שאלה חשובה!!!

מויישית

New member
שאלה חשובה!!!

חברה שלכם כן,ממש ממש טובה חושבת לקחת סמים מה תעשו? התשובה ממש חשובה לי.... היא אפילו שאלה אותי אם אני רוצה גם אמרתי שלא כי אם לא הסכמתי לעשן אז בטח ובטח שאני לא יגע בסמים .....כי אני פשוט לא אוהבת את כל הקטע שלעשות דוואינים ....על מי בדיוק? טוב נו אז מה אני עושה?

Benja GiRl

New member
תגידי לה שהיא פוגעת בעצמה

ושהיא נכנסת לדרך שהיא לא תוכל לצאת ממנה...

אני חושב שיש לי תשובה

שמעי לכי ליוצעת שלכם ותגידי לה שהיא לוקחת סמים והכול אבל תגידי ליוצעת שלא תגיד את השם שלך מבינה? אבל יש בעיה מי יודע עוד שהיא לוקחת סמים או שרק את יודעת אחותי???

miss_t

New member
הלוו... תלמד גם אתה חוק...

כדי לך לקרוא בעיתון. ילד אחד הלשין על חבריו שהם מעשנים סמים... וזה גרם למוות... יש את זה בעיתון. על הילד מיהוד... טז אל תגיד "אסור להלשין על חברים" כי זה כבר לא זה...

את שמת לב למה שכתבת?

"ילד אחד הלשין על חבריו שהם מעשנים סמים וזה גרם למוות...." אז להגיד לילדה שתלך להלשין??? את רוצה להרוג אותה?!?!?!?!?

nobodys girl

New member
מסכימה עם עומר שאמר

לא לא לא לא ללכת לשום יועצת שום כלום בשום מקרה... גם לא הדבר הכי שטותי בעולם אין... יועצות נועדו להעשות בעיות ולא להתנהג באופן חכם במיוחד (לפחות אלה שאני נתקלתי בהן עד כה)... גם לא ללכת להורים אחים ומורים וסבתות ודודים והשד יודע מה פשוט... תשאלי אותה למה... היא בטח תגיד לך שמה רע לנסות תשאלי אותה מה טוב לנסות... תנסי להראות לה כמה היא עושה את זה רק כדי להוכיח משהו לכולם.. שהיא גם יכולה, שהיא מספיק מאגניבה, שיש לה אומץ... אם תצליחי להעביר לה את הנקודה שהיא עושה כי כולם עושים היא תבין כמה היא לא באמת רוצה לעשות את זה... ופתאום זה יראה לה אפילו יותר שווה להיות זאת עם העקרונות שלא מעשנת ולא כלום... זה מנסיוני הדל :) שיהיה בהצלחה

אני לא ממש מסכים

מי אמר שהיא עושה את זה רק בשביל להרשים מישהו?! וגם אם כן... אם היא תגיד לה את זה רוב הסיכויים שהיא תנסה להוכיח את ההפך (מי כבר יודה שהוא עושה משהו בשביל להרשים) ואז היא רק תעשן יותר... יאללה חפיף הקטע של הגראס עובר לכולם בסוף תשמרי שהיא לא תדרדר למשהו יותר רציני וזהו... שיהיה בהצלחה

nobodys girl

New member
שנייה,

אנחנו בטח מדברים על מישהי בת 15-17... מה יכולים להיות המניעים שלה לרצות לעשן חוץ מכולם עושים את זה? וברור שהיא לא תודה שהיא רוצה לעשן כי כולם מעשנים.. אבל זה יעשה לה משהו בראש, משהו כזה של... "ממ.. למה באמת אני רוצה לעשות את זה?"

יכול להיות מלא סיבות

יכול להיות שרע לה בחיים והיא רוצה לעשן בשביל להרגיש טוב. יכול להיות שזה פשוט כי היא רוצה לעשות כיף. ויכול להיות שהיא רוצה לעשות פוזות... במקום לנחש, להלשין, לצעוק, להאשים... שואלים אותה וזהו!

GirlFriend

New member
הסקר החדש הוא על מקרה זה ../images/Emo13.gif

תראי, את חיבת לתפוס את אותה הילדה לשיחה רצינית ולומר לה שלקחת סמים זה ממש לא ´´מגניב´´ ושזה יכול לדרדר אותה לדברים יותר חמורים. אני לא מגזימה... אם זה לא יעבוד תפני ליועצת. זה אולי בסדר מצידך לא ´´להלשין´´ על חברה אבל במקרה כזה זה מעבר להלשנה. זה יכול לגרום לדברים גרועים יותר ואם חס וחלילה יקרה לה משהו את לא תסלחי לעצמך. תעדכני אותנו מה קורה..

eviv

New member
סמים זה לא "רע"

איזה סמים קודם כל? זה לא הופך אותך ל"קול" או מאגניב אבל זה לא רע כמו שאלכוהל זה לא רע ושתדעו שאלכהל נחשב לסם קשה ולדוגמא גראס לא... אין כזה דבר טוב ורע הכול הוא יחסי תלוי בסיטיואציה... EVIV

מישהי

New member
את חייבת להסביר לה..

שהיא פוגעת בעצמה!!!!!! ושהסמים לא עוזרים בכלום! היא חברה שלך ואת חייבת חייבת חייבת לגרום לה להפסיק כי זה לא טוב! ולאט לאט מתדרדרים!!!! ואת שבשום אופן לא תיגעי בדבר הזה!

יהלe

New member
תבררי אם באמת

היא עושה את זה כי היא רק רוצה לנסות, או כי היא רוצה להיות מאגניבה וכאלה.. ותנסי לדבר איתה בהיגיון, זה הדבר היחידי שאני יכולה להציא לך, אולי באמת רע לה והיא צריכה מישהו שיקשיב לה, אני יכולה להתחיל להתפלסף לך על מיליון סיבות שהיא עושה מה שהיא עושה וזה לא כדאי, פשוט תפסי איתה שיחה.

Gmcp

New member
הנה התשובה הכי מפורטת...

לפי מחקר מדעי גם כשהאדם שלוקח סמים יודע שהוא פוגע בו הוא ממשיך לקחת את הסם כי הוא מכור לסמים! הסם הוא חומר שמגיע ישירות למוח ופוגע בתהלכים הכימיים הקבועים והסדירים שמתנהלים במוח! את לא תגרמי לה להפסיק לקחת סמים מי זה שתגידי לה להפסיק! אלא לפנות להורים שלה, לפנות לרשות נגד סמים וגם למשטרה!

Gmcp

New member
ל-eviv

קודם כל מה שאמרת עכשיו היה (בלי לפגוע!) המשפט הכי מפגר בחיים שלי! איזה סוג סם ואיזה... טוב הנה כל מה שהסם עושה: פוגע במוח- תוך 20 שנה של לקיחת סם הכי קל יכול לגרום לך להיות אוטיסט! פוגע בפעילות המינית- תוך 10 שנים אפילו בת ערומה (בסם הכי קל) שתעשה לו מה שלא יהיה... לא יגרוף לאיבר מינו לזקןף! פוגע בכליות בכבד ובלב ובריאות וגורם לצהבת איידס וסרטן! מפחית את ההתפתחות של הבן-אדם! סם קל גורר לסמים כבדים!

למעלה