני לא עונה גם אם אני יודע.אתה יודע מדוע????? מפני שהאחר אינו מעונין בתשובה אלא בוכחנות שתרוממנו. תקוה שהבנת בברכה אביר (לא אתפלא אם תשתולל//תוספת להרגעה)

אלדר

New member
רציתי לא לענות אבל אתה מכיר אותי...

תאומים ... כאילו קשה לי לא לענות... אבל הייתי חייב להגיד לך שאני מבין את מה שאמרת... רק רציתי להגיד לך שאתה צודק אבל גם טועה... כי נכון שיש כאלה שלא רוצים את התשובה... אבל כאלה שכן רוצים תשובה... ואני לא מצליח להזיז את שני הגורמים האלה שלני מחנות.... אז לפעמיים זה עושה בעיות... אז מה? אז לא מצליח ויש הרבה פעמיים שאני באמת לא מגיב בכלל.... אבל האריה שבי גורם לי לענות אם גאווה רבה.. אור ואהבה אביר... שלך tksr

pk

New member
לא קשור אבל... מזל טוב אחי

מזל טוב עד 120 וכ´ו

אלדר

New member
תודה.... אבל על מה??? סתם שאלה..

פשוט לא ראתי מה שכתבתי שעליו ענית... אז סורי.... טוב לט חשוב..... אור ואהבה פק... שלך tksr

BomberMan הסר דאגה מליבך

בומברמן, ראשית צא מיד מענין הקילקול, בבקשה, אין פה שום דבר מוזר,להפך, זה צפוי. כשאנחנו כל כך ננעלים על סיפור המשך אפשרי של התרחשות מסויימת בחיינו, אנחנו קשובים ומחוברים לסיפור שיש לנו בראש, לציפיות שלנו, שזה בעצם רק דרך אחת אפשרית להתפתחות המצב ותמיד יש דרכים נוספות. ולכן יש לנו פחות קשב פנוי להתרחשות האמיתית, למה שקורה באמת בשטח, ואז לא רואים איפה שמים את הרגל...ומפספסים. תנסה להיות פשוט ער למה שקורה ולזרום בשלוה, לעשות את מה שאתה צריך בשביל להצליח בתכנית שלך, אבל לא להנעל על המשך. בהצלחה, נשמה.

danali

New member
תשובה חשובה

הבעיה שלך כלל אינה מוזרה. אנו נמצאים בכוכב הבחירה החופשית, כך שאנו, בעצם, אדונים לגורלנו. המחשבות והפחדים שלנו יוצרים מציאות. אתה כנראה חושב, מאיזושהי סיבה שלא ממש מגיע לך ליהנות מכסף ומהצלחה. אפשר לשנות את זה בקלות. אשמח לעזור

BomberMan

New member
מסכים ולא מסכים

אמממ...תראי, אני מסכים איתך שאכן כל אחד יוצר את המציאות של עצמו, אך אני לא מסכים שאני לא חושב שמגיע לי להנות מהכסף ומההצלחה. קודם כל, למשל הקטע עם העבודה - את העבודה שאיבדתי, קיבלתי אחרי טקס מאגי... שבמהלכו ביקשתי כסף (מי לא רוצה קצת כסף?) ואכן קיבלתי אותו... כנראה שאולי ההשפעה פגה ואיבדתי את העבודה... כך שהמחשבה על זה שלא מגיע לי, לא ממש קשורה לכאן. מצד שני, את המקרים האחרים (שאת רובם לא פירטתי כאן) אני לא מצליח להסביר, הכל פשוט מתקלקל מסיבה מוזרה, ומכל התשובות שכתבו כאן לא מצאתי אף אחת שממש מתאימה לתיאור הבעיה ושהיא ממש רציונלית. אבל אם את אומרת שאפשר לשנות, אני תמיד מוכן לנסות ולראות... אז אם באמת לא קשה לך, אני אשמח אם תוכלי לעזור לי

