נמנמ איך? לא ראיתי אף פעם משקפיים בפרסי השאיפה... מאיפה זה?
R recycle girl New member 2/12/04 #40 נמנמ../images/Emo139.gif איך? לא ראיתי אף פעם משקפיים בפרסי השאיפה... מאיפה זה?
ל לונה לאבגוד1 New member 3/12/04 #48 ווואי איזה שוווה שבלה חזרה =) באמת שאלתי את עצמי איפה היא (טוב נו אני לא מוהאהאהא... אבל באמת טוב לראות שהיא חזרה!) איך מורידים אותה מהכדור פורח?
ווואי איזה שוווה שבלה חזרה =) באמת שאלתי את עצמי איפה היא (טוב נו אני לא מוהאהאהא... אבל באמת טוב לראות שהיא חזרה!) איך מורידים אותה מהכדור פורח?
R RONI המגניבה New member 2/12/04 #41 איפה מורידים טלפורטר? אני ממש רוצה להחזיר את בלה!!!!! (וזה גם שם של מורה של אחי ואחיותיי)
R RONI המגניבה New member 2/12/04 #42 ../images/Emo7.gifבבקשה!!!!!! אני רוצה להוריד טלפורטר!!פליז!!!!!!!!!
R RuNoOsH New member 3/12/04 #47 ../images/Emo42.gifכולכם מדברים על בלה, מה קרה איתה שכולם מדברים אליה? וכולם רוצים "להחזיר" אותה? מה זה אומר? אני עדיין לא שיחקתי איתה, אז אני לא יודעת... ומה זה הטלפורט הזה שכולם מדברים אליו?
../images/Emo42.gifכולכם מדברים על בלה, מה קרה איתה שכולם מדברים אליה? וכולם רוצים "להחזיר" אותה? מה זה אומר? אני עדיין לא שיחקתי איתה, אז אני לא יודעת... ומה זה הטלפורט הזה שכולם מדברים אליו?