שאלה חשובה...

שאלה חשובה...

אני ועוד חבר סטודנטים באונ' הפתוחה רעבים לכסף.. אנחנו חושבים לפתוח חברת מחשבים קטנה. לא אין לנו ניסיון ולא אין לנו רעיון אדיר. אנחנו מעונינים ללמוד לבד תחום מסויים ולהתחיל לעסוק בו. אנו זקוקים להמלצות !!!! איזה תחומים אפשר לעסוק ללא ידע רב. יש לצין כי שנינו בעלי ידע של תכנות ברמת קורס אוניברסיטאי. אבל חרוצים..קשוחים ולא מתכוונים לוותר... אני חשבתי על אבטחת מידע הוא טוען כי עדיף אינטרנט... מה דעתכם?

xx

New member
ואללה בנאדם...

ואללה בנאדם... חזרתם מבילוי פראי בפאב שניכם מסטולים מאלכוהול מחר כבר תשכחו מיזה.. אז רד מיזה בנאדם. תמשיך ללמוד בשקט באו"פ. ותחזור אלינו עוד 4 שנים אה ותשובה... לך על תכנות אינטרנט... זה נראה לי הרבה יותר פשוט. בהצלחה..

ineed2win

New member
תשובה מפגרת..

תשובה טיפשית ומפגרת... אני היתי ממליץ לשני החבר'ה הללולבדוק אפשרות לפתוח חברה בידיעה שיש רמת סיכון ולנסות להשתלט על תחום מסויים. תכנות אינטרנט נשמע נהדר... ייעוץ , אבטחת מידע..או כל מיזם אחר לא תנסו לא תדעו....

tc2000

New member
חבל לפתוח חברה...

אפשר לפתוח תיק עוסק מורשה במס הכנסה. זה הרבה יותר זול. תבנו אתרים באינטרנט, תעבירו שיעורים פרטיים, תתקנו מחשבים. זה יבוא לבד, לפעמים זה יעבור מפה לאוזן. זה בערך מה שעשיתי בימי הלימודים שלי. בהצלחה!

JohnDoe5

New member
לצערי, ולצערכם, הבסיס של סטארטאפ

הוא הרעיון. אם אין לכם רעיון ורק רצון, עדיף ללכת להיות שכירים איפשהו, אחרת תצטרפו לתלם עם כל שאר הפרילנסרים שמשוועים לעבודה. ורק בשביל לסבר את האוזן - ידע שנצבר מקורס של תכנות באוניב' הוא אולי בסיס טוב, אבל לא יותר מזה. חפש תעסוקה בתחום ה-QA. זה אומנם לא תכנות, אבל יש חברות שמחפשות סטודנטים שיעשו בדיקות ושיש להם רקע בתכנות בשביל "להבין" יותר טוב את מקור הבאגים. אחרי שתעבוד בחברה שלך מספיק זמן, ובהנחה שאתה טוב בתכנות כמו שאתה מתיימר להיות, אז אולי תצליח לשכנע אותם שכדאי להם לתת לך לקודד קצת. ושיהיה בהצלחה.

למעלה