Tal_Ya_Tal

New member
היי בומברמן ../images/Emo9.gif

החברה שלנו, מחנכת אותנו להיות בשליטה. לקחת פיקוד על חיינו, על ההתרחשיות בחיי היומיום שלנו. לאחוז את ה´שור בקרניו´. ישנו פתגם סיני, האומר, שאי העשייה, היא העשייה האמיתית. אך לרוב, אנו איננו נותנים אמון, שהיקום יספק לנו את כל מה שנחוץ לנו על מנת לשרוד. לכן כאשר אנו מסירים מעל עצמנו רגשות אלו של חוסר אמון, טינה,ספק או כעס כלפי אלוהים, או כלפי תבונת היקום, חיינו מתפקדים בשלמות. כאשר אנו מתואמים לתכלית חיינו, אנו מתואמים לזרימת אנרגיית היקום. כאשר אנו פתוחים לזרימת אנרגיית היקום, היא נעה בחופשיות דרך גופנו,ומתואמת עם האנרגיות שלנו. מאמץ, הוא תוצאה של התנגדות לזרימת אנרגיית היקום. מאמץ הנו סימן מובהק לכך שסטינו מן הערוץ של הזרימה הזאת. זרימה משמעה היסחפות עם הניצוץ. הרפיה מכל מאבק, מכל מעצור. התרגעות, שלווה, נועם, אהבה וחום. זהו שלב הריחוף. משלב זה, ניתן להביט על המהות הפנימית בדרך אובייקטיבית. זהו שלב הסנכרון עם העצמות המודעת. זהו המשחק של ריצוד האור, של זרימה בנהר החיים, שבו המשחק מכיר את עצמו כשחקן וכמשוחק. מכיר בכך שתגובותיו ומעשיו, הם החלומות שלו. זאת הדרך לשחרור אמיתי. L&L TALYA

אלדר

New member
בטוחה??

אז טליה למה אצלי זה שונה?? כאילו אין לי כעס כלפי אף אחד כבר כמה זמן... אני לא מתעמץ אם אני לא צריך..(כאילו יש לנו ימי עבודה חובה שצריך לעבוד אז זה משהו אחד אבל האם לשחק משחק ולהתעמץ בו זה נקרה??) אני לא מסוגל כבר יותר... והחיים שלי לא מסתדרים..... למה זה קורה??? כאילו ויתרתי על התנגדות על הכל בעצם.. על החופש על הכל ממש הכל גם על אהבה.....כי אין לי בררה.... אז למה אחרי הכל החיים לא מסתדרים לי??? שלך tksr

Tal_Ya_Tal

New member
מפני שאתה רוצה שהם יסתדרו כמו ../images/Emo8.gif

שאתה רוצה שהם יסתדרו. ולא כמו שהם הותוו מלכתחילה. L&L TALYA

אלדר

New member
לא נכון!!!

אני כבר מעל 2 שנים לא רוצה שהם יסתדרו בדרך מסויימת לפחות לא בהכרה... אני לא רוצה בכלל חיים ככה שאיך אני רוצה שהם יהיו???יסתדרו?? אני לא רוצה בהם... אז איך??? איך זה קרה??? שלך tksr פשוט אני שונא לשקר אבל אין בי אהבה לתת בכלל אז הורדתי את הסוף שאני כותב תמיד בגלל זה....אם משהו ישתנה אני יחזיר אותו....

BomberMan

New member
אכן כך...אבל...

טליה שלום, אני מודה מאוד על ההסבר הארוך, ובאמת אני תמיד האמנתי שאכן כך הדברים, ואני עדיין מאמין שהטבע מספק לי הכל, אבל תמיד יש בי את הפחד - ואם אני טועה? ואם אטבע לא מספק לי את הכל? ולכן אני תמיד חושב על דרכים להגן על עצמי ולסדר את הדברים במקרה שהטבע לא דואג לי... למרות שאני מאמין שהוא כן דואג לי. תמיד יש לי דאגה שהאמונות שלי לא נכונות ואני פשוט אכניס את עצמי לבוץ עמוק עם האמונות והתיאוריות שלי. כי הרי את באמת לא יכולה להוכיח לי שהטבע באמת דואג לי, שהטבע באמת דואג לכל אחד... אני רואה איך "משהו" דואג לי כל הזמן, אבל אני שואל את עצמי - האם זה באמת שומר כל (!!!) הזמן, או רק מחצית מהזמן? או אולי רק במקרים אחדים? זה באמת מפריע לי וכנראה באמת מונע ממני "לזרום" עם הטבע והחיים.

למעלה