שאלה חשובה

שאלה חשובה

מה קורה עם ערב רוק מתקדם הבא, בעצם? או שמא החלטנו לסגור את העסק ולהגיד שלום? פרטים, עכשיו!!!

moshel

New member
תשובה לשאלה החשובה

שיר יקירי ערב רוק מתקדם הבא יתקיים כמתוכנן ביום חמישי ה6.2.03 בשעה 22:00 במועדון הייניקן הבימה קלאב ת"א הערב יחולק לשני חלקים כאשר בחלק הראשון תופיע להקת טרספאס לפני היציאה שלה לארצות הברית ולמקסיקו שם היא תישתתף בשני פסטיבלי פרוג נחשבים בחלקו השני של הערב יוקרנו על מסך ענק הופעות DVD של YES & ELP כאשר החלק של YES יכלול שתי הופעות שלמות של הלהקה האחת עם ההרכב הקלאסי משנת 1973 YES SONG והשניה עם תיזמורת פילהרמונית החלק של ELP יכלול כרגע את ה DVD תמונות בתערוכה ואני במגעים מתקדמים ביותר להשיג עוד DVD אחד שלהם או ווידאו באיכות גבוהה אז כל מה שעליך לעשות ולאילו שעוד לא הזמינו מקום זה להיכנס לאתר האינטרנט של הערב ולהזמין מקום דרכו כי כפי שידוע לך מהערב הקודם הדרישה לערב זה היא גדולה כמו פיתות לאחר פסח ונשארו לי מס מאוד מצוצמם של מקומות שלך ורק בטוב MOSHEL

moshel

New member
לא לא שלך

והערב הזה הוא לא מתקדם ואין בו הופעה? יש לך שם אחר לתת לערב הזה אשמח לשמוע:) בכול מקרה הערב הבא של פדרה ויתקים בשיתוף פעולה איתי ויתקיים בברבי עד כמה שזכור לי התאריך הוא 16.2.03 ויכלול 3 להקות והקרנה של גטרו טול הודעה רשמית על כך תצא היום או מחר מפדרה וממני שלך מושל

יפה

אז עכשיו אתה עונה לשאלה שלי. אתה באמת חושב שאני לא יודע כבר על הערב שאתה מארגן עם YES נגד ELP והופעה של טרספאס? אני לא עיוור, וגם לא טיפש. בכל מקרה, לא טענתי שהערב שאתה מארגן הוא לא מתקדם, אבל במילה אמיתי התכוונתי לערבי הרוק המתקדם שהיו מתקיימים בעבר הלא כל כך רחוק, שהדגש בו היה על הופעות של להקות פרוג ישראליות וקידומן, ולא הארנב הלבן שזה לא פרוג, או טרספאס שכבר קיבלו את החשיפה שלהם בערבי הפרוג הקודמים לכך. פעם היו הרבה ערבים כאלה, לפני שגורמים חיצוניים נכנסו לתמונה.

moshel

New member
יפה

טוב אז רק שתירגע השבוע סיכמנו פדרה ואני את שיתוף הפעולה בנינו ואני מבטיח לך ערב פרוג אמיתי כפי אתה מכנה אותו לפחות אחת לשלושה שבועות חוץ מזה אף אחד לא טען שאתה טיפש נהפוך הוא ואני באופן אישי מאוד מחבב אותך למרות שלא ניפגשנו הרבה פעמים אבל אני אוהב את צורת הכתיבה שלך שלך MOSHEL

סבבה

שיתוף פעולה? או שמא, השתלטות עוינת... איפה אורן בזמן האחרון, באמת? לא נשמע ממנו ציוץ בזמן האחרון, כמעט כאילו, הוא אויד! לא היה ולא נברא. אתה מכחיש שגופתו בעצם קבורה עמוק בתור ארון הכביסה שלך??? טוב, סתם סתם סתם. בכל מקרה אני מקווה לפרטים בקרוב על ערב רוק מתקדם "אמיתי" באמת, ותוהה אני גם היכן הוא יהיה, ואם בבארבי אז האם זה אומר שאני אצטרך לקחת יום חופש ליום שמחרת שוב או משהו כזה. ומי מופיע, כמובן. אבל הכל בסבלנות ובלי לחץ.

