שאלה חשובה!

pillit

New member
אני אצעד אל תוך המלכודת הזו

ולו רק מתוך אמונה, שאולי תצליחי בכל זאת להתעלות מעל העלבון האישי שלך וללמוד משהו מביקורת. אז ככה. שילוב הטכניקות, במקרה של האיור הנ"ל- לא עובד. ( שפתיים ועיניים מצוינות, בגזירה חדה- וכל השאר באייר ברש רשלני) פסי צביעה גסים בצורה מעוררת תמיהה- בצוואר והכתם הנוראי החום הזה בשיער וצבעי ההסוואה בצוואר- אינם תורמים כל ועיקר ליופיה של אחותך היקרה בתמונה. במקרה הזה- ברור שהטכניקה לוקה פה בחסר מאוד גדול, חוסר מיומנות ושליטה בעוביי מכחולים, והסירוב הלא ברור לטשטש את ההבדלים בין הכתמים האלימים האלה המושפרצים במסווה של - כנראה- נסיון לערוך איזושהיא הצללה כל אלה- גורמים לי ולאחרים פה להעביר את הביקורת הפחות מחמיאה על ציורך.בתחילה- בעדינות, ואחר- עקב דרישתך בפירוט. או שתקבלי- תפנימי- ותשפרי או שתמשיכי להשתלח במבקרייך- שכולם טועים ורק את צודקת. הייתי מעלה פה כמה דוגמאות שיכולות היו לעזור לך אך דימוי הזאבה והעכביש פשוט אינם עושים לי את זה מתוך עיון מעמיק בארכיון- מצאתי שזו אחת הפעמים המועטות שאנשים בכלל הגיבו למשהו שהעלית- כנראה שהכירו את תגובותייך- ורק אני נפלתי לתןך הפח הזה. ובכל זאת- אני ממשיכה להגיב- ב-א-מ-ת מתוך רצון לעזור כי אם לא יכולת לקבל את ביקוןרת בת ה-17 ( מי זו ? ) אז אולי תאותי לקבל ביקורת זאבה-עכבישה- בעלת נסיון רב משלך ( ואיני אומרת דבר על כשרון- שימי לב)

talshani9

New member
אה, סוף סוף את אומרת משהו מועיל

אני מודה לך על הביקורת הבונה (לשם שינוי). נכון, אני מסכימה איתך, אנשים לא הגיבו במיוחד לעבודות שלי בתחום האיור הממוחשב, אבל שוב, העבודות שלי בתחום זה הן די ישנות, היום אני מתעמקת באמנות מסורתית ולא ממוחשבת, למרות שאני מאמינה שעוד יהיה "קאמבק" (ולא, לא של טרייסינג, ניסיונות באיירבראש וכו' - אלא אמנות יותר דו ממדית ולא דווקא נפחית, אולי כפי שניתן למצוא באיורים של אמילי). ואת טועה לגביי, לא הגבתי בתוקפנות לגבי איש בפורום הזה, ואם את רוצה לדעת מי היא הבחורה בת ה-17 שעלתה לי על הפיוזים את מוזמנת לכתוב לי מסר פרטי.

j i m m y

New member
אממ...

אני אישית לא מעלה עבודות לעיתים קרובות מידי פשוט מהסיבה הפשוטה מאוד שאני מחכה שיצא לי משהו ממש ממש טוב..

j i m m y

New member
אולי תשני קצת את הסטנדרטים שלך..

דבר ראשון, אני לא יודע מה זה טרייסינג בפוטושופ בשבילך.. אפשר לעשות עיבוד בפוטושופ, אבל אני אישית מעדיף פרי הנד או פלאש בשביל טרייסינג (אולי בגלל שאני לא יודע להשתמש בפוטושופ?)

talshani9

New member
טרייסינג - לעבור על התמונה ב

פוטושופ עם כלי ציפורן ולצבוע לפי selection, ותקן אותי אם אני טועה.

pillit

New member
לעבור עם כל כלי

מכחול, עפרון- אפילו עם הלסו ולצבוע- (אם לצבוע) איך שרוצים בדלי, מכחול, fill- מה לא כל עוד התמונה בלייר התחתון ואת מעתיקה אותה- זה טרייסינג. את יכולה ליצור בסוף משהו שהוא אפילו יותר טוב ויפה מהמקור או פשוט לנסות שיהיה דומה בפורומים רבים ברחבי העולם- מתדיינים אם זהו איור או לא הרוב טוענים שכן, ורק מודאגים בנוגע לזכויות היוצרים אני אומרת- שכל עוד הוספת משהו משלך וביצעת את זה יפה- זה איור לכל דבר ויש להתייחס אליו בכבוד.

pillit

New member
נורא עצוב לי

שיש איזה מאייר מסכן שמקבל על זה, בטח חצי מזה אפילו אם, גימי, בעינייך זה לא אמנות זו עדיין עבודה שלוקחת חצי שעה- שעה. וכולנו עשינו את זה לפחות פעם או פעמיים בקריירה שלנו.

j i m m y

New member
"טרייסינג בשקל"

אפשר לעשות טרייסינג טוב, ואפשר לעשות טרייסינג בשקל.

Z o O m Z o O m

New member
שאלה

האם את הציור ששמת..אתה ציירת??? ואם כן עם איזה תוכנה ערכת?...פוטושופ??

pillit

New member
זה ציור שציירתי בפוטו שופ

אבל עצתי לכם להוריד קליפ ארטים עם גופים שונים ואת תמונות הראש להעביר בפילטר שנקרא dry brush בפוטושופ. זה עושה את זה טיפה יותר ציורי ולהדביק ביחד. או לעשות עיניים לילדה הכי חננה בכיתה. היא ב-טוח יודעת לצייר- אבל מתביישת לספר. ושהיא תעשה. גם קולאז'ים יכולים להראות נחמד. אם תקחו תמונות של גופים שונים מעיתונים ותדביקו ראש גדול ומצחיק של הילד- זה גם חנוד וגם- בדפוס המעפן של הספר מחזור- יראה במילא כמו ציור קווי... בהצלחה.

dgl.microsoft.com

משם אפשר פשוט להעביר לוורד או פאוור-פוינט, להעתיק ולהדביק בפוטושופ

Z o O m Z o O m

New member
תראה מה הבעיה שלי

אני בכיתה יב ועכשיו אנחנו יושבים על ספר מחזור.... אני ראיתי ציורים כאלה וממש אהבתי את זה וחשבתי לעשות ככה לכל הכיתה שלי שהם 22 תלמידים....והכיתה שלנו אין מאיירים...כולם מחשבים!! יש לך עצה בשבילי?...משהו שאני יכולה לעשות דומה?

מיכאל ג

New member
יש תוכנות שיקחו תמונה

ויגרמו לה להראות "מצוירת". ככה הן טוענות, לפחות. אבל התוצאה לא מי יודע מה ולא נראית באמת מצוירת. למען האמת, הבעיה היא ששום דבר, אבל שום דבר, לא יקח תמונה ויעשה ממנה קריקטורה שבאמת נראית כמו קריקטורה. בשביל זה צריך בן אדם שמבין מה מצויר בתמונה ואיך צריך לעוות אותה כדי שיצא משהו מעניין. המחשב הוא עדיין סתם גולם.

למעלה