שאלה חשובה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורום שרוט ואניייי בכל מיקרה עונה על זה המוזיקה שלהם שולטת והתחלתי לשמוע נירוונה לפני שבכלל ידעתי מי זה בכלל קורט קוביין... כן ילדה בת 4 מאיפה אני אמורה לדעת?! ואם כבר הגענו לנושא הזה קורט חמוד אבל לא יודעת למה אני יותר אוהבת את דייב בתקופה ההיא לא התקופה של עכשיו..

the sofa city

New member
דייייייי

זה לא יפה להשוויץ שמתי שהייתם בנות 4 שמעתם רוק וקפצתם על המיטה וניגנתם בגיטרות אויר! די!!! מצב ארור!... אז אני יותר (בהרבה יותר) אוהבת את דייב מאשר את קורט או את כריסט... בעיקר בגלל שהוא מתופף... והוא ממש חמוד.. (ולא במראה, הוא אפילו דיי מכוער אבל אמממ לא אבל ממש לא איכפת לי...)

חיחיחיחיחיחיחי

היתי בת 4 ושמעתי רוק וקפצתי על המיטה וניגנתי בגיטרת אויר (האומנם
) חחח סתם ומצטערת להגיד לך, אבל דייב לא מכוער

ענבר ש

New member
חחח

ידיד שלי מה זה מזכיר אותו גם בהתנהגות וגם טיפה בפנים והוא גם מנגן בגיטרה

Stillwater

New member
טלי יקרה!

כחברה בפורום הזה מימיו הראשונים אני רוצה קודם כל להתנצל בפניך על זה שישר תקפו אותך! ודבר שני... כמעט כל פעם שמגיע משהוא חדש לפורום (בעיקר משהיא) והיא מעלה את נושא המראה החיצוני של קורט או שהיא אומרת שהיא אוהבת את אבריל לבין היא נתקפת בכל מיני "צעקות" שכאלה! לכן, שכחי ממה שקרה ותראי שעכשיו היחס יהיה שונה! ולכם חברי/ת פורום יקרים/ת! אולי מספיק עם זה??? אני גם נגד בלהתעסק במראה החיצוני וכל החרא הזה, אבל אם פעם ב...פותחים איזה שירשור על המראה החיצוני, אז מה קרהההההההה? זה לא שאנחנו מדברים על זה כל הזמן וזה מה שמעסיק אותנו! וחוץ מזה! אני רואה שלא רק אני התחלתי להראות סיממנים של מחלת נפש בעקבות חשיפה לרוק כבד בגיל צעיר! (קפיצה על המיטה, נגינה בגיטרת אויר וכ'ו) סבבה!

Runaway Train

New member
אני גם לא חשבתי שזה היה כ"כ רע

מה שהיא כתבה, וואי אם אני לא התלוננתי על זה למה אתם מתלוננים!? לאן התדרדרתם...יאיי

P o l l y

New member
אני מכירה מישהו שדומה בצורה מפחידה

לכריסט. אבל לא נדמה לי שהוא מנגן בבס.

Runaway Train

New member
ראסמי,תפסיקו להתלהב שהייתן בנות 4

או בנות 7 וקפצתם על המיטות כי אחים שלכם או סבתא שלכם שמעו רוק כבד ואתם עשיתם תנועות של גיטרה באויר,מיצנו את העניין מספיק

the sofa city

New member
דייב עם שיער ארוך

ממש חמוד, ואיזה פעם באתי לבית ספר עם גולף שחור וקוקו (טוב כמו תמיד) ואני אומרת לחברה שלי אני דייב באנפלאג... טוב לא משנה אבל הוא נראה ממש מוזר והוא אף פעם לא דומה לעצמו, בלרנד טו פלאי הוא נראה כמו גואי מחברים... ולפי דעתי הוא רוב הזמן דיי מכוער, אבל זה לא ממש איכפת לי...

ש ו ק ה

New member
"בלרנד טו פלאי...."

לקח לי חצי שעה להבין מה את רוצה.................................

למעלה