שאלה חשובה

רויTל

New member
שאלה חשובה

אני בת 32 נשואה+.. הסקס בינינו מעולה ובתדירות גבוהה מאוד, אני נהנת ומשתדלת לספק אותו כמה שאוכל.. לאחרונה הוא מבקש ממני לקיים מין אנאלי. אני מאוד חוששת מזה..(בגלל הכאבים).. האם יש תנוחה מסוימת או מרכך מסויים..שיעזור לי? אשמח מאוד אם תעזרו לי מנסיונכן האישי..תודה.

היי..

בכל חנות סקס יש חומרי סיכה לחדירה על בסיס מים בסיס שמן קורע קונדום. נסי את KY מומלץ...ויש כאלו גם בטעמים.. ג'וד לאק... לגבי תנוחות...מנסים עד שמוצאים, אולם העיקר שבעלך יהיה סבלני מאודדדדד

סיון 1 23

New member
מה צריך קונדום עם אנאלי?

אם היא מכירה אותו ויודעת שאין לו מחלות מין...

רק עם ../images/Emo111.gif

מה לעשות והבורא היקר לא התכוון ששום דבר יכנס לנו דרך פי הטבעת? אז אם אנאלי - רק עם קונדום. לא מחשש למחלות מין בהכרח, בטח לא מחשש להריון.... רק מחשש לבריאותה של הנחדרת (או הנחדר - רק שזה לא העניין כאן). ולשאלה עצמה. הייתי מפרקת לכמה דברים: נושא אחד הוא - האם את בכלל מעוניינת? ואם לא - למה לעשות משהו שעושה לך להרגיש לא נכון או לא טוב מבפנים? אם החשש הוא מכאב - זה פשוט למדי. יש גם מאמרים ברשת. ובקווים כלליים - את צריכה להיות מאוד מגורה, כדאי להשתמש בחומרי סיכה, וללכת על זה בהדרגה - להתחיל מתחושה של אצבע (למשל - כשהוא יורד לך, שיצרף גם החדרת אצבע רטובה וחמימה לפי הטבעת), אח"כ שתיים, וכשאת בטוחה שנעים לך עם התחושה - אפשר ללכת הלאה. ולאט!!! לא למהר עם החדירה כי זה יכאב. לאט לאט, תוך כדי שהוא מוודא שעדיין נעים ונוח לך. אם האנטי שלך מגיע מחשש מחוייה של השפלה, או שאת מרגישה שאת נכנעת לרצון של אדם אחר שלא ממש מתיישב טוב עם הרצון שלך - וותרו בנתיים. (אני מכירה את התחושה הזו של ההתנגדות, גם אני הרגשתי אותה המון זמן. ובעלי מעולם לא ניסה לשכנע אותי. והנה לילה אחד, לפתע פתאום, התחשק לי! אם נותנים לזמן ולעדינות לעשות את שלהם הכל מגיע)

ודאי שמשנה

עם קונדום=אין נוזלים שנכנסים לפי הטבעת בלי קונדום=יש נוסלים שנכנסים לפי הטבעת. אם חיביים להיות בוטים - מי שברא אותנו לא ממש התכוון שנוזל זרע יכנס לנו לת$ת. ואת זה הקונדום מונע. עכשיו זה ברור?

רויTל

New member
אם עושים ריקון מעיים ע"י חוקן מיד

אחרי הסקס?!? ונגיד שנכנס זרע?! אני מוציאה אותו..

../images/Emo5.gif טרם יצאתי מדעתי

סליחה, אבל חוקן זה הליך רפואי שלא ממש מתחשק לי לבצע בלי סיבה. זה מזכיר לי בדיקות גסטרו איומות שעברתי ולא מתקשר לי בשום דרך להנאה או לסקס (טוב, הקשר היחיד שמצאתי זה החוקן שעברי לפני הלידה - ועצם ההזכרות בו עלולה להרחיק אותי מהמחשבה על סקס לשבועיים!). יש גבול להתעללות העצמית.

ארטימיס

New member
רגע מה אסור ולא רצוי לקיים יחסי מין

אנאליים בלי קונדום?
אני עדיין לא עשיתי את זה אבל תמיד חבר שלי היה אומר לי שרק שם לשם הוא מוכן להכנס בלי קונדום.. (כי אני לא לוקחת גלולות). מוזר...

גלית35

New member
סיון-נכון הם בעל ואישה ואין חשש../images/Emo20.gif

למחלות-למרות שאף פעם אי אפשר לדעת-בגידות וכאלה{ואני רק נותנת דוגמא} אבל מה זה מכירה אותו ויודעת שאין לו מחלות???? הכרת מישהו אתם אפילו חצי שנה יחד-את חושבת שכתוב לו על המצח אם יש לו איידס,עגבת,הרפס או שאר חולירות??? קונדום הוא לא רק נגד הריון הוא גם מונע כל מיני מחלות!

סיון 1 23

New member
היא איתו, בעל ואישה... למה ש...

היא לא תדע אם יש לו מחלות?! את לא חושבת שבודקים דברים כאלה?? לזה התכוונתי... אנשים ביחד הרבה זמן ואוהבים אחד את השני... הם נבדקים.

תראי את המדריך שקישרתי

כתוב שם בבירור שזרע לא צריך להגיע למעיים דרך פי הטבעת. זה פשוט לא בריא. גם אם הזרע עצמו הוא של הגבר הכי בריא ביקום כולו. מערכת העיכול שלנו בנויה לספוג חומרים אחרי שעברו מסלול מסוים בגוף, ולא מהכיוון ההפוך. זה הכל. וזה נכון גם לגבי זוג שהתחתנו בתולים ולא בגדו מעולם ונמצאים יחד כבר 30 שנה וזכו בפרס הבריאות ע"ש דני נווה.

גלית35

New member
בילבולונט-אני חושבת שהמשפט../images/Emo20.gif

הזה:"מערכת העיכול שלנו בנויה לספוג חומרים אחרי שעברו מסלול מסוים בגוף, ולא מהכיוון ההפוך." לא ממש נכון....והאמת גם לא מצאתי את הקישור שכתבת שצרפת. מה שכן ידוע על מקרים בודדים ברפואה על כניסה להריון ממין אנאלי-מה גם שהזרע יכול לנזול בקלות רבה לפתח הנרתיק. שלא לדבר על מחלות למינהן.

כדאי את תנוחת הכפית כשהוא מאחורייך

כך הוא גם יוכל לגרות אותך ידנית (או שאת תגרי את עצמך ידנית). בתנוחה זו את יותר בשליטה ואין תחושת השפלה אלא של הדדיות, אם זה משהו שמפריע לך. ושוב - רק אם את באמת רוצה בזה ומוכנה להתנסות.

Lovable Stray

New member
אנאלי

אני אישית מאוד נהנת מזה
הכי חשוב להיות מאוד מגורה לפני ולנסות לא להילחץ. חומר סיכה כמו KY מאוד עוזר. הוא צריך להיות מאוד עדין ולהכנס בהדרגטיות - בלי לחץ. אם הכל הולך כמו שצריך לא צריכים להיות כאבים בכלל. אני אישית מעולם לא השתמשתי בקונדום באנאלי. אבל אסור לעשות חדירה רגילה ישר אחרי - זה מביא חיידקים מפי הטבעת ויכול להיווצר זיהום.

למעלה