שאלה חשובה

שאלה חשובה

נתקלתי במקרה בפורום הזה ומעולם לא חשבתי שקיים המושג הזה. אני לא יודע בדיוק עד כמה אני א-מיני. אנסה להסביר,אני נמשך לנשים ואני כן רוצה להיות בזוגיות רצינית אבל הקטע המיני מרגש אותי פחות. לכן עם הזמן התפתחה אצלי הפנטזיה של הקוקהולד(למי שלא מכיר זה ריגוש מכך שגבר אחר מספקת את בת הזוג שלי) אתם חושבים שזוגיות קוקהולד מתאימה לי ממה שתיארתי לכם? לדעתכם אני א-מיני? תודה רבה

Berethor

New member
יאפ נשמע שאת א-מיני

פנטזיית הקוקהולד מסירה כל ספק
. אני אישית לא ממש לא מזדהה, הייתי מעדיף לספק בעצמי מאשר שתבגוד בי
. אבל תהיה הוגן ותן לה אפשרות למאהב קבוע, אל תגרום לה לדרדר להפקרות מוחלטת. בעניי זוגיות קוקהולד למינהם זה דבר נורא, מבחינה מוסרית, אז אני לא יכול להמליץ לך על זה. אבל אני יודע שיש לא מעט אנשים שאין להם בעיה לנהל קשרים אינטימים עם מספר אנשים, אוליי תמצא מישהי שהסידור הזה מתאים לה..

ברוך הבא!

זוגיות קוקהולד נשמעת לי כמו משהו ממש רע כלפי האישה. אבל אולי אני לא מבינה איך זה עובד... כמו שזה נשמע ממה שכתבת, זה מזעזע. ואם פיתחת את זה כי אתה לא מגלה עניין ביחסי מין עם בנות זוג - אז ממש חבל. כי אתה יכול פשוט להיות בזוגיות א-מינית בריאה ונורמלית בלי להשפיל את בת הזוג שלך. אם אתה מרגיש שאין לך עניין ביחסי מין זה נשמע כמו א-מיניות, אבל בסופו של דבר מי שיכול לדעת אם אתה א-מיני או לא, זה רק אתה.

קודם כל תודה לכולם על התגובות

אנסה לענות קודם לך.. הופתעתי לראות שכתבת שזה מזעזע ומשפיל את בת הזוג,או שאני הסברתי את עצמי לא נכון או שלא הבנת מה זו זוגיות קוקהולד. זוגיות קוקהולד זו מציאות של זוג נורמטיבי ומאוהב שחי בזוגיות רגילה לחלוטין עם אהבה אמון וביטחון,אבל בקטע המיני יש לבת הזוג מישהו מהצד שמספק אותה. כמובן מבחירתה שלה כאשר היא יודעת בוודאות שבן הזוג מאשר ובאמת מוכן לכך,כאשר הוא מבחירה נשאר נאמן. יש לי רצון לספק את בת הזוג אבל אני מעדיף לנתב את כלהאנרגיה שלי לחיזוק הקשר מבחינה ריגשית להפוך אותה לנסיכה ולעשות הכל כדי לגרום לה לחייך ולהיות מאושרת,והייתי מעדיף שאת האנרגיות של החלק המיני שמישהו אחר יעניק,אני חשבתי שזה יכול להתאים לגבר כמוני שפחות מעוניין בחלק המיני,ואפילו מעדיף שהריגוש המיני שלי יהיה דרך גבר אחר ולא ישירות דרכי,אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. אשמח לקבל ממך שוב את דעתך ואם תוכלי בבקשה גם להסביר אותה. תודה רבה

אז מה בעצם ההבדל בין זה לזוגיות פתוחה?

