שאלה חשובה

000שירה000

New member
אף אחד לא ממש יודע

לא יודעים איך בדיוק המרכז הארצי משווה תוצאות למועדים האחרונים, ומה בדיוק הוא עושה שם כדי להעביר ציונים מ-150 בפרק ל-800 בכללי... אבל כן אפשר לדעת בערך... כך שלהסביר איך בדיוק מחשב המרכז הארצי- לא ממש אפשר. אבל אם יש לך נתונים ספיציפים (כמו מבחן שפתרת וכמה טעויות היו לך ובאילו פרקים)- אז כן ניתן לשער את סביבות הציון של המבחן הזה... אז אם מדובר בכזה מקרה- אתה מוזמן לשתף בנתונים ואנשים פה ישמחו לעזור ולנסות לחשב לך (ולהסביר לך איך או לפי מה הם חישבו)

Mapisto

New member
בכללי

תחשב ממוצא משוכלל שזה
[(68+70)*2 + 70]/5​
תכפיל ב600 ותוסיף 180-200 נקודות. זה הציון.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif 41700 ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

מדהים

Mapisto

New member
smartass

אין לך עוד מה לעשות חוץ מלתפוס אנשים בטעות? (סביר לאניח שלא (*להניח)). לא צריך שתנסי להתחכם בעוד הודעה. קיצר אתה צריך לחלק במאה את מה שקיבלת.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif 417 ../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

מי מתחכם...?!? תראה מה אתה רושם לאנשים... מה אתה רוצה שאני אעשה? שאני אכתוב"יופי גיא <זה השם שלך, לא?> כל הכבוד, אתה צודק <אתה לא, אבל לא חשוב, הרי אסור לי להתחכם> תמשיך לענות ככה לאנשים"

Mapisto

New member
להתחכם

זה לשים אייקיונים במקום לומר "מה שמפיסטו התכוון", אבל אין לי כוח להתווכח. (אל תחמיאי לעצמך שבאמת הזזת לי משהו, פשוט שונא פלצנות) קיצר לפי החישוב ה"שגוי" שלי, אילו הוא היה מחשב ממוצע משוכלל הוא היה מגיע ל615 , כמובן שזה לא נכון כי חישוב הציון הוא לא לינארי לפי מה שאני זוכר, אבל זה נותן קירוב טוב.

SsmarT

New member
לפי הקריטריונים של קידום, הציון

הכללי שלך באחוזים הוא 70 % והופכים זאת לציון פביכומטרי על-ידי כפילה פי6 וחיבור 200. כלומר הציון שלך הוא 626.

SsmarT

New member
ההסבר בנושא ההודעה הקודמת.

אחזור עליו שוב: כופלים ב-6 ומחברים 200. זוהי הנוסחא של קידום.

למעלה