moshel

New member
סבבה

הודכה רישמית על מועד ושעה תצא היום או מחר מהגופה שקבורה אצלי עמוק בתוך ארון הכביסה שלי זה התפקיד שלה לפרסם את ההודעות הללו :) שלך מושל

begone

New member
תשובה לא חשובה

אהלן שיר, קראתי את השירשור שלך עם מושל, וקצת בא לי להגיב. ראשית, אני מבין אותך ואת הגישה שממנה אתה בא. גם אני בחור ציני למהדרין, ותמיד בודק את הצד הריק של הכוס לפני שאני שותה. אבל במקרה הזה, של ארגון ערבי רוק מתקדם, יש לך כנראה כמה חוסרים בתחום המידע העובדתי. אז ככה: יש מעט מאוד משוגעים שם בחוץ שמוכנים לעבוד ולהשקיע ברוק מתקדם. המעטים הללו בדרך כלל מפסידים כסף, ולא זוכים בתגמול רציני. עיין ערך שאול גרוסברג - האיש נכווה עמוקות. יש עוד רבים כמותו, המשלמים מחיר אישי כבד ביותר כדי לקדם אמנות טובה. מפיקי ערבי פרוג כאלה, כמו אריק ופדרה ומושל, לא נוהגים בלימוזינות ולא קונים וילות בכפר שמריהו. הם עושים את זה מתוך אהבה, ומעט הכסף שיוצא להם מזה לא שווה את המאמץ (עדיף להיות מורה ליוגה, או סוכן ביטוח). מכיוון שמדובר באנשים שעושים את הכל מאהבה נטו, הם גם מאוד רגישים לביקורת. מה זה רגישים? רגישים כמו תינוק בן יומו. כל מילה צינית חותכת להם בוורידים. עיין ערך מידד זכריה, למשל - הרגישות שלו כל כך גבוהה עד שצריך לדבר אליו בצמר-גפן. לכן, אני ממליץ לך לנסות ולהביט על סיפור הפקת הערבים בזווית קצת אחרת. במקום למתוח ביקורת בצורה מעט חסרת-רגישות (ואני אדם חסר-רגישות בעצמי, כך שאני מבין על מה אתה מדבר), תנסה לקחת חלק בערב, לעזור בארגונו, ואז תבין פתאום עד כמה זה קשה ומתסכל. אם אתה רוצה הבנה עמוקה יותר של נושא הפרוג בפלשתינה, פשוט תדבר עם אנשים שעשו את זה בעבר ובהווה, ותראה עד כמה זה יכול להיות מדכא. לכן, אני ממליץ בכל לשון של בקשה: תנסה להביט על העניין מבפנים (מתוך הנעליים של המעורבים) ולא מבחוץ, כי כך תבין יותר לעומק את הקשיים ואת הקונפליקטים. כרגע, חסר לך מידע ואתה משלים אותו באמצעות הדמיון הפרטי שלך. ערבי הפרוג המופקים כאן בארץ הם צירוף של מזל ואהבה. אם מישהו ינסה לעשות עלינו כסף סתם כך בלי לתת תמורה, אני אהיה הראשון (מקסימום - השני) שיקום ויתנגד לכך. כרגע, אנחנו פשוט יורים לעצמנו ברגל בכל פעם שאנחנו קוטלים את המארגנים.

אוקיי

כבר יישבתי את המחלוקת עם מושל באופן פרטי, כך שבאמת הנאום הזה לא היה הכרחי לחלוטין (אם כי שאם יש אנשים שבעלי אותה דעה, להם זה כן רלבנטי) אז, תודה בכל מקרה על ההברה, ובאמת שאנסה להסתכל על הדברים באופן אחר מעתה ואילך.

למעלה