אני אגב, אמרתי משהו דומה למי שהייתי איתו בזוגיות 8 שנים. אמרתי לו שמבחינתי הוא יכול ללכת למי שהוא רוצה, אבל שיפתור אותי מזה. מה שלא הבנתי, זה שכתבת שאתה מתרגש מכך שגבר אחר מספק אותה. חשבתי שמדובר במצב שבו הגבר האחר שוכב איתה בנוכחותך. אני יודעת פשוט שיש מקרים כאלה ולרוב זה לא מרצונה של האישה.. לכן זה היה נשמע לי לא דבר חיובי. עכשיו, שאתה יודע שאתה יכול פשוט למצוא זוגיות א-מינית, אתה עדיין מרגיש צורך בזוגיות כזו?

יש הבדל קטן

זוגיות פתוחה זה גם כולל זוגיות ממש מהצד,וכאן מדובר בסיפוק מיני. דבר נוסף אני לא מעוניין במישהי נוספת כך שזו לא זוגיות פתוחה. כמובן שמדובר במקרה שאני לא נוכח ,אין לי רצון להביך לא אותי ולא אותה. מה שאת כותבת אפשרי בהחלט,אבל אני חושב שאין סיכוי שאמצא בת זוג א מינית כך שרוב הסיכויים שאכיר ביום יום מישהי שהיא כן מינית ושהסיפוק המיני חשוב לה

אמ...

זוגיות פתוחה בצורה שהציבור במדבר עליה היום, מתייחסת אך ורק לפאן המיני. מי שיש לו ריבוי זוגיות במובן הרומנטי גם, נקרא פולימרי. לא פתוח. אם גאיה תבקר כאן ויהיה לך זמן, אני בטוחה שהיא תוכל להסביר לך טוב ממני את ההבדלים.. בא רק נסכם את זה שזוגיות פתוחה היא זוגיות בה לכל צד מותר (לא חובה!) לקיים יחיסי מין עם כל אחד (בגדול... לפעמים מכניסים הגבלות מסויימות. למשל, הכרתי זוג שהתנאי של האישה היה שזה לא יהיה עם מישהי שהיא מכירה) זוגיות פולימרית, היא זוגיות שבה יש ריבוי בני זוג, כלומר: זוגיות מהצד - אם הבנתי נכון למה אתה מתכוון במשפט הזה. לכן, אם אתה לא נוכח, ובעצם נותן לה יד חופשית מבחינה מינית, זה נקרא זוגיות פתוחה. וזה ממש לא מחייב אותך לחפש מיניות מחוץ לזוגיות. אני חושבת שחשוב שתבין את ההבדלים במונחים, כדי שתדע להסביר מה אתה מחפש. אחרת באמת לא תמצא.. ממליצה לך בהקשר הזה לקרוא כתבה על זוגיות בסגנון של מה שאתה מחפש: [URL='http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3737666,00.html']הצד של האישה[/URL] (המינית) הצד של האיש (הא-מיני) קח בחשבון שחוץ מסכנת ההתאהבות ישנה גם סכנה של מחלות והריון... כמובן אפשר לצמצם אותם עם האמצעים המתאימים, אבל תמיד יכול להיות פספוס.. [ברת'ור, נא לא להתלונן שוב על הזוג הזה
הגיע הזמן שתבין שאנשים בוגרים יכולים לעשות מה שמתאים להם כל עוד לא נפגע אף אחד.] ולסיום: למה אתה חושבת שאין סיכוי שתמצא מישהי א-מינית? דווקא בגיל שלך יש הכי הרבה מבחר של בנות.

תודה על ההסברים והלינקים

קראתי והחכמתי. אוקיי רק הכינוי שונה אבל המהות נשארת ללא שינוי. הייתי שמח להכיר בת זוג א מינית אבל במידה וזה לא יקרה אני כן אהיה מעוניין לפתוח את הזוגיות ושלא יחסר לה כלום. מה לדעתך אצטרך לקבל בהבנה כבן זוג במידה ונפתח את הזוגיות ויהיה לה מישהו?

