שאלה חשובה!!

שאלה חשובה!!

מישהו יודע את הסיבה האמיתית לחגיגות הסילבסטר? יש כמה גירסאות... 1- סילבסטר היה אפיפיור פעם והוא היה רוצח יהודים בדיוק כמו היטלר. 2- פעם היה איש עשיר מאוד שקראו לו סילבסטר. ב- 31 ל- 12 (לא יודעת איזה שנה) היה ילד חולה מאוד, וסילבסטר שילם הרבה כסף באותו יום לניתוח שיציל את החיים של הילד. מה אתם חושבים נכון? או אם יש לכם גירסאות אחרות? זה חשוב!!!

yellow cheese

New member
הגרסא שלי..

חגיגות השנה האזרחית! למה את חוגגת את ראש השנה? כי זו תחילתה של שנה עברית חדשה! אותו הדבר לגביי ה"סילבסטר". זה פשוט חגיגות השנה האזרחית החדשה! לא לעשות יותר מידיי עניין מ"סילבסטר היה ככה, סילבסטר היה ככה".. שכחת בכלל שסילבסטר זה החתול של טוויטי? "סילבסטר וטוויטי..."

חחחח..

בסדר שירלי..... אבל עדיין יש לי וויכוח עם כמה אנשים. ובכל זאת זה ממש מעניין לדעת את הסיבה האמיתית. היום, נכון חוגגים את השנה החדשה. אבל פעם זה היה מסיבות אחרות. בגלל זה אני רוצה לדעת מה הקטע... ומי זה סילבסטר!

Superdror

New member
אני אישית חוגג בגלל החתול החמודי

הזה של וולט דיסני וגם בגלל טוויטי, הם נורא מתוקים. סיבה למסיבה.

yellow cheese

New member
טחח.."אני חושבת שראיתי חתול"..

אגב, טוויטי..בן או בת
תמיד חלמתי לשאול את זה

טווטי זה.......

תאמינו או לא אבל טוויטי זה בן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמעתי אותו פעם אומר משהו בגוף של גבר.. חיחיחי.. :)

Mike A

New member
מזה השטויות האלה

פעם זה היה מסיבות אחרות? כבר 2000 שנה חוגגים את השנה החדשה. בעצם לא 2000, כי לא ידעו שזאת שנה חדשה עד שהחליטו שזה יהיה לפי יום מותו של ישו. אז נניח 1700 שנה חוגגים שנה חדשה? זה די הרבה זמן.

alter ego1

New member
הסיבה השניה לא נראית לי...

אבל מי יודע. הייתי מהמר על סכום כסף נכבד, שאם יש בסיס לגרסה השניה- סילבסטר רוצח היהודים, וסילבסטר מציל החיים הם אותו בן אדם.

crovee

New member
את טועה...

טוויטי היא נקבה- ציפור=נקבה ולכן היא כל הזמן מדברת על עצמה כנקבה. אולי בעברית ניסו לדובב ולא יצא להם כמו שצריך (למה התופעה הזאת מוכרת לי?) אבל היא נקבה.

אז זהו שלא.......

רק בגלל שטווטי ציפור את קבעת שהיא נקבה???? למה אין ציפורים זכרים? איך הם מביאים ציפורים קטנים לעולם???? :)) טוויטי זה בן 100% מי שרוצה שיאמין זאת האמת.

Hamall

New member
כן כן. את צודקת. טוויטי = זכר.

פשוט בדיבוב לעברית שמו בחורה שתדבב אותו. באנגלית מזהים שזה אמור להיות זכר.

Meselfoh

New member
טוויטי וסילבסטר הם של האחים וורנר.

ולא של Walt Disney. And twitty is bi-sexual. at least in hebrew version.מכיוון שבאנגלית קשה לדעת מין של אדם\יצור, אז אי אפשר לדעת את המין של טוויטי. ברוב הסרטונים שאני ראיתי, שמייחסים לטוויטי מין, המיוחס לה מין נקבה. פעם או פעמיים מיוחס לו זכר. עכשיו, אחרי שהבהרתי את הנושא הפילוסופי המסובך הזה, אפשר לעבור הלאה.

crovee

New member
אלון

אני מציעה לך להירגע עם כל אמירות החוכמה האלה

Papito

New member
מיכלללל!!

אני אוהב אותךךךךךךךךךך!!!!!!!! ולא התכוונתי לפגוע בך או בטוויטי פשוט היא מנצלת את המיניות שלה כדי לפגוע בחתול המסכן

crovee

New member
כולה ציפור מסכנה

מה עשית אותה נימפומנית? ואלון... אני אוהבת אותךךךךךךךךךך!!!

למעלה