שאלה חשובה

george michael

New member
שאלה חשובה

איך אפשר לטפל בעייפות כרונית? עשיתי בדיקות דם(כבד,ברזל,סוכרת,בלוטות תריס) והכל תקין מה אפשר עוד לעשות? ואיך מטפלים בעייפות כרונית?

IRISEL2

New member
אשמח לעזור אם תתני לי את המייל...

שלך ושם אפרט...

linar1

New member
איריס../images/Emo92.gif

השאלה מספיק חשובה ואין בה רגישות אישית בשלב זה, ע"מ שהתשובה תינתן ע"ג עמודי הפורום - יש כאן עיניין ציבורי, אם את חושבת שיש לך מה לתרום. איני רואה כאן סיבה להנהיג סגנון של פורום אחר, בו בצורה שיטתית מוצע לחולים לפנות במייל. שיהיה לך יום מקסים, LINAR.

IRISEL2

New member
לינר, יש לי מה לומר....

פשוט איני רוצה להיכנס למי-רותחין.... הספיק לי... אם מעוניינת לשמוע מה יש לי לומר, אשמח לכתוב דרך מייל. ולא, גם אשמח על כך. שיהיה לכולנו יום נפלא מלא אור וברכה איריסל'.

linar1

New member
איריס בוקר טוב שוב../images/Emo24.gif

על תתרגשי מהערה לא טקטית... זה לא צריך למנוע ממך להמשיך להביא את דעתך. אנחנו לא במשטרים אפלים, כולנו טועים ולא עשית שום דבר רע, צריך להמשיך ולזרום.

linar1

New member
ג'יורג' היי../images/Emo140.gif

האם אתה יכול לפרט: כמה זמן אתה סובל מעייפות, אך הגעתה למסקנה שזה כרוני? האם עברתה איזה אירועים מיוחדים או חליתה במשהו בתקופה אחרונה. מאחלת לך יום נעים, LINAR.

IRISEL2

New member
ג'ורג' - בנושא עייפות כרונית...

אם אינך סובל מפגיעה במערכת העצבים, לי נתן הרופא כדור בשם פרוויג'יל. לי הוא לא עזר מהסיבה שציינת מעלה. אבל ידוע לי מהפרופ' שמטפל בי, שהוא עושה ניסים ונפלאות, עוזר מאד! יש לו פצינט שבלי הכדור הזה הוא פשוט לא חי!!!!! הכדור מאוד יקר! וכמובן צריך לשמור על איכות חיים תקינה כגון: אכילה נכונה, פעילות גופנית מבוקרת רצוי ע"י מומחה, כמות מספקת של שינה, חיים רגועים ושלווים, ללא לחץ!!!!!! עד כמה שניתן. האם ביצעת בדיקות לוירוסים. דובר רבות בנושר בפורום. EBV אינו נמצא בסל הבדיקות! יש גם CMV שני וירוסים שמחוללים מחלת נשיקה וגורמים לעייפות ויש לשלול זאת. ג'ורג' כמה זמן יש לך עייפות? חודש חודשיים שלושה, חצי שנה, מי איבחן, האם היית אצל רופא שאיבחן זאת. רצוי שתיגש להומואופט שיתן לך ויטמינים לחיזוק. בפורום דובר רבות על נוזל נוני. לי מאוד עוזר. באמת נותן כוח! אם תרצה את מי שמספק אותו, אתן לך טל' סלולרי דרך המסר. רק תבקש! בעיקרון: כל כדור שמרגיע עוזר! מגנזיום, קומפלקס בי - תעשה בדיקות דם לפני שאתה מתחיל לקחת ויטמינים אלו. תמיד שזה יהיה תחת מעקב של רופא. לא לקחת ויטמינים על הבבא-אללה..... תמיד תחת בקרה ופיקוח רפואי.ויטמינים יכולים גם להזיק! מקווה שעזרתי לך, ואם יש שאלות נוספות אשמח לענות בריאות טובה ומבורכת, איריסל'.

george michael

New member
עשיתי בדיקות דם אבל לא של וירוסים

אני סובל כבר שנה מעייפות יש לציין שאני נוטל תרופות לטיפול בדכאון(ציפרלקס,גאודון) דוגמא לעייפות שלי:אני קם ב9 ופתאום בסביבות השעה 3-4 אני נהיה עייף והדבר היחיד שאני רוצה זה להיות מתחת לשמיכה.

linar1

New member
ג'ורג'../images/Emo101.gif

מה היקף הבדיקות, להם זקוק החולה - ע"פ החלטת הרופא המטפל. אתה בהחלט יכול לבקש הפנייה לבדיקות מקיפות כולל וירוסים וכד' וזאת לאור העובדה שהינך בחור צעיר והעייפות נמשכת תקופה כל כך ממושכת. יש לציין, שחלק מהתרופות נוגדות דיכאון,לדעתי, גם יכולות לגרום לתחושת עייפות, אבל אתה חייב לשאול את דעתו של רופא, מדוע זה קורה. אני מאוד ממליצה להמשיך ולחקור סיבה לעייפות ולא להסתפק בתשובה: "זה אעבור".

IRISEL2

New member
אני שייכת לכללית...

ודרך קופה זו ניגשתי לרופאת המשפחה, סיפרתי לה את מצבי וביקשתי, ועל תחשוב שהיה קל. אל תישכח שיש לי הסטוריה עם וירוס זה, מצאו לי אותו בפעם הראשונה בבית-חולים, כיוון שאיבדתי את ההכרה החלו לחקור ומצאו אותו ברמה מאוד גבוהה! מאז אני במעקב. וגם עושים בעיות, ואני לא מוותרת! היום בהוראת בית-חולים הדסה עין-כרם יש הוראה מפורשת שיש לבצע מעקב רצוף אחרי שני הוירוסים האלה EBV ו - CMV, כך שרופא לא יכול לעשות לי עכשיו בעיות יותר. ניתן לבצע אותו פרטי במדיקל סנטר בהרצליה פיתוח. תעיין בשרשור, מישהו שאל אותי כמה זה עולה ביררתי לו וציינתי כמה. אם אני לא טועה בסביבות 300 ש"ח, אני ממש לא זוכרת. תרגיש טוב ובהצלחה איריסל'

IRISEL2

New member
אם מאוחדת אין לי ניסיון....

צר לי, אבל לפי מה שלינר אמרה שרוב קופות החולים אותו הדבר....

IRISEL2

New member
הן במינונן...לי ידוע שוירוסים אלו..

לא נמצאים בסל!

למעלה