רק עם ../images/Emo111.gif
מה לעשות והבורא היקר לא התכוון ששום דבר יכנס לנו דרך פי הטבעת? אז אם אנאלי - רק עם קונדום. לא מחשש למחלות מין בהכרח, בטח לא מחשש להריון.... רק מחשש לבריאותה של הנחדרת (או הנחדר - רק שזה לא העניין כאן). ולשאלה עצמה. הייתי מפרקת לכמה דברים: נושא אחד הוא - האם את בכלל מעוניינת? ואם לא - למה לעשות משהו שעושה לך להרגיש לא נכון או לא טוב מבפנים? אם החשש הוא מכאב - זה פשוט למדי. יש גם מאמרים ברשת. ובקווים כלליים - את צריכה להיות מאוד מגורה, כדאי להשתמש בחומרי סיכה, וללכת על זה בהדרגה - להתחיל מתחושה של אצבע (למשל - כשהוא יורד לך, שיצרף גם החדרת אצבע רטובה וחמימה לפי הטבעת), אח"כ שתיים, וכשאת בטוחה שנעים לך עם התחושה - אפשר ללכת הלאה. ולאט!!! לא למהר עם החדירה כי זה יכאב. לאט לאט, תוך כדי שהוא מוודא שעדיין נעים ונוח לך. אם האנטי שלך מגיע מחשש מחוייה של השפלה, או שאת מרגישה שאת נכנעת לרצון של אדם אחר שלא ממש מתיישב טוב עם הרצון שלך - וותרו בנתיים. (אני מכירה את התחושה הזו של ההתנגדות, גם אני הרגשתי אותה המון זמן. ובעלי מעולם לא ניסה לשכנע אותי. והנה לילה אחד, לפתע פתאום, התחשק לי! אם נותנים לזמן ולעדינות לעשות את שלהם הכל מגיע)