שאלה חשובה!

ערן1987

New member
אני לא

יש לי בעיה עם זה,אין לי טלוויזיה קרובה למחשב(הוא לא בחדר,הוא במין סלון כזה).. עם כל הכבוד לכם,אני מעדיף לראות בחדר ברציפות מלרוץ כל פעם ואולי לא להתלהב/להיות עצוב כשמישהו ניצח סורי

shiray

New member
זה בסדר... מובן

אצלי זה פשוט הכי נוח שיש- יש לי גם טלוויזיה וגם מחשב בחדר. ככה שאני אפילו לא עושה רעש בבית... וגם חצי מגלובוס הזהב ראיתי פשוט כשהטלוויזיה סובבה לכיוון המחשב ואני הייתי מול המחשב וכל כמה שניות הצצתי בטלוויזיה.... חוץ מזה שדי סביר להניח שאחרי איזה 20 הפסקות פרסומות, עם אותן 5 פרסומות, גם אתה תישבר ותעזוב את הטלוויזיה לשתי דקות כל פעם...

ערן1987

New member
המחשב שלי יישאר דלוק,זה כן

ואני אבוא מדי פעם,אבל בקטגוריות הלא מעניינות

shiray

New member
ויש לא מעט כאלה...

חחח ובפרס מפעל חיים בכלל כולם יהיו פה ויספיקו לכתוב מלא מלא הודעות (ונוכל להודיע לך כשזה יתקרב לסיום...)

shiray

New member
אין לי מושג...

נדמה לי ששמעתי איפשהו אבל אני לא זוכרת... בטח לירון יודעת.

גם לי...

המחשב בחדר , בכלל בקומה למעלה שלנו בבית והטלויזיה בסלון... נסתדר יש דברים משעממים! ושירה זה אומר שתיהי פה?

shiray

New member
נראה ככה....

גם כה את השטיח האדום התכוונתי לראות ככה שעד 3 וחצי הייתי ערה בטוח... לישון שעתיים וחצי נראה לי מיותר לגמרי. עכשיו אני רק צריכה לזכור לא לקבוע שיעור נהיגה ביום שני כי אני מסוגלת לזה...

ערן1987

New member
השטיח האדום משעמם

את זה אני מעדיף לראות בשידור חוזר.. אני תמיד מתעורר איזה חצי שעה בערך לפני הטקס ורואה קצת,כשממש מפוצץ כבר

shiray

New member
אני כבר רגילה...

בחצי שעה הראשונה אני עוד מארגנת הכל, בודקת שהאינטרנט עובד, מכינה קפה והולכת לשירותים.... ואז אחרי 45 דקות ככה האנשים המעניינים מתחילים להגיע (ניקול בדר"כ אחרי שעה ככה... רק בעצם שנה שעברה היא הגיעה ממש מאוחר, אבל גם ככה לא ממש היה שטיח אדום) ויש ראיונות קצרים נחמדים כאלה וכל הזמן מחפשים בעיניים את כולם... ואז כשמתחיל הטקס אני כבר עירנית לגמרי...

shiray

New member
דווקא חלקם הגדול בסדר גמור

בדר"כ מחמיאים שניה על הבגדים ואז יש צחוקים כי כל השחקנים חופשיים וזה.... חחח הראיון של ניקול לפני שנתיים היה קורע! היא העלתה את אחותה והן סתם צחקו ביניהן במקום לענות לשאלות ששאלו..

shiray

New member
כן. והיה מזה מצחיק.

לא זוכרת כבר מה גורן ריברס אמרה אבל פתאום בלי קשר ניקול אמרה שאחותה בהריון והיא ליטפה לה את הבטן והן כל הזמן צחקו... ואז פתאום ניקול קלטה שאחותה עומדת על מדרגה מתחת והיא אמרה לה לעלות כדי שלא תראה נמוכה וזה... היה מזה מצחיק עם שתיהן. ד"א למישהו יש מושג עם מי ניקול תבוא?

Kidmaniac Liron

New member
זה לא היה לפני שנתיים! זה היה השנה

בגלובס!!! חחחחח
גם אני אהיה פה ביום ראשון בלילה, למרות שממש אין לי חשק לאוסקר הזה. הכל צפוי, וההפתעה היחידה שיכולה להיות זה שביל מארי ייקח לשון פן את הפרס. גם כן הפתעה.

shiray

New member
התלבטתי!

כי זכרתי שהיא הייתה עם אחותה וזכרתי שזו הייתה שמלה ורודה שכזאת.... מה שמשאיר את האוסקר לפני שנתיים ואת הגלובוס של שנה שעברה.... הלכתי על האוסקר חחח אבל עדיין כמעט תמיד יש ראיונות קרועים על השטיח האדום...

shiray

New member
נדמה לי 3

אם אני לא טועה היו עד לא מזמן 2 ועכשיו 3 (המשך מהראיון שהיה איתן על השטיח האדום...חחח).

גם את...

האוסקר הזה לא ראיתי , לפני שנתיים! זה היה כזה מבעס , כמובן בעיקר שניקול לא זכתה , והגיע לה כ"כ! אני ממש אוהבת ליראות את השטיח האדום כשניקול מגיע , אני תמיד מחפשת אותה כל הזמן , בגלובוס הזהב השנה ראו אותה ברקע , מרחוק שהיא חותמת למעריצים , ואז שמדברים איתה היא כזו מתוקה!!!

shiray

New member
חחחח

תמיד היא היחידה שיכולה להגיע כ"כ גבוה למעריצים חחחח. אבל רציני- למה הם צריכים לעמוד כ"כ גבוה?! וזה גם די ידוע שניקול מאוד מאוד מעריכה את המעריצים שלה. היא סיפרה שפעם אבבא באו לאוסטרליה והיא חיכתה מלא זמן בחוץ לראות אותם ובסוף הם נכנסו ולא התייחסו בכלל למעריצים והיא אמרה שהיא לא תתנהג ככה....

למעלה