שאלה חשובה

שאלה חשובה

נתנו לי מס' טלפון של אחת שקוראת בקפה ומחזירה אהבות אבודות. איך אני יכול לדעת שהיא לא סתם שרלטנית ? נאמר לי שהיא מכינה גם שיקוי להחזרת אהבה ורציתי לדעת אם אכן זה עובד. אני מחפש דחוף דרך להחזיר אליי אהבה. אל תטרחו לכתוב לי כמה שזה לא מוסרי, כי אני נעול בדעתי.

ToryMaster

New member
נמ

אתה רוצה תשובות? תקבל אותן עם כל הכרוך בזה. זה לא מוסרי, זו כפייה, בלה בלה בלה, אני בטוחה שחשבת על זה. השאלה היא האם תרגיש בנוח להיות בקשר עם מישהי שלא רוצה אותך באמת? האם זה לא ינקר לך במוח? האם לא יימאס לך ממנה אבל כבר יהיה מאוחר מדי, כי לא תוכל להיפרד ממנה? בכל מקרה, לי זה נשמע עבודה מטורפת בעיניים, אבל החלטה שלך אם להוציא את הכסף שלך על דברים כאלה.

חני 21

New member
אפשר להטריד אותך בשאלה...??

כמו שאמרתי לי ממש אין ניסיון וידע בדברים האלו... אם לא קראת את ההודעה הקודמת שלי אז אני יגיד בקיצור שאמא שלי הלכה עם חברה שלה לקוראת בקפה שעשתה לחברה של אמא שלי משהו כדי להחזיר אליה גבר וזה עבד הם חזרו. השאלה שלי... שמעתי על כישופי מחזור ודברים כאלו שאין דרך חזרה מהם וה"אהבה" היא לתמיד... גם בכישופים שהקוראי בקפה הם לתמיד??? (הבנתי מאמא שלי שהאישה הזאת אמרה שחוזרים להיות יחד אבל אם פתאום אחרי כמה זמן אחד הצדדים לא רוצה אז זהו נגמר כמו כל מערכת יחסים) מה שנראה לי מוזר כי איך פתאום הבן אדם המכושף יפסיק להיות מכושף...? אני מצטערת אם סיבכתי אותך אבל כל זה נשמע לי קצת מסובך...

.m

New member
מסובך? זה פשוט כל כך...

(אוי, כמה אהבתי את בלי סודות...) ולנושא - "איך פתאום הבן אדם המכושף יפסיק להיות מכושף...?" כי גם לכישופים יש תאריך תפוגה. mai (שעדיין לא מבינה למה אנשים מתעקשים להיות עם בני זוג שלא רוצים אותם)

חני 21

New member
היי...

דרך אגב מאיפה אתה בארץ...? אני לא מאלה שמבינות בכל זה אבל אמא שלי וחברה שלה הלכו לאחת שקוראת בקפה ויצאו ממנה המומות ממה שהיא אמרה וחברה של אמא שלי יש לה איזה מישהו שהיא רוצה (אהבה ישנה) אז האישה הזאת עשתה לה איזה משהו וזה עבד היא והגבר הזה חזרו להיות יחד.. היא ממש מדהימה הבית שלה זה ממש כמו טיילת כל היום באים אנשים והיא ממש אהובה וטובה!!!!! אז כן... זה עובד.

למעלה