שאלה חשובה

מעיןגל

New member
שאלה חשובה

הומופוביה זה אנשים שלא אוהבים הומוהים ?? מבקשת הסבר להומופוביה

הומפוב זה מישהו שמפחד מהומואים

ולסביות ודו, בקיצור, הוא מפחד מכל מה שהוא שהוא לא סטרייט, הוא מפחד מהשוני.

מעיןגל

New member
אני חייבת לציין

שלפי ההסבר הזה אז אני לא אחת מהן אני דווקא אוהבת נורא הומואים הם אנשים רגישים ואכפתיים . מעדיפה חבר הומו מאשר חברה רכלנית וצבועה כמו רוב הנשים. אני מכירה אישית בחור שהפך לבחורה והיא ממש אחת מהחבר'ה ופעם אחת יצאנו איתה למועדון ובאמת כולם הסתכלו ונעצו מבטים וחלק מהאנשים אמרו לנו למה בכלל אנחנו מסתובבים איתה שזו ממש "פדיחה" . וגם היינו במועדון רגיל לא של הומואים וכאלה. היא רגישה עדינה אבל לצערה הרב עדיין רואים שזה משהו לא טבעי ושהיא בכלל גבר.. בכל אופן כל אחד חי את חייו בדרכו שלו ואין לאף אחד זכות לשפוט את אותו אדם. תודה

אה?

למה חשבת שאת אחת מהם? טוב, לא משנה. מה שרציתי להגיב זה על המשפט "אני דווקא אוהבת נורא הומואים הם אנשים רגישים ואכפתיים." המשפט הזה אמור להיות פשוט "הומואים הם אנשים." יש רגישים ואכפתיים (*שיעול* בר *שיעול*) ויש כאהל שלא הייתי מבלה בסביבתם שניה (*שיעול* אני *שיעול* {סתם... זה הכל מאהבה *מחבקת את עצמי בחושניות*})

הסברים

הפירוש המילולי להומופוביה הוא פחד מאנשים. המילה עצמה אינה באמת לועזית, היא סלאנג. הומו - אדם (לדוגמה: הומוספיינס) פוביה - פחד (לדוגמה: קלסטרופוביה) אבל הפירושים שלרוב משתמשים בו הוא כזה הומו - קיצור להומוסקסואל פוביה - שנאה שנובעת מפחד בעצם המופוב הוא אדם ששנוא הומואים, לסביות, בי, טרנס, דו, הומאיות, לסבים ועוד. יש שלוש סוגים של הומופובים שאני נתקלתי בהם. הראשון: הסוג שבחיים לא פגש הומו אבל שמע על זה מהורים-מורים-חברים-טלוויזיה-ועוד ("הומואים זה מגעיל!"). כחלק מאלה יש גם את המכחישים ("אין לי בעיה עם הומואים אבל זה מגעיל אותי") השני: ה"מוארים" האנשים שאומרים דברים כמו "זה לא טבעי", "לפי תאורית האבולוציה אתם תכחדו" (שטות מוחלטת) ודברים דומים. השלישי: הדתיים. האנשים שפשוט שונאים הומואים בכלל משפט זה או אחר מהתנ"ך/הברית החדשה/הקוראן ועוד. מקווה שעזרתי, הילה. "בואו נגיד ששרון מחמם לי את הכסא" חברה טובה שלי אחרי ששאלו אותה מה היא רוצה להיות כשתהיה גדולה.

למעלה