שאלה חשובה?

שחור2

New member
שאלה חשובה?

דבר ראשון מצטער על כמות השאלות אבל זה רק בהתחלה. אז השאלה שלי היא: 1.העם מישהוא הצליח בתחום התלפתיה או הטלקנסיס או שלמישהוא יש חלומות צלולים. ועם כן מי. 2. מי פו הצליח לעשות כשפים ואם כן מה. 3.מה הקסם עזר לכם בחיים והעם השתמשתם בו פעם חוץ מבאימונים. בתודה שחור2

טלפתיה וטלקניזס, כשפים ושאר ירקות

1) ישנם מאמרים על טלפתיה וטלקינזיס במאמרי הפורום. אני יודע שהתחום הזה נחשב "מגניב", אבל אלו תחומים קשים ביותר ליישום. אני אישית מעדיף להתעמק בנושאים אחרים. חלומות צלולים יש לי מדי פעם (ספונטניים) אבל ישנו כאן פורום בתפוז ייחודי לנושא. 2) זו שאלה שלא יאהבו לענות עליה פה. אחד הכללים במאגיה הוא "להחריש". אני אוכל לספר לך שאני השתמשתי במאגיה לדברים מגוונים, החל מפתרון לבעיות כלכליות (לא, זה לא גורם למליון דולר לצנוח מהשמיים), אהבה (וזה דווקא סיבך אותי), לימודים וכלה ב"סגירת חשבונות" (צד שאני אישית משתדל להמנע ממנו). אני מאמין שזה גם עונה על שאלה מס´ 3.

אני כן, אבל זה לא בא בקלות...

על טלקינזיס ותלפטיה צריך לעבוד הרבה זמן, לפני שיהיו תוצאות משמעותיות.

כרמית.

New member
סגירת חשבונות

היה לנו דיון לוהט בנושא לפני כמה שבועות. מישהי טענה שזה כמו (סליחה) אוננות: כ-ו-ל-ם עושים את זה אבל אף אחד לא מדבר על זה.
סו מאץ´ פור אתיקה.

חלילה וחסה

אני סוגר חשבונות רק בבנק
ואם הדבר יכול לעבוד הפוך, אזי מצבי, מסתבר, הוא טוב.

itai90

New member
הי בקשר לשאלות

קוד כול כך 1. אני הצלחתי בתחומים האלה אבל זה מאוד קשה ולקח לי הרבה זמן ואימונים ובקשר לחלומות צלולים גם הצלחתי אבל אני עדיין בשלבי אימונים 3. הקסם עזר ופגע ביגלל שמרוב חוסר זהירות וחוסר שליטה הטלתי קללה שעד היום אני מצטער אליה אבל הכישוף גם עזר לי בחיים בלימודים ובשליטה עצמית כי ביגלל שאני יודע איזה כוח אפשר לשחרר אני יותר זהיר ויותר רגוע בברכת האור פם

suki da yo

New member
היי

טלפטיה וטלקינזיס \הם מהדברים שבהם מתגלה החלק הספקני שבי. אני אהיה מוכנה להאמין, בטיפת שכנוע , שזה יעבוד למישהו, אבל לא מספיק כדי שהאמנונה הזו תוביל אותי לנסות (ובגלל חוסר האמנוה, להצליח) בזה... בקשר לכישופים, כן, הצליחו לי כמה ( בניהם כישוף אהבה שלזכותו אני זוקפת את חברי מזה תשעה חודשים ויום אחד:)) ואני בעיקרון משתמשת בהם לכל דבר, בין אם זה למצב רוח או לצורך כלכלי ...

למעלה