שאלה חשובה..!

frenzy girl15

New member
שאלה חשובה..!

מצאתי את בלה בכדור פורח... עכשיו... אני אמורה להחזיר אותה למשחק? אם כן, אז איך?

מה!?!?!?!?!?!

|פצצהמצאת את בלה!?!?!?!?!?!?!

frenzy girl15

New member
ןכ באמת מאיפה מורידים... וחחח כן זה

ממש מצחיק..! תסתכל טוב בכדור פורח ותראה מישו אדם כזה..! זה השמלה האדומה של בלה..!!! זה ממש מצחיק... ואני לא חושבת שאני הראשונה שראיתי את זה בטח כבר מלא מצאו... לא? חחח...=)

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif ידעתייייייייייייי

אמרתי לכם אמרתי לכם אמרתי לכםםםםםםםםםם ננה בננהההההההה ישר שקראתי שבלה נעלמה זה היה ברור שיצטרכו למצוא אותה איפשהו!!!! ואני לא מצליחה לשים את כל הקישוטים של השכונה... (לפחות לא את הקשת בענן) איך שמים אותם??

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif פאק זה נכוןןןןןןןןן

הא ידעתייייייייי צילמתי אבל משו לא טוב אצלי והוא לא שומר את התמונות... (או שאני פשוט לא יודעת איפה הן
) אבל היא נורא מטושטשת אבל זה כנראה בגלל הכרטיס מסך שלי... וזה בטוח בטוח היא והיא שם עם עוד מישו לא מזוהה

i love sims

New member
איך ראית אותה??מה פתאום

שיחקת וראית כדור פורח??? או שזה באיזו שכונה מיוחד?? בבקשה לתת פרטים וגם איפה אפשר להוריד טלפורטר לסימס 2??? אני מתה להחזראת בלה.....

levin2

New member
תשובה

בשכונה הראשונה יש כדור פורח, וכשאת רואה אותו, אז תתקרבי עם גלגלת של העכבר קדימה, ותצלמי.. מקווה שהבנת
תמונה מצחיקה(לפי דעתי לפחות..) סתכלו על החיוך שלה... חחחחחחחחח

i love sims

New member
אממ תודה וחח תמונה באמת מצחיקה

אבל מאיפה מורידים טלפורטר?? זאת אומרת לסימס 2

levin2

New member
אני הורדתי ת'טלפורטר מהאתר של

kingofthenet אבל אני ניסיתי לזמן את בלה, וכשאני לוחצת על התמונה, זב מראה לי שמות משפחה, ולחצתי על שם משפחה גות' וזה לא הראה לי שאני יכולה להזמין את בלה..
קלטו---)הבן שלה יושב על הספה... חח

dar dar5

New member
איזה תמונה? איזה אתר?../images/Emo182.gif

פליייז.. תתני לי קישור או משו

levin2

New member
כן, אני עשיתי אותו.. ובקשר לקישור

את יכולה להוריד אותו מהאתר אחד..אני אתן לך קישור.. תיכנסי למעלה איפה שכתוב סימס 2 ואז להוררדות ואז תלחצי על Teleporter יש שם שניים, אני הורדתי את שניהם.. אבל זה לא עובד לי משו... תנסי..חח =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= אה, ולילדה שאמרה שהבית יפה.. שמתי עוד שני קישורים לשני בתים שהכנתי. הקישור הראשון זה הקישור לבית שאת אמרת שהוא יפה...(פשות תוציאי את המשפחה ממנו)

dar dar5

New member
2 בעיות ../images/Emo182.gif

1. זה נפתח לי כמסמך של טקסט.. כאילו יש כולמניי אותיות וקודים מוזרים.. זה אמור להיות ככה? 2. אם זה כן עובד, איך נראת התמונה שדרכה מתקשרים...?

When Pigs Fly

New member
הורדת את הראשון?

בכל מקרה את אומרה להוציא את זה מקובץ הזיפ, זה קובץ כזה שאי אפשר לפתוח. התמונה היא היא ראשונה בקטגורית התמונות. זו תמונה של פירות והיא עולה "1"

למעלה