ג'ורג' - בנושא עייפות כרונית...
אם אינך סובל מפגיעה במערכת העצבים, לי נתן הרופא כדור בשם פרוויג'יל. לי הוא לא עזר מהסיבה שציינת מעלה. אבל ידוע לי מהפרופ' שמטפל בי, שהוא עושה ניסים ונפלאות, עוזר מאד! יש לו פצינט שבלי הכדור הזה הוא פשוט לא חי!!!!! הכדור מאוד יקר! וכמובן צריך לשמור על איכות חיים תקינה כגון: אכילה נכונה, פעילות גופנית מבוקרת רצוי ע"י מומחה, כמות מספקת של שינה, חיים רגועים ושלווים, ללא לחץ!!!!!! עד כמה שניתן. האם ביצעת בדיקות לוירוסים. דובר רבות בנושר בפורום. EBV אינו נמצא בסל הבדיקות! יש גם CMV שני וירוסים שמחוללים מחלת נשיקה וגורמים לעייפות ויש לשלול זאת. ג'ורג' כמה זמן יש לך עייפות? חודש חודשיים שלושה, חצי שנה, מי איבחן, האם היית אצל רופא שאיבחן זאת. רצוי שתיגש להומואופט שיתן לך ויטמינים לחיזוק. בפורום דובר רבות על נוזל נוני. לי מאוד עוזר. באמת נותן כוח! אם תרצה את מי שמספק אותו, אתן לך טל' סלולרי דרך המסר. רק תבקש! בעיקרון: כל כדור שמרגיע עוזר! מגנזיום, קומפלקס בי - תעשה בדיקות דם לפני שאתה מתחיל לקחת ויטמינים אלו. תמיד שזה יהיה תחת מעקב של רופא. לא לקחת ויטמינים על הבבא-אללה..... תמיד תחת בקרה ופיקוח רפואי.ויטמינים יכולים גם להזיק! מקווה שעזרתי לך, ואם יש שאלות נוספות אשמח לענות בריאות טובה ומבורכת, איריסל'.