שאלה חשובה

ענבר ש

New member
יש משהו בדברייך

נראה לי שכבר דשנו מספיק בכל העניין של איזה חמוד קורט
ויוו הוא כזה.... אבל אני גם לא אומרת שכל הזמן צריך לדבר ר-ק על המוזיקה של נירוונה אפשר לגוון

Queen of Spells

New member
תשובות

השאלה הראשונה די מטומטמת אז אני לא עניתי לה יש לאבא שלי את הקלטת החדשה יש בה רק שיר אחד שמעולם לא הוקלט השאר זה שירים ישנים שיצאו כבר...

FlamMAble

New member
מי אמר שהיא שומעת את זה -בגלל- שהוא

שהוא כוסון?! אולי היא שומעת נירוונה בגלל שהיא אוהבת את המוזיקה והשירים (מה שהגיוני שיהיה) ובנוסף לזה היא חושבת שקורט הוא כוסון/חמוד/מתוק/מאמי/כפרע או WHATEVER.... אל תקפצו למסקנות ותתחילו להאשים וגם אם היא כן שומעת נירוונה כי קורט "כפרע עליו עיניים שלי" כזה כוסון, אז מהההה?!?!?!?!?? מותר.

Runaway Train

New member
כן!מיזה נירוונה בכלל? מה זה?

אני יודעת מי זה קורט! כפרה שלי עיניים ,אף אוזן גרון שלי בית שחי שלי ,שערות בערווה שלי אני חולה עליךךךך תעשה לי ילדדדדד...בוא תקח אותיייייי קח אותי לשיחיםםםם תאנוס אותי בפרעיות תעשה אותיייי חזזזזקקק

טוב נראה לי שאני אעזוב

לא באתי בשביל הפורום הזה בשביל שיתקפו אותי על שאלה תמימה ויקראו לי פרחה! אני באמת אוהבת את נירוונה ולא כמו כל האחרים ששומעים כי חברים שלהם שומעים או כי קורט ממש חמוד (לא שזה רע)! אז אם יתקפו אותי עוד פעם אחת אני עוזבת, באתי בשביל לדבר על אחד הנושאים הכי אהובים עליי בעולם (נירוונה וקורט שבאים ביחד).וזהו!

לאאא

נהדר, תראו מה עשיתם... אתם מפחידים אנשים, קוראים להם בשמות גנאי ומגרשים אותם מהפורום שלכם!! סתם סתם, למה לעשות דרמה מכל דבר
תשארי יהיה טוב

טוב...

אני נשארת אבל די לקרוא בכינוי גנאי, מה יוצא לכם מזה? שאתם מרגישים יותר טובים מאחרים? יש למשל ילד בכיתה שלי שכל הזמן יורד על ילד אחר ואומר שהוא טיפש. הוא חושב שהוא טוב יותר. אנשים שיורדים על אנשים אחרים מאחורי אגב חושבים שהם יותר טובים מאחרים (לרוב לפחות), וחוץ מזה לא יוצא לכם שום דבר מזה. חוץ מנושא זה אני חושבת להוסיף משהו לחתימה שלי. למישהו יש רעיונות מקוריים ושנונים?

N I R VA N A

New member
הכל פסדר??????

הכל טוב איתך?? רציני! אני כבר מתחיל לדאוג...... שמישהו יעזור לה!!!

ש ו ק ה

New member
כלחגםןגעיםמציכי

אוף אני שונאת את החתימה שלך!!!!!!!!1 "אה ואל תקרא..." כל פעם אני קוראת את זה מחדש!!!!!!!!! טוב לא נורא...
מה קורה לפורום הזה?........

The Sandman

New member
יואו נכון!!!

אני חייב לציין נירוונה שיש לך חתימה גאונית!

Ayoola

New member
אוף לעזאזל איתך!

תלמדי לשרשר! את פותחת כל הזמן הודעה חדשה וזה משגע לי ת'שכל!!!!!!!!!!

../images/Emo10.gif

מה יש לכם? אז אני לא יודעת לשרשר! זו סיבה לבוא אליי בצרחות? אין לכם שוב סובלנות ושום כלום? אם אתם מתנהגים ככה לא שווה שאני אכנס לפורום הזה רק בשביל לקבל צרחות! ונראה לי שזה מה שרוב האנשים (רוב לא כולם) עושים הכי טוב. אז תהנו לכם לבד, תצרחו אחד על השני, מי שזה מהנה בשבילו לצרוח כל הזמן!

Ayoola

New member
דיי בבקשה אל תלכי!!!

אל תעשי לנו דבר כזה! כל הזמן אנשים עוזבים את הפורום! (=לא) בבקשה אל תלכי!

life style

New member
?!

מה הסיפור של האנשים העולם הזה?! דבר ראשון- אי אפשר לצרוח בפורום... אני לא יודעת מה עם המחשב שלך אבל משלי יוצא רק מוסיקה, לא צרחות.... נכון לא צריכים לקרוא לך פרחה, אבל גם אם הם כן קראו - so what?! די כבר לאיים "אני אעזוב את הפורום"... זה לא איום זה פשוט נשמע אידיוטי, כי אף אחד לא ישים פה לב בכלל אם מישהו שלא היה כאן אפילו יום ילך.... אז אל תקחי ללב את השטויות שאנשים בעולם הזה פולטים...

Runaway Train

New member
זה רק אני או שמישהי רגישה יותר מידי

? פחחח את צריכה להגיד תודה,את הילדות שבאו לפניך תקפנו בשני שירשורים חחחח והם לא בכו כמו שאת בוכה ותגידי...שאת אומרת "לצרוח" את מתכוונות לצרוח?!?! כמו ככה: וווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההה שמעת? כי אני לא....ואני לא חושבת שמישהו יכול לשמוע אותנו צורחים!!! *צורחת* שמעת? אהה פחחח

למעלה