שאלה חשובה!

Z o O m Z o O m

New member
שאלה חשובה!

למי שיש איסיקיו שם לב שהם נותנים לכם לשלוח להם תמונה שלכם והם מחזירים לכם אותה מאויירת... לדוגמא: http://www.draw-me.com/gallery.asp?GalID=1&Page=2 רציתי לדעת עם איזה תוכנה הם עובדים, אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות משהו דומה נא לכתוב לי בחזרה תודה רבה!!!!

pillit

New member
בזמנו הם חיפשו מאיירים

אז זה אומר שהם לא עובדים עם תכנה אלא עם אנשים קטנים, בשר ודם שיושבים בתוך המחשב ומציירים אותך. אני מניחה שהשרות בתשלום ?

מיכאל ג

New member
37 דולר לציור.

ונורא עצוב לי שאנשים חושבים שיש תוכנה שיכולה לעשות את זה.

j i m m y

New member
../images/Emo45.gif

בכלל כל הקטע שאנשים לוקחים תמונות אמיתיות, עושים עליהן טרייסינג בשקל ומציגים את זה כאיור (או שלוקחים תמונה רגילה, עוברים עליה עם אפקטים ומציגים את זה כאיור. מה הדבר הבא? אותי אישית זה ממש מקומם.

שכנה

New member
טרייסינג

זה לקחת תמונה ולעלות עליה. 1. באמצעות עפרון/ציפורן/עט/כל אמצעי אחר על נייר פרגמנט - או על נייר רגיל בעזרת שולחן אור. 2. באמצעות מחשב - בתוכנות כגון פריהנד/פוטושופ/פלאש. יש כאן בפורום דיונים שלמים על האם זה נחשב איור או לא ובאיזה מידה.

talshani9

New member
אני דווקא השקעתי שבוע בתמונה

שעשיתי עליה טרייסינג בפוטושופ, אבל כמובן שזה נחשב בעייני כאמנות די נחותה. ובכל זאת, התוצאה יוצאת מרשימה ומדויקת מאוד.

talshani9

New member
בתמונה המקורית מצולמת אחותי

והיא לא מסכימה שאני אפרסם תמונות שלה באינטרנט. ודבר שני, בלי לפגוע, אבל דעתך ודעת הבחורה בת ה-17 שענתה לי מקודם - ממש לא מזיזות את השפיץ שאין לי. הטרייסינג שעשיתי הוא מוצלח בעייני, וזהו - הנחתי את זה בצד, למזלי התברכתי בכשרון ציור ואין לי צורך להמשיך בטרייסינג כשאני יכולה לצייר בלעדיו, אוקיי?

pillit

New member
ורק למקרה שהשכנוע העצמי הזה לא עובד

לפחות יש לך אגו מנופח להתנחם בו.

talshani9

New member
תגידי לי את בסדר?

איזה אגו? את לא זוכרת את התגובות המפרגנות שלי לעבודות שלך? לאתר שלך? אם היה לי כזה אגו מנופח, לא הייתי טורחת בכלל להגיב על יצירות של אחרים.

pillit

New member
אני בסדר, ואת ?

אגו מנופח נמדד בעת קבלת , או אי יכולת לקבל ביקורת. לא בעת נתינתה. ואני מתנצלת על הטון הכבד אף פסילת נותני הביקורת בשל גילם- אינה מוסיפה לך כבוד, או אמינות בעת שאת מספרת כמה את מוכשרת. והציור ההוא- טרייסינג או לא- פשוט לא מוצלח, וניסו לרמוז לך על כך בעדינות. בפעם הבאה- פשוט תאמרי- תודה, ותעברי הלאה. אולי תעלי איור יותר מוצלח- כדי שתזכרי לטובה בשלו- ולא בשל האגו.

talshani9

New member
ולהלן תגובתי:

הציור הזה שציירתי הוא ציור שציירתי בו את אחותי, שהיא יקרה לי מאוד. לשמוע את כל הביקורת הפלצנית והמתנשאת שלכם על שאר בשרי ויקירתי המקסימה - זה ממש לא לרוחי! אולי אם הביקורת היתה מתקנת, בונה, אבל היא סתם מכפישה מתוך התנשאות גרידא! ואגב, מעולם לא אמרתי שאני "מוכשרת" מתוך כוונה להלל ולשבח את עצמי, אלא התכוונתי שיש לי יכולת בציור, או שאולי אסור לי גם לומר את זה כי תאשימי אותי באגו מנופח? למדתי בקורס לרישום ויש טובים ממני, אין לי ספק. ואגב, אם מדברים על אגו מנופח, אני זוכרת טוב מאוד כמה "התמוגגת" מהתגובות המפרגנות שלי על איורייך, והגבת בנחמדות, אבל כשאמרתי לך כשהפנים של האנשים הם חסרי הבעה לחלוטין - לא טרחת להגיב אפילו במילה אחת! אז מי כאן עם האגו המנופח, הא?

pillit

New member
ואת ממשיכה...

מה רצית ? שאתווכח איתך ? כמו שאת טורחת עכשיו ? למה ? כל אחד ודעתו ללא ספק אחותך מקסימה ונהדרת אבל האיור לא משהו. לא לדעתי . בסדר ? ביחוד עם עבדת עליו שבוע הלוא שמת את זה פה לקבל חוות דעת או רק למחמאות ? כי אני זוכרת שכבר שמת את האיור הזה לפני וגם אז אנשים לא נפלו , עכשיו אני מבינה שקשה לך עם ביקורות ומילותי סתם נופלות על אזניים אטומות- אז אסיים בזה- ויותר לא אגרר לויכוחים סרי טעם.

talshani9

New member
אולי מישהו מהאמנים הדגולים

ומהוללים, שהאגו שלהם שמן ונפוח כמו בטן של עכבישה-זאבה שעומדת להשריץ בכל רגע אלפי עכבישונים, יוכלו לשים פה תמונה של איזה טרייסינג שנעשה בהנף יד (או עכבר), והוא מרהיב ביופיו! אה, מה דעתכם? ופילית, כל הביקורת שלכם חסרת טעם, לומר שהאיור הוא "לא משהו" זה לא מקדם אותי בגרוש. מה אני אמורה ללמוד מזה? כלום! טל

talshani9

New member
אולי מישהו יואיל למחוק את השרשור

הדבילי הזה?

אני עושה טרייסינג, ועד כמה שיודע לי

האגו שלי לא מנופח, על אף הפידבקים. ואני גם מאמינה בערך האומנותי של עבודות שמשלבות טרייסינג כאשר לא הטכניקה צריכה להוות משקל באיכות העבודה. מה שאני לא מבינה זה, מה הרעיון להעלות ציור שלדעתך נחות מבחינה אומנותית בזמן שאת לא מצליחה להתנתק ממנו ברמה הרגשית (שזה כבר בעייתי כאשר מעוניינים להפיק ביקורת) ולצפות מהביקורת להתייחס לאספקט מסויים מאוד (הטכניקה?) ועוד לדרוש על זה שבחים. נו באמת... תחשבי על זה לפעם הבאה.

talshani9

New member
מעורר מחשבה

מסכימה עם כל מילה שכתבת חוץ מהשורה האחרונה. והייתי בטוחה שבילי דה קיד (את ציירת רוכב על סוס לא?) הוא גבר. באמת מעניין.

למעלה