שהוא כוסון?! אולי היא שומעת נירוונה בגלל שהיא אוהבת את המוזיקה והשירים (מה שהגיוני שיהיה) ובנוסף לזה היא חושבת שקורט הוא כוסון/חמוד/מתוק/מאמי/כפרע או WHATEVER.... אל תקפצו למסקנות ותתחילו להאשים וגם אם היא כן שומעת נירוונה כי קורט "כפרע עליו עיניים שלי" כזה כוסון, אז מהההה?!?!?!?!?? מותר.
לא באתי בשביל הפורום הזה בשביל שיתקפו אותי על שאלה תמימה ויקראו לי פרחה! אני באמת אוהבת את נירוונה ולא כמו כל האחרים ששומעים כי חברים שלהם שומעים או כי קורט ממש חמוד (לא שזה רע)! אז אם יתקפו אותי עוד פעם אחת אני עוזבת, באתי בשביל לדבר על אחד הנושאים הכי אהובים עליי בעולם (נירוונה וקורט שבאים ביחד).וזהו!
אני נשארת אבל די לקרוא בכינוי גנאי, מה יוצא לכם מזה? שאתם מרגישים יותר טובים מאחרים? יש למשל ילד בכיתה שלי שכל הזמן יורד על ילד אחר ואומר שהוא טיפש. הוא חושב שהוא טוב יותר. אנשים שיורדים על אנשים אחרים מאחורי אגב חושבים שהם יותר טובים מאחרים (לרוב לפחות), וחוץ מזה לא יוצא לכם שום דבר מזה. חוץ מנושא זה אני חושבת להוסיף משהו לחתימה שלי. למישהו יש רעיונות מקוריים ושנונים?
מה יש לכם? אז אני לא יודעת לשרשר! זו סיבה לבוא אליי בצרחות? אין לכם שוב סובלנות ושום כלום? אם אתם מתנהגים ככה לא שווה שאני אכנס לפורום הזה רק בשביל לקבל צרחות! ונראה לי שזה מה שרוב האנשים (רוב לא כולם) עושים הכי טוב. אז תהנו לכם לבד, תצרחו אחד על השני, מי שזה מהנה בשבילו לצרוח כל הזמן!
מה הסיפור של האנשים העולם הזה?! דבר ראשון- אי אפשר לצרוח בפורום... אני לא יודעת מה עם המחשב שלך אבל משלי יוצא רק מוסיקה, לא צרחות.... נכון לא צריכים לקרוא לך פרחה, אבל גם אם הם כן קראו - so what?! די כבר לאיים "אני אעזוב את הפורום"... זה לא איום זה פשוט נשמע אידיוטי, כי אף אחד לא ישים פה לב בכלל אם מישהו שלא היה כאן אפילו יום ילך.... אז אל תקחי ללב את השטויות שאנשים בעולם הזה פולטים...
? פחחח את צריכה להגיד תודה,את הילדות שבאו לפניך תקפנו בשני שירשורים חחחח והם לא בכו כמו שאת בוכה ותגידי...שאת אומרת "לצרוח" את מתכוונות לצרוח?!?! כמו ככה: וווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההה שמעת? כי אני לא....ואני לא חושבת שמישהו יכול לשמוע אותנו צורחים!!! *צורחת* שמעת? אהה פחחח