שאלה חשובה

פפוניטה

New member
שאלה חשובה

כמה עולה בחווה שלכם: 1. להחזיק סוס בפנסיון מלא בתא לחודש? 2. להחזיק סוס שעובד בבית ספר בתא לחודש? 3. להחזיק סוס בפנסיון מלא במרעה לחודש? 4. להחזיק סוס שעובד בבית ספר בתא לחודש? 5. כמה עולה שיעור רכיבה של שעה? 6. איזה סגנון רוכבים אצלכם? 7. מה שם החווה? זה לא שאני הולכת להחזיק אצלכם סוס, אני פשוט רוצה לדעת את המחירים בחוות אחרות.

תשובות

כמה עולה בחווה שלכם: 1. להחזיק סוס בפנסיון מלא בתא לחודש?1500 2. להחזיק סוס שעובד בבית ספר בתא לחודש?אין לי מוסג 3. להחזיק סוס בפנסיון מלא במרעה לחודש?אין לנו מרעה 4. להחזיק סוס שעובד בבית ספר בתא לחודש?עבר הייתה תשאלה הזאתי 5. כמה עולה שיעור רכיבה של שעה?80 ש"ח 6. איזה סגנון רוכבים אצלכם?אינגליש-קפיצות 7. מה שם החווה?
חוות צח

גחצי

New member
../images/Emo2.gifאהמ....

איך להחזיק בתא סוס שעובד בבית ספר עולה פעם 600 ופעם 400?! אולי בפעם השנייה התכוונת למרעה?

../images/Emo3.gif../images/Emo140.gif

כמה עולה בחווה שלכם: 1. להחזיק סוס בפנסיון מלא בתא לחודש? 1500 2. להחזיק סוס שעובד בבית ספר בתא לחודש? מה הכוונה?פנסיון על סוס עולה כמו פנסיון רגיל, אם זו הכוונה. 3. להחזיק סוס בפנסיון מלא במרעה לחודש? אין מרעה 4. להחזיק סוס שעובד בבית ספר בתא לחודש?הממ לא עולה אבל זה כבר נשאל,לא?
5. כמה עולה שיעור רכיבה של שעה?80 או 90 אני חושבת 6. איזה סגנון רוכבים אצלכם?אינגליש-קפיצות 7. מה שם החווה?חוות צח

למעלה