שאלה חשובה

kell

New member
שאלה חשובה

האם יש אפשרות להרגיש אנרגיות שליליות מאנשים?

קיימת אנרגיה שלא מתאימה עבורך אבל

אין אנשים עם אנרגיות שליליות. כמו במגנטים שיש קטבים חלקם מחברים מגנטים וחלקם דוחים אותם כך הדבר גם בבני אדם. דבר נוסף שמעורר לפעמים הצטמררות או תחושה לא נעימה היא כאשר נפגשים עם אנשים שהם נקודת ציון בשביל הקארמה שלך. על פי רוב לא קל לנשום עמוק ולפתוח ערוצי התבוננות כדי שהקושי והאדם המאתגר יהפכו לכלי השתחררות מהקארמה. דבר נוסף הוא אנשים אשר היה לכם עבר משותף, קארמה משותפת. כאשר למדתי אורה סומא ב 1991 נפגשתי עם בחורה ממש חמודה עם אנרגיה נפלאה, מגרמניה. ברגע שראיתי אותה ראיתי את זו שהתעללה ורצחה אותי בתקופת השואה ולכן לא יכלתי לשאת את קרבתה. היא לעומת זאת נסתה להתקרב אלי כמו מגנט. רק אחרי סיום שלב הלימודים הראשון, כשכבר לא יכלתי לאחיל זאת נגשתי אליה ושאלתי אותה אם היתה לה סבתא רבא בשם קתרינה. כשהיא אמרה כי כן פלטתי שזו היתה היא ושהיא עינתה ורצחה אותי בשואה, הפנתי גבי והסתלקתי. רק לאחר זמן מה נרגעתי וחשבתי על הנושא של פגישת קארמה בחיי הוה ואז ניגשתי אליה וביקשתי את סליחתה על הבוטות שלי ושאלתי אם היא מוכנה שנדבר ונשחרר את העבר. כך עשינו ולאחר מכן יכלתי לחוות את האנרגיה הנפלאה של סטפני. בגלל שהעולם פועל לפי חוק כלים שלובים לפעמים מרגישים נסחטים על יד אנשים אך לא בגלל שיש להם אנרגיה שלילית אלא בגלל שהטבע מאזן את שדות האנרגיה שלהם וכשלך יש יותר בריאות פיזית, יותר שמחת חיים, יותר עוצמה מנטלית ויסודות מנטלים יציבים ואילו לאחרת לא כך, אז שדה האנרגיה שלה מקבל ממך ולך יש פחות.

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo42.gifkell../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo42.gif

אפשר לחוש אנרגיות מאנשים, נקודה. בקשר לשלילי או חיובי, אינני שופטת את האנרגיות כ'חיוביות' או 'שליליות' אין דבר כזה 'חיובי' או 'שלילי' זה עניין של שיפוטיות. אנרגיות הן אנרגיות. ישנן המתדרות בתדר גבוה יותר ויש המתדרות בתדר נמוך יותר. רמת התדרים מותאמת לאדם הנושא אותן. אם אדם חש באנרגיות של קושי, או אגרסיה, סימן שהוא מכוונן אליהם מתוך רגישות יתר ותחושת פגיעות כלשהי. אם אדם חש אנרגיות של אהבה, זה סימן שהוא פתח בתוכו את היכולת לחוש אהבה והתאים את עצמו לתדרים הללו. כל הזמן נשלחת אלינו אהבה מן היקום. אלו שאינם חווים אותה, חשים זנוחים, שכוחי אל, כשהםחווים את האנרגיות שאליהם הם מכווננים, הם מגדירים אותן'אנרגיות שליליות', כי כך הם חשים שהם 'מעבר לכך'. הם ב-ס-ד-ר. א-ב-ל אנשים הם כמו תחנת ממסר/קליטה. מה שאנו חווים הוא מה שאנחנו מקרינים ביודעין או שלא ביודעין. אזז אם אנו חווים 'אנרגיות שליליות' כהגדרתך ממשהו, הדבר הראשון שאנו צריכים לשאול את עצמנו, למה התחברנו לתדר הזה
L&L TALYA

kell

New member
יש אנשים...

שרק מלראות אותם, אנשים ספציפיים שבאופן כללי גם כך שידרו שליליות כללית (גישת חיים הכוונה) או לדבר איתם גורמים לי לכאבי ראש מאד מאד חזקים. הייתכן?

Tal_Ya_Tal

New member
זה בהחלט יתכן../images/Emo45.gifאך לא בשל גישתם

לחיים. אלא בשל העובדה שרגישותך מאפשרת להם 'לשאוב אותך' אנרגטית. אני מציעה שתטעיני את עצמך אנרגטית כל יום. בדפים הקודמים של הפורום, יש פירוט איך להטעין אנרגטית. נסי לחפש זאת כרגע בעצמך ואם לא תמצאי תפני אלי שוב אין לי כרגע פנאי לעשות זאת. L&L TALYA

למעלה