שלומות

אותי מעניין לדעת זה, האם אתה חושב שתוכל להתמודד עם כזו מערכת זוגית שבה בת הזוג שלך שוכבת עם גבר אחר - ויתכן שבסוף היא תתאהב בו, ותעזוב אותך?... האם ניסית כזו מערכת זוגית בעבר? לשאלתך הראשונה - אף אחד לא יכול לענות לך עליה כי אף אחד פה לא מכיר אותך לדעת אם מערכת זוגית פתוחה מתאימה לך. לשאלך השניה - אישית, לא חושבת שאפשר לענות לך על השאלה הזו, כי, שוב, אנחנו לא מכירים אותך, והמידע שנתת על עצמך הוא מועט מידי. אז, כמו שהמנצנת אמרה - רק אתה יכול לדעת

הייתי חלקית בזוגיות כזאת

ואם ישבאמת אהבה וביטחון בקשר אז למה שלא אוכל להתמודד עם כך? אני שלם עם ההחלטה הזאת כי אני כן רוצה שהיא תהיה מסופקת ואני יודע שלה כאשה הסיפוק המיני הוא חלק חשוב בחיים כמו רוב הנשים. לדעתי ותקני אותי אם אני טועה,אבלאם אשהמגיעה לקשר כאשר היא מעוניינת בחלק המיני בלבד,אז כמעט תמיד הן ימשכו לגבר שהן יודעות שהוא לא יתאים להן כבן זוג לחיים אלא הן נמשכות במצב כזה לגבר מסוג אחר שהן נורא נמשכות למיניות שלו אבל לא לאישיות,במצב כזה הסיכוי נמוך להתאהבות. כי פשוט מההתחלה היא מגיעה לשם מתוך כוונה לקשר מיני בלבד,מקווה שגם כאן הצלחתי להסביר את עצמי

אני בספק אם זה נכון. יותר מזה, גם אם זה נכון

עדיין היא יכולה לפתח לאחר מעשה, קשר רגשי. כדי לא להקשר ולהתאהב, היא תצטרך להחליף בני זוג כל הזמן. זה משהו שכדאי שתקח בחשבון.

תאמיני לי שחשבתי על הכל

וכן זה יהיה לגמרי בידיים שלה אם היא מעוניינת להישאר בקשר עם אותו אחד או להחליף,אני לא מתכוון להתערב לה בנושא הזה. אני מאמין שאם הזוגיות חזקה ואוהבת ואחד רואה בשני כבן זוג שהיה רוצה להזדקן איתו,אז גם סקס טוב וכימיה טובה לא יגרמו לבת הזוג לקום וללכת פתאום. מספיק קשה למצוא את החלק השני,אז במיוחד שאני לא חושב שהיא תקום ותלך במידה והיא באמת תאהב אותי,מקסימום אני מוכן לקבל בהבנה אם הכימיה איתו תהיה גבוהה והפגישות יהיו תכופות יותר.

מתחבטת7

New member
אהלן:)

לי נראה דוקא שיותר קל למצוא אישה שלא חפצה במין כלכך, או לפחות לא בכמויות שנראה לכם הגברים שהנשים רוצות. למיטב הבנתי וניסיוני האישי, נשים בתחילת הכרות מציגות את הצורך שלהן בסקס על מנת לרצות את בן הזוג הפוטנציאלי ולעורר אותו ולגרום לו לרצות בהן ולהישאר איתן - למרות שהן בעצמן לא מעריכות במיוחד סקס ועושות זאת רק כי מצופה מהן וכי בן הזוג שלהן רוצה. כך שנראה לי שיהיה לך יותר קל למצוא מישהי שאינה חפצה במין או לא לעיתים קרובות כלכך, מאשר שתיפול על איזו נימפומנית משוגעת שתצטרך לספק את עצמה עם גברים אחרים. כך לדעתי. בהצלחה בכל מקרה!

שלום מתחבטת

