שאלה חשובה!!

חחח.. אלון.....

מהנקודת מבט הזאת, אתה צודק... היא משגעת את סילבסטר.. הוא רוצה אותה..! מה לעשות ככה זה.. :) אבל עדיין טוויטי זה זכר... אז אולי בכל זאת סילבסטר החתול הומו. :)

דנה!

New member
טויטי זה הציפור הכי חמוד בעולםםםםם!

תיראו למה ----->

Superdror

New member
את בכלל לא מבינה בציפורים!

מי את שתקבעי מי הכי חמוד בעולם?!?! אה?! אה?! אה?! דרור, תוקף את הבננה החביבה

Black Rose

New member
אני מעדיפה לראות את טויטי ככה:

ככה! לנצח ככה! שלא ידבר אף פעם בחיים! אני באמת מתנצלת אבל אין בי חיבה רבה לקנריות צהובות בעלות ראש גדול מדי שמדברות לא ברור.

pikitup

New member
יפה מאוד!

טוויטי צריך למות! אני שונא את טוויטי. מאוד! כל פרק אני מתפלל (מה שמוכיח שאין אלוהים דרך אגב) שסילבסטר יתפוס אותו ופעם אחת בחיים שלו יזכה לארוחה משביעה. הזקנה הזאת שאמורה לטפל בשניהם דואגת רק לטוויטי (וגם לכלב שתפקידו העקרי להגן על טוויטי) ומפנקת אותו בעוד היא מציגה הזנחה פושעת כלפי סילבסטר! סילבסטר מקופח בעוד שטוויטי הפרזית הולך ומשמין מפרק לפרק על גבו של סילבסטר התמים.

PunkInDrublic

New member
כככככככככןןןן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני כל כך שונאת את היצור המסריח והמגעיל הזה!!!!!!!!!!!!!!!!! ארגגגגגגגגג יחי נועה שונאת טוויטי !!!!!!!!!!!!

Black Rose

New member
הממם..

סילבסטר היה קדוש קתולי, שכמו כל הקתולים, לא ממש אהב יהודים, אבל הוא לא רצח מיליונים מתוך אידיאולגיה די מטומטמת "בדיוק כמו היטלר" כן- הייתי מוכרחה להעיר על זה. אולי פשוט תדמייני שאת חוגגת את החג של החתול? אני אישית לא חוגגת את זה כי זה חג של נוצרים (השנה החדשה..) וזה לא החג שלי. וכ- מוכרחה כי זה פשוט מדהים: summon the masses and walk through the fire!!!

yellow cheese

New member
הא כן? ומתי את חוגגת ת´יומולדת?

לפי מה? באיזה תאריך? אני בטוחה שאת אפילו לא יודעת מה התאריך העברי היום. אבל מה? את לא חוגגת שנה חדשה של נוצרים..

למעלה