שאלה חשובה

gilroz

New member
שאלה חשובה

האם כדאי לצאת לקורס מפעיל חדר כושר? שמעתי הוא קורס של שבועיים על אזרחי - פתוח במכון וינגייט לא שזה התפקיד שלי או משהו, אבל הציעו לי גם את התפקיד הזה איך הקורס ? ,האם שווה לעשות אותו?, מה אני עושה בתור מפעיל חדר כושר?

צחי:)

New member
מדריך חדר כושר

אני לא מכיר את הקורס, אבל היית פעם בחדר כושר? אז זה בערך מה שאתה עושה בתפקיד; בודק אם לאנשים מותר להתאמן, בודק מה המגבלות שלהם,בונה להם תוכניות אימונים וכל מיני דברים בסגנון. נשמע תפקיד נחמד, אתה גם בטח לומד על כל מיני שיטות לפיתוח מסת גוף, כוח, סיבולת לב ריאה ולא נראה לי שיגידו לך משהו אם בשעות ללא עבודה תתאמן קצת ותנצל את המערכת בשביל
:) אתה תהיה מוקף גם מן הסתם במד"סניקיות (אני ממש לא רואה חיסרון בזה!), תסתובב על אזרחי ותלמד על תזונה נכונה וכל מיני שטויות בריאותיות שתמיד טוב לדעת. אחרי הצבא גם יש לך את ההכשרה של מכון וינגייט ככה שתוכל לעבוד בזה... זהו סה"כ, נשמע נחמד, אני הייתי הולך על זה. בהצלחה

gilroz

New member
רגע אתה לא מבין משהו

זה לא התפקיד שלי בבסיס, כלומר זה יהיה תפקיד נוסף חוץ מזה שאני טכנאי, ומפעיל מערכות מודיעניות

צחי:)

New member
אההה....

אהההה....לא הבנתי באמת... שמע, תפקיד טוב, תלוי אם יש לך זין להיות אחראי על עוד משהו, כי יש שם כאבי ראש נראה לי... אין לכם מד"סניקית או מישהי מחינוך שתהיה אחראית לזה?

למעלה