שאלה חשובה

T M Y

New member
אחי.. אל תתאמץ

עם רע כלום לא יעזור.. ואני לא מאחוריו כבר מזמן.. נמאס כבר.. הוא גם ככה לא מקשיב לאף אחד חוץ מלעצמו..

להגיד שמכרתי נחש שלא אוכל זה לא

נקרא לבוא בטענות? אמרתי לך לתת לו ארוחות קטנות ולעזוב אותו בשקט. דבר שעד עצם היום הזה לא הצלחת לעשות. ממש הבנתי צפית בנחש באחד הימים בזמן שהוא התחיל לאכול ואז הוא עזב את המזון. הנחשים האלו לא צריכים שיעצבנו אותם הם צריכים שקט. ומכיוון שבמקום להקשיב למישהו שיש לו ניסיון עם הנחשים האלו אתה מעדיף לערבב את כל הרעיונות שנותנים לך ואז לבוא למי שהנחש הגיע ממנו בטענות. תן קצת כבוד, זה לא יזיק לך.

בקע בערך ב10.5

הנחשים בקעו במשך שלושה ימים ואיני יודע מתי הפרט הספציפי הזה בקע. לרובם לקח הרבה זמן להתחיל לאכול (יותר מחודשיים בחלק מהמקרים) ולא כולם אכלו בצורה סדירה גם אחר כך. אבל בסופו של דבר כל הנחשים פרט לאחד שרדו והתחילו לאכול בלי בעיות. לצערי אני מתקשה לעשות מעקב על האכלות ולכן אין לי נתוני אכילה של הנחש הזה.

יונתן תוכל לפרט לי כאן או בפרטי

איזה שיטות עשיתה שעבדו ולא עבדו על הנחשים שלך שלא הסכימו לאכול? ניסיתה עוד שיטות ? או שפשוט חיכיתה?

סבלנות

ניסיתי לפעמים להטריד אותם עם הגור אבל בסופו של דבר מה שהיה הכי משמעותי זה הרעב שלהם. כשהם היו רעבים הם אכלו ואם הזזת את האוכל או השארת ולד חי כבר פחות שינה. בסופו של דבר מלבד אחד כולם אכלו בסדר גמור.

יונתן ניסיתה את השיטות ...

של המוח? של השממיות או לטאות אחרות? רע השאלה גם אליך

לא

זה מתאים לחלק מהמינים לא לכולם. ואין לי עניין שהנחשים יתרגלו לאכול לטאות כי אז להעביר אותם למכרסמים יקח הרבה זמן. חוץ מנושא הטפילים הפנימיים והעובדה שמדובר בחיות בר מוגנות! בכל מקרה הזמן עשה את שלו והם הסתדרו.

נהוג להשתמש בשיטה עם המוח בעיקר

על קינגים ומילקים קטנים שמסרבים לאכול. לטאות בדרך כלל עובדות על מינים שניזונים בעיקר מלטאות (במיוחד הצעירים) כמו פיתונים ננסיים וזעמנים שונים. זה לא אומר ששיטות אלו לא יעבדו על נחשים אחרים, פשוט פחות נהוג להשתמש בהן.

רן333

New member
פתאום נזכרתי במאמר שקראתי די מזמן.

מדובר במאמר של Brian Barnett על Spotted pythons (כלומר: Antareisa maculosa), שבזמן כתיבת המאמר עדיין נקראו באנגלית Eastern Children's pythons. בזמנו די הפתיע אותי לקרוא שהנחשים האלה אוהבים לאכול דגים (!). מצורף קישור למאמר.

Rea Livny

New member
זה מה שעשיתי!!

זה בדיוק מה שעשיתי, כל הלילה.והוא לא אכל.ואתה באת אלי בטענות שאני לא עושה מה שאתה ממליץ לי לעשות כדי שהוא יאכל. עזוב, זה חסר טעם..

חסר טעם חסר טעם אבל הנחש בסכנה

אנחנו לא רוצים שהנחש ימות אז מנסים לעזור לך רע.. ניסיתי לעשות לוולד חור בראש ולהשאיר ככה ללילה?

T M Y

New member
דיי רע ימצא פיתרון..

אני מתערב.. תביא לי את הכרכן לחודש אם הוא אוכל תביא 200 שקל אם לא אני נותן לך 200.. סבבה?

naja

New member
לא מוכנים לעזור?

אולי שכחת לספר שאתה מנסה להאכיל אותו בולדות של חולדות או בולדות קפואות של עכברים ולא בולדות חיות בנות יום של עכברים כמו שהומלץ לך(לפחות על ידי) יותר מפעם אחת? הכי קל זה לא לטפל בנחש כמו שצריך ואז לבוא בטענות לכל העולם.

למעלה