שאלה חשובה תוכלו לומר לי בבקשה עד כמה האתר "מג´יק" אמין? כי יש לי ספקות רציניים לגביו.
T twisted hopeless me New member 15/8/02 #1 שאלה חשובה תוכלו לומר לי בבקשה עד כמה האתר "מג´יק" אמין? כי יש לי ספקות רציניים לגביו.
D dopey_wizard New member 15/8/02 #2 לפי מה שאני זוכר הייתי בו לפני איזה שנה בערך... ולפי מה שהוא היה אז הוא ממש לא אמין... הוא מועטק מאתר דפוק באנגלית... והוא מלא בזבל..
לפי מה שאני זוכר הייתי בו לפני איזה שנה בערך... ולפי מה שהוא היה אז הוא ממש לא אמין... הוא מועטק מאתר דפוק באנגלית... והוא מלא בזבל..
D dopey_wizard New member 15/8/02 #4 אני חושב שיש אתרים נחמדים בדף קישורים... וגם אני אכתוב פה כמה אתרים בערב...
L L e s t a t New member 15/8/02 #5 רגע את שואלת אנשים שאת לא מכירה כמה אמין אתר זה או אחר? ...........
T twisted hopeless me New member 15/8/02 #6 אכן, קצת טפשי. אבל לפי מה שקראתי בפורום האנשים כאן יודעים על מה הם מדברים. (רובם) אני לא מקבלת דעה של אף אחד בתור האמת האולטימטיבית, בין אם אני מכירה אותו או לא. אני פשוט שואלת לדעתכם, שאקבל אם היא תשמע לי הגיונית.
אכן, קצת טפשי. אבל לפי מה שקראתי בפורום האנשים כאן יודעים על מה הם מדברים. (רובם) אני לא מקבלת דעה של אף אחד בתור האמת האולטימטיבית, בין אם אני מכירה אותו או לא. אני פשוט שואלת לדעתכם, שאקבל אם היא תשמע לי הגיונית.