שאלה חשובה

שאלה חשובה

השאלה הזאת תמיד העסיקה אותי, למעשה 2 שאלות. האחת- האם קורט קוביין נראה יותר טוב (בעבר, כי הוא התאבד... אוי מסכן החמוד שלי!) עם שיער קצר או ארוך. השנייה- למי יש באמת את הדיסק האחרון שלהם? שבו מופיע השירים שמעולם לא הוקלטו באולפן (שנקרא Nirvana)...

אני לא חושבת שהיא יודעת איך....

שמישהו יסביר לה!
|קיפוד|

l i f a g i r l

New member
הוא נראה טוב בכל מצב

הוא נראה טוב גם עם שיער קצר וגם עם שיער ארוך חבל על הבן אדם!!!! מצטערת אין יל את הדיסק הזה:(

whatever4

New member
!?what the fuck

אני היחידה שחושבת שאתן פרחות????!!!! אתן מזכירות לי ילדה אחת.... בל"ג בעומר שכחתי להביא דיסקמן (הטעות הכי גדולה שעשיתי) אז בדרך חזרה הביתה אני וחברה שלי התחלנו לשיר שירים של נירוונה. מישהי מהכיתה שלי הייתה איתנו אז היא התחילה להגיד לי "אוי אני מתה על נירוונה" והתחילה לשיר איתנו. אחרי כמה זמן היא התחילה להגיד "ראיתי באתר אחד מלא תמונות של קורט איזה כוסון הוא!" רציתי להביא לה נבוט בראש
אבל לא היה לי נבוט..... למי אכפת איך קורט נראה?????!!!! אולי אנשים יתחילו לשמוע מוזיקה בגלל המוזיקה ולא בגלל איך שהזמר נראה???!!!

את קשורה..

תקני אותי אם אני טועה, אבל אפחד אחד פה לא אמר שאנחנו שומעות נירוונה בגלל קורט. היא רק שאלה איך יותר מתאים לו- היה משעמם, וענינו. ובמילה אחת: תרגעי.

l i f a g i r l

New member
אין קשר..

אנחנו אוהבות את ניוורנה בגלל המוסיקה ממש לא בגלל קורט אבל שלאו באיזה מצב הכי יפה,ענינו... * אה אלינור גם את פה:)

תרגעי

סה"כ שיעמם לי אז שאלתי איך חושבים שהוא נראה יותר טוב, זה לא באמת ממש העסיק את מוחי, סתם רציתי לראות מה הם יענו, ואני לא הייתי אוהבת את נירוונה פחות אם קורט לא היה בה או שהוא היה נראה פחות טוב. אולי כדאי שתרגעי, ותפסקי לקרוא לכולם פרחות!!!

P o l l y

New member
ני לגמרי מסכימה איתך... לא צריך לשמ

וע מוזיקה מסוימת בגלל איך שהלהקה/אמן נראה. וכן, גם אני שונאת פרחות ששומעות נירוונה/כל מוזיקה נורמלית אחרת.. >: me is bored

גררררר אותו דבר!.

כשהגשתי את העבודה שלי על נירוונה אז הייתי צריכה לשים הרבה תמונות (הבולשיט של היצירתיות -נקודות) קיצר החברה הצפונבונית שלי (אני שונאת אותה וכשאני אומרת לה את זה היא חושבת שזה בצחוק), לקחה את הקלסר והתחילה לדבר במבטא הצפונבוני המעצבן שלה:" או מיי גד אני מכירה אותם זה הלהקה עם הכוסון הזה". אני פשוט עמדתי שם ודפקתי לה מבט. רציתי לחנוק אותה!. גררררר.

Negative creep1

New member
יש בזה גם משו צודק

אבל תביני, לא כולם כאלה, נירוונה מצויינים בגלל המוזיקה שלהם ולא איך שהם נראים! לאלאלא! אולי יש כאלה שלא יודעים מה הם רוצים מעצמם ולוקחים את זה ככה למי אכפת איך קורט היה נראה העיקר שהוא היה בנאדם טוב והשאיר יחד עם נירוונה היסטוריה שלמה

E GirL

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחח הרגתם אותי עכשיו!../images/Emo6.gif

למעלה