שאלה חשובה

Lovable Stray

New member
אה ו-

אני דווקא חושבת שהתנוחה המומלצת לזה היא דוגי. קשה יותר להחדיר בתנוחת כפית, במיוחד בניסיון הראשון.

יגעתי ומצאתי! ../images/Emo178.gif

נא להעריך! זכרתי שקראתי את זה איפושו, אב נאלצתי לפשפש ממש עמוק. ובסוף הוא נמצא - המדריך למין אנאלי. ואיפה? בפורום "בנים בלבד" שזה בערך הכי רחוק מהפורום שלנו. אבל מה לעשות שהחבר'ה האלה הקדישו לנושא מחשבה רבה. אז בבקשה - קישרתי לכל המעוניינות. מדריך מפורט והגיוני - תהנו.

רויTל

New member
אני מבולבלת וכואבת

ניסיתי מה שהצעתן; החדרתי אצבע רטובה..וזה היה ניסבל..אבל איך אצליח להחדיר איבר גברי לתוך חור פיצפון? ? ? נראה לי שהוא יקרע?!

הי! זה לא מה שהצענו!

הצענו שבזמן שאתם במיטה, ואת מגורה וטוב לך ונעים לך ורטוב לך - אז הוא יכול לנסות להחדיר את האצבע שלו, רצוי עם חומר סיכה. לא את לעצמך, בסיטואציה לא מינית, כשאת מלאת חשש ופחד. ואם זה כ"כ מפחיד ומבהיל לך - למה שלא תניחי לזה כרגע? מה כ"כ דחוף?

רויTל

New member
כן..אבל בעלי

נכון שאני לא רוצה..אבל זה הפנטזיה שלו ואני אוהבת אותו ורוצה להגשים לו אותם! ! (אגב, אם אני מתרוקנת מיד אחרי הסקס גם היית מיעצת לו לשים קונדום?? זה מצחיק שבעל חודר לאישתו עם קונדום!! ובמיוחד אם היא `מתנקה בדרכים הטבעיות`)?!

אבל לא את כל הפנטזיות אנו מסוגלות

או רוצות להגשים. אני בטוחה שבעלך יעדיף שתעשי זאת מרצונך החופשי ולא מתוך הרצון להגשים לו פנטזיות. יש איזושהי הנחה מוטעית שמין אנאלי זה חלק אינטגרלי מיחסי מין, ושכל זוג מתנסה בזה. בשטח זה ממש לא נכון. אין דבר רע בלנסות דברים חדשים, ויתכן שתהני מזה. אבל זכרי - אם אינך נהנית מזה, אם זה מכאיב לך, אם את רוצה להפסיק בכל רגע, אם את לא רוצה לעשות זאת שנית - זו זכותך. והרצון האישי שלך קודם לכל הפנטזיות של בעלך יהיו אשר יהיו.

אתם נשמעים כמו זוג אוהב

ואני בטוחה שגם בפנטזיה של בעלך לרגע הוא לא רוצה לפגוע בך. לכן אם הרעיון עושה לך רע, תניחו לו כרגע. אני בטוחה שאם תעשו את זה, ובעלך יגלה שהגשמת הפנטזיה שלו גרמה לך לכאוב או להיפגע - הוא ירגיש רע ולא ישמח לדעת שהסתרת ממנו את התחושות האמיתיות שלך. לגבי הקונדום - לא רק שזה לא מוזר לי זוג נשוי עם קונדום (היו ויש גם כעת זמנים שהגלולה לא מתאימה לי והריון גם לא - אז משתמשים בקונדום כנשואים למניעת הריון). אני לא מוכנה בשום פנים ואופן לחדירה אנאלית בלעדיו. הגוף שלי, הבריאות שלי, וזכותי להתעקש עליה - המעשה בסופו של דבר איננו טבעי, לזרע ממש אין מקום שם, ו(אהמ אהמ) הדבר האחרון שבא לי מייד אח"כ זה לטוס לשירותים.

Lovable Stray

New member
אני אישית,

לא מסוגלת לסבול שם אצבעות
לא יודעת למה, איבר גברי הרבה יותר... לא יודעת, גמיש? נוח?

למעלה