שאלה חשובה

Rea Livny

New member
שאלה חשובה

כמה זמן פיתון צ'ילדרן בייבי באורך 35 ס"מ, יכל להחזיק בלי אוכל?

הוא לא יכול להחזיק

אין לו ידיים

T M Y

New member
חחחחחחחחחחחחח

רע בלי שטויות תאטכיל אותו כמו שצריך ואל תעשה לו צומים מיותרים

itamar14

New member
חשבתי

שאמרת שהוא אכל לפני שבוע מתי שניסית למכור לי אותו!!!!

מה למה שהוא ירצה למכור אותו?

הנחש חדש אצלו ועדין לא אוכל קשה לי להאמין שמישהו רציני ירצה למכור נחש כזה... אתה/את בטוח/ה שאין בלבול?

T M Y

New member
רע יש דברים אחרים

במקום לנסות למכור את הנחש שלא אוכל למישהו אחר עדיף לפנות לאדם שהנחש נקנה ממנו ולהתיעץ איתו לגבי המשך הטיפול בנחש

לא תמיד מוכנים?

טוב זה נכון קצת. אחרי שאומרים לבנאדם מה לעשות כמה פעמים והוא מתעקש לא להקשיב זה די ברור למה נמאס לנסות לעזור לו. גם לך זה היה נמאס אם היית צריך להתמודד עם בנאדם שמתעקש ללכת בדרך שלו (שלא עובדת) ולהתעלם מעצות של אנשים מנוסים ממנו. במקום לצרוח שהנחש לא בסדר ולנסות למכור אותו לאנשים, תחשוב קצת על טובתו ותחזור להודעה הקודמת שלך או אחת לפניה בנושא הנחש ותקרא שוב את התגובות. אתה יותר מדי מתרכז במה שאתה רוצה לשמוע ומעט מדי בתשובות שאתה מקבל. הנחש שלך אכל והיא בריא ביום שנקנה. מה אתה עושה איתו ומה עשית איתו זאת לא אדע. מה שכן אדע זה שלהקשיב לאנשים אחרים ולהבין את התשובות הפשוטות שלהם מסובך לך מדי. אז לפני שאתה מאשים אנשים אחרים בכישלונות שלך תבדוק טוב טוב שהטעות לא בידך. ונראה לי שהפעם היא שם...

T M Y

New member
מה שנכון נכון..

אם הנחש לא היה אוכל מיום בקיעותו הוא לא היה סורד עד עכשיו.. כנראה שבאמת לא היית מוכן להקשיב לאף אחד.. גם כשאמרתי לך כבר 700 פעם למה אין לנחש מחבואים ולמה על נסורת התחלת להתחכם. גם בפורום אחר אם אתה זוכר. ויום אחד תבוא ותגיד.. יש לי נחש שנכנס לסטרס מה יכולה להיות הבעיה.. ולא תבין שהבעיה היא שאולי אין לו מחבואים והוא היה מהובל מאוד להיות על הדשא ללא מחבוא וכול פעם מסתכלים עליו ויש ריח שלח עוד נחשים בחדר.. תבין רע אתה צריך להקשיב לאחרים גם.. לא רק לעצמך.. יש אנשים שיודעים יותר ממך אבל אתה לא מקשיב .. שואל ועושה מה שבראש שלך.. לפי מה שהבנתי יונתן מכר לך את הנחש.. דבר איתו.. תתנצל ואם הוא יקבל את ההתנצלות ויהיה מוכן לסלוח ולעזור לך מההתחלה וכמובן בשיתוף פעולה שלך הכול יכול להגמר יפה.

Rea Livny

New member
אני לא מבין על מה יש להתנצל...

לא באתי ליונתן בטענות או משהו, רק שהוא אומר שהוא הסביר לי"כל כך הרבה פעמיים" איך להאכיל את הצ'ילדרן ככה וככה. מה שאני זוכר שהוא אמר לי אצלו, לתת לו טרף קטן בארוחות הראשונות וזהו..אולי עוד כמה דברים קטנים. ואני חושב שממשהו שהוא אמר לי בפנים ופעם פעמיים בפורום הוא קורא לזה"המון פעמיים". וגם רן פה בפורום מחזיק את המתכדרים שלו על נסורת אז מה?מה הבעיה בדיוק? והיום שמתי לכל הנחשים שלי מחבוא..אבל לא רציתי לעלות תמונות כי אין לי כח לתגובות מעצבנות ולא רציניות מצד הגולשים.

T M Y

New member
מה נגיד לך

תעשה מה שבראש שלך נמאס לי כבר להגיד לך כן ולא אתה כמו ילד קטן תמיד מתמכח..

Rea Livny

New member
אני לא מאשים אף אחד...../images/Emo5.gif

אבל עזוב, כל דבר פה הופך לריבים.וזה נמאסססססססססססס

רע לדעתי כמעט אף אחד פה לא מנסה...

לגרום לריבים. אבל אני בתור מישהו חדש בפורום שקרא קצת בזמן האחרון מבין שיש לך ניסיון משל עצמך ואף אחד לא מזלזל בך (כמעט). תנסה להקשיב ולבצע בדיוק את מה שיונתן אומר לך. ואני בטוח שזה יעבוד. אתה ילד משכיל ואנחנו מאחוריך כל הדרך....

טוב חברה בוא לא ישר נצעק

אני לא מכיר את הסיפור במלואו אז אני לא ממש יכול לדבר אבל בואו ננסה מהתחלה... פרטים: הנחש אכל בחייו? (יונתן) הנחש אכל אצלך? (רע) כמה זמן הנחש אצלך (רע) מה הגודל של הנחש? איזה שיטות ניסיתה כדי לגרום לו לאכול? טיסינג? גירויים אחרים? להשאיר לכל הלילה?

למעלה