שאלה חשובה!!!!

Boscorelli

New member
מקס...

אני לא יודע גם אם פעם זה היה ככה אבל היום אם יש לך משקפיים מתחת למספר 3 אז זה לא חצי נקודה בפרופיל לא כלום... ואני אומר לך בדוק!

Max M

New member
תאמין לי

לא לכול הכבאים בארץ יש פרופיל 97 וגם זה דבר בדוק

102lior

New member
לא רק 97...

אתה לא צריך בדיוק פרופיל 97 אתה צריך פרופיל קרבי שזה מתחיל מ-82 עד 97 וגם משקפים לא מורידים פרופיל, רק מקבלים סעיף

ונגיד ויש לי פחות מ-82?

זה לא תלוי בסוג המחלה? יש מחלות שפוגעות ביכולת שלי להיות קרבי, אבל לא פוגעות ביכולת שלי להיות כבאי, עובדה שבתור צופה הן לא מפריעות לי. אין לי בעיות נשימתיות, בעיות ראייה או בעיות בשלד או בגב. אם נגיד אני אגיש למאכלים מסויימים, אז זה מוריד פרופיל, אבל לא פוגע ביכולת שלי לתפקד ככבאי.

Ribak

New member
אתה יכול פשוט להשתחרר על 21 ,נפשי..

סתם בצחוק ..:)

Boscorelli

New member
ת'אמת

זה נשמע לי מוזר... לא נראה לי שישר שוללים אותך... אם רואים שיש לך מתחת ל 82 אז בודקים את העניין לגופו ואם זה לא כזה נורא כמו פלטפוס למשל אז הם מותרים או לא מתחשבים כמו שבמשטרה יש עדיפות ליוצאי קרבי אבל לא שוללים ג'ובניקים וגם כאלה עם פרופיל נמוך

אם אני מטורף

טירוף תמיד נראה לי כתנאי הכרחי לקבלה, דווקא

כבאי

מהם לדעתכם צריכות להיות הדרישות ממעומד למקצוע כבאי. כמובן מלבד תקן פנוי ?

Ribak

New member
לדעת אנגלית בסיסית ולדעת ש..

צ'יפס זה צ'יפס , סלט זה סלט , המבורגר זה המבורגר ובננה זה בננה ..
מה קורה ראובן ? איך בתחנה היום ?

וביר זה בירה :)

ראובן, השגתי אישור מביה"ס להביא את ה-12 ולהעלות תלמידים בסולם ביום שישי. עכשיו צריך רק אישור מבועז/פרוייקה/ממי שצריך ולוודא שהיא עוברת ברחוב בכלל. בקשר לדרישות לקבלה לקורס: אני חושב שבאמת צריכה להיות עדיפות ליוצאי יחידות קרביות, 12 שנות לימוד, כמובן עם עדיפות לתעודת בגרות או תואר. עדיפות לצופים/מתנדבים כי כבר יש להם ידע ונסיון. אבל צריכים אולי להוסיף כמו בארה"ב הגבלות משקל וגובה.

Boscorelli

New member
לפי דעתי...

זה צריך להיות כמו למשטרה... מתחת לגיל 27 (במשטרה 35 נו טוב...) כושר סביר-עדיפות לקרביים 12 שנות לימוד ועדיפות למתנדבים... זהו נראה לי...

Ribak

New member
לא רק יוצאי יחידות קרביות ..

יש מלא ג'ובניקים שהם יותר סוסים מכל חייל אחר ביחידה קרבית רק שהם הוציאו מלא פטורים כדי להיות קרובים לבית וכדומה .. לכן לא צריך בגלל זה לשלול ג'ובניקים .. אם יש ג'ובניק שמעוניין ויש לו את הכישורים - למה לא ? ישראל צריכה כבאים ..

כולם שחכו דברים חשובים

תעודת יושר ממשטרת ישראל ועדיפות לרישיון נהיגה ג' וכל מה שאמרתם....חוץ מהגובה והמשקל משקל אולי כן,אבל גובה למה ???

אלה דברים מובנים מאליהם

וכנראה בגלל זה שכחנו אותם. לא בכוונה. צודק, הגבלת גובה לא צריך (אולי גובה מקסימלי? שלא ידפוק את הראש במשקוף?)

cohen40

New member
הגבלה לגבי גובה

כבאי מעל גובה מסוים לא יכול להכנס לחליפה נגד חומרים מסוכנים כמוני מלמשל חומר למחשבה

Max M

New member
לדעתי

1.תעודת בגרות/12 שנות לימוד 2.מצב בריאותי תקין בלי שום מחלות תורשתיות ובלי בעיות נשימה 3.מצב פיזי טוב 4.רישיון ג 5.צריכים לעשות מבחני קבלה

למעלה