שאלה חשובה.

שרוף

New member
שאלה חשובה.

מה יעשה אזרח ישראלי ביום הבחירות הקרובות כשהוא א: אינו מאמין בהסכמי אוסלו כבסיס להסדר או לשלום עם הפלשתינים? ב:שהוא בעד הפרדה מוחלטת של הדת מהפוליטיקה כפי שנהוג בכל הדמוקרטיות בעולם ואינו מוכן לתמוך במפלגה או בראש ממשלה שאינו בעד התהליך הזה.

dr zoo

New member
תלוי

מה לדעתך יותר גרוע ויותר נחשב כהשתמטות: 1. להגיע לבחירות ולהצביע פתק לבן וכאילו להסיר מעליך את האחריות למרות שזה בכלל לא נכון וכמעט בדיוק להפך או 2. לא להגיע לבחירות, להכריז לא אכפת לי, הכל גרוע, החיים מסריחים, לעד נהיה דפוקים, לא רוצה את המדינה הזאתי בואו נרד מהארץ. אז אם איזו מהדעות הנ``ל אתה הכי שונא? בחר בשנייה או בחר מועמד. הנה לך קפקא.

שרוף

New member
שאלתי את השאלה החשובה

ביותר והרצינית ביותר ומה אני רואה? התשובות לא רציניות. ציניות ,סרקאזם ,התחמקות משאלת השאלות. ובכן אני אתן לכם את התשובה. א לא להתאבד חס וחלילה זה רק עוזר לשס.לאילת תמיד אפשר לנסוע. לרדת מן הארץ נחכה עוד קצת כשהמדינה תלך לעזאזל ויהיה פה שלטון פלשתיני סביר להניח שארה``ב מהבושה תפתח שערייה לכל מי שיברח על נפשו.למה להתאמץ עכשיו לגרין קארד כשבקרוב הם יחולקו לכל דורש. האלטרנטיבה שלי היא פתק לבן בקלפי.כך אני ממלא את חובתי כאזרח. אפילו שהפתק הלבן פסול אנו עדיין משפיעים כשאנו הולכים לקלפי.

למעלה