שאלה חשובה!!

eyalbibi

New member
שאלה חשובה!!

אין לי בעיה עם הומואים אבל הסידרה הכי גאים שיש זאת סידרה על הפנים..ככה אמרו לי..יכול ליהיות שהיא תחזור?

ayaliar

Well-known member
כנראה שלא

אבל אם היא על הפנים לדעתך אז מה זה חשוב? ואם אף פעם לא ראית, אולי כדאי שתראה ואז תחליט לבד. כל אחד והטעם שלו בטח יהיו שידורים חוזרים מתישהו בחודשים הקרובים

eyalbibi

New member
וואלה?

תודה....אבל אני סטריט..אני לא הומו...איך אני אמור לראות את זה?!?

ayaliar

Well-known member
אם אתה ממש בטוח שאתה סטרייט

יהיה לך טיפה קשה בהתחלה אולי אבל אין סיבה שזה יפריע לך אחרי שתתרגל קצת. אני מכירה כמה סטרייטים שמאד אוהבים את הסדרה. למרות שלגברים יש בעיה קשה עם לראות הומואים...כשמתרגלים מפסיקים לחשוב על זה שזה שני גברים. אני אומרת את זה לפי מה שאמרו לי כי בתור בחורה לא ממש היה לי קשה להתרגל אבל אם לא תכבה את הטלויזיה בפעם הראשונה שיראו שני גברים יחד, יש סיכוי שתצליח להתרכז בתוכן של הסדרה ואפילו תחכה לנשיקות (בהתאם לעלילה כמובן)

eyalbibi

New member
אין לי בעיה

לראות שני בנים מתנשקים או משהו כזה אבל לא יודע...

mya 6

New member
בוא נגיד את זה ככה...

אל תגיד על סדרה שלא ראית שהיא לא טובה...כי אז זו סתם צביעות וטיפשות... ואם אתה מתכוון לראות אותה אני מבטיחה לך שרע באמת לא יכול לצאת מהצפייה בתוכנית.. אלא להפך... באחריות.

tulchi

New member
בוא תעשה ניסוי קטן

אם זה
מפריע לך ואתה לא מרגיש בנוח להסתכל על התמונה אין לך מה לראות לראות את הסדרה אם לא מפריע לך, אתה מוזמן לעבור לתמונה הבאה

tulchi

New member
2

מה אתה חושב עכשיו? אם זה עדיין בגבול הסיבולת שלך תעבור לתמונה מס' 3

tulchi

New member
3

אוקי...אם שרדת אז אתה מוזמן לצפות בסדרה הנפלאה הזאת. כמובן שהתמונות האלה זה אפילו לא אלפית ממה שרואים על המסך ותקח בחשבון שתראה יותר ממה שאתה רוצה לראות, אבל הסדרה זה לא רק סקס ואם אתה כבר מתענין אז תספק את הסקרנות שלך

mya 6

New member
4

אני חושבת שאם הוא באמת רוצה לצפות בסדרה הוא צריך להתרגל לזה

netaK

New member
זה כבר יותר מדי בוטה

ויש בקושי 3 סצינות כאלה...אין טעם להתרגש

tulchi

New member
לא רציתי להסחף

וציינתי בעדינות שיצפה לדברים הרבה יותר גרפיים מהתמונות ששמתי (וחוצמזה לא מצאתי תמונות כאלה אצלי במחשב...חיפשתי ואין...חיחי)

mya 6

New member
רק ציינתי שהיה מוכן

לכול דבר שלא יבוא... וסליחה אם הגזמתי קצת.. אבל צריכה להיות מידה של ראליות... אחרי הכול.. הוא הולך לצפות בזה.... שהיה מוכן להכול...

RANDYme

New member
למה בוטה??

מותר לו לראות סרטים כחולים סאדיסטים אבל לא שני הומואים מזדיינים?? אפילו אם הייתה רק סמינה אחת כזו כל העונה זה לא היה בוטה..

ayaliar

Well-known member
כן אבל זה לא מאפיין את הסדרה

ואם הוא יחשוב שכן זה יתן לו סיבה טובה לא לראות אותה בכלל. אם הוא אכן רואה סרטים כחולים אני בטוחה שהוא לא לוקח סרטים של 2 גברים יחד כי המטרה של סרט כחול שונה לגמרי מהמטרה של סדרת טלויזיה. אני אישית לא אוהבת את הסצינה שתיים האלה שמראים לי קצת יותר מדי בהן. אם היו מראים בסדרה אחרת סצינה כזו בין גבר ואישה זה לא היה מוצא חן בעיני במיוחד כי זה כבר בוטה ברמה של פורנו רך. אני שמחה שלאורך כל 3 העונות נתקלתי אולי ב-3 מקסימום 4 סצינות כמו זו שבתמונה למעלה

אממ...

זה ידוע שלבנים סטרייטים יש בעיה לראות סצינות סקס של 2 גברים... ויש כמה כאלה כל פרק... אם אתה מסוגל להתמודד עם כזה דסבר אז זה שווה את זה כי חוץ מהסצינות האלה יש עלילה ממש יפה כמו בכל סדרה אחרת

RANDYme

New member
אם כבר...

אז שמישהו יסביר לי בבקשה למה גברים נדלקים מלראות לסביות? לא יצא לי לראות אישה שנדלקת מלראות הומואים..

ayaliar

Well-known member
נפלאות הן דרכי המוח הגברי

למזלנו הנשים המוח שלנו בנוי קצת אחרת (גם פיזית וגם מנטלית) גברים גם מפחדים מהומואים הרבה יותר מאשר נשים מפחדות מלסביות. יש לזה כמה הסברים פסיכולוגים אבל עזבו

למעלה