שאלה חשובה!

ניקול מקסימה!!!

ומי שהתווכח איתנו יכול להיתווכח איתנו על זה עד מחר! ברור לי שהיא בן אדם מקסים עם אופי מעולה!!! אני ראיתי שהיה את הפרימיירה להכתם האנושי , נראה לי בלונדון , וכולם צעקו לניקול , וניקול חתמה להם ודיברה איתם , ואז היא אמרה שמחכה לה עד חדר שלם (של מעריצים!)... והיא מתכוונת ללכת גם אליהם! ובעוד פרימיירה , נראה לי לדוגוויל , הראו שהמעריצים צועקים לכל מיני כוכבים שהיו שם אבל צעקות כמו לניקול וכזאת אהבה מטורפת הם עד לא ראו! , טוב זה ברור אין כמו ניקול! , וניקול כל הזמן הלכה למעריצים , ואחרי שהיא כבר הלכה מהם והם קראו לה היא שוב חזרה אליהם! אולי גם אנחנו ניסע לאיזה טקס או פרימיירה!

זה מדהים...

כל מה שקרה עם הקריירה של ניקול! היא היתה שחקנית מפורסמת אבל לא בליגת העל של הוליווד , וממש מהסרט מולאן רוז' היא פשוט נהייתה כוכבת על!!! אנתוני הופקינס , שמשחת איתה בכתם האנושי אמר שניקול עכשיו נהיית הכוכבת הכי גדולה של הוליווד וכל השחקנים שמשחקים איתה אומרים שהיא מדהימה! ג'וד לאו אמר כשראיינו אותו על השטיח האדום בפרמיירה של קולד מאונטן שניקול מקסימה ואדם עם המון פנימיות ורגש! במאים שעובדים איתה לא מפסיקים לשיר עליה כמה שהיא אלגנטית עם איסטינקים חדים ומשחקת נפלא! וכמובן כמה שהיא מהממת! אז שרק תמשיך לעלות ולהצליח! אין על ניקול!!!

Padme Amidala

New member
גם בראיונות...

קראתי בשבוע האחרונות ראיון גם עם רנה זלווגר וגם עם נעמי ווטס. שתיהן מספרות דברים רק טובים על ניקול... היא ממש נשמעת אדם מקסים!

Kidmaniac Liron

New member
אההה סליחה! ממתי רנה, נעמי וג'וד הם

יותר סמכות ממני???? חחחחחחחחח סיפרתי לכם איזה מדהימה היא היתה כשראיתי אותה ב NYFF!!! היא בכלל לא היתה חייבת לגשת אלינו! איזה מותק היא!

Kidmaniac Liron

New member
בפסטיבל הסרטים של ניו יורק

אם יש לך זמן... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=789&msgid=21366931&archive=1 זה ארוך

נכנסתי...

ועכשיו הבנתי , את ראית אותה באמיתי!!! איזה כיף לך! אני גם רוצה!!! מה ספרי , מתי טסת והכל , אני עד לא היתי פה אז

Kidmaniac Liron

New member
אופס!! שכחתי להחליף את השם, סליחה

כן זאת אני!
בקצרה - הייתי בארה"ב בספטמבר-אוקטובר, והזדמן לי להיות שם בתקופה שהיה את פסטיבל הסרטים של ניו יורק. הלכתי לשם כדי לראות את דוגוויל ובהפתעה גמורה נפלתי על הפרמיירה שבה השתתפו השחקנים (כולל ניקול). אז גם יצא לי לקבל כרטיסים לסרט (שניקול ושאר השחקנים הציגו על הבמה לפני שהוא התחיל) וגם ללחוץ לה את היד ולהחליף איתה כמה מילים כשהיא הלכה על השטיח האדום!

galileo2003

New member
וואי, אני בבעיה!

היום המורה הודיעה לנו שמבחן אחד שהיה אמור להיות ביום ראשון הקרוב, ידחה ליום שני... וזה מעצבן כי יש ת'טקס ואני לא יבוא באותו יום, והמורה בטוח תשאל למה לא באתי ... מה אני אגיד לה? "ראיתי ת'אוסקר?" תרוץ כזה ישר יגרום לה לחשוד בי שפשוט לא רציתי לעשות את המבחן! אז אני לא יודעת, אני לא ממש מוכנה להפסיד ת'טקס... אבל כנראה אין ברירה!

ערן1987

New member
תדברי איתה על זה

תנסי לשכנע אותה שתדחה לך את המבחן ושזה מאוד חשוב לך וכל זה.. עכשיו שאני חושב על זה,גם לי(נראה לי)יש מבחן בשני הזה בתנ"ך(אבל זה לא כזה קריטי כמו אצלך,אני טוב בזה ובתנ"ך צריך בעצם רק את הספר)

galileo2003

New member
אין סיכוי-

שהיא תדחה לי את המבחן, במיוחד אחרי שתשמע את התירוץ הזה!! אני מעדיפה לשתוק ולעשות את המבחן... איכשהו מצאתי פיתרון, אני אלמד שישי שבת וביום ראשון אני אשן כל היום , אקום בלילה לראות ואלך לביצפר ביום שאחרי, אין לי ממש ברירה...

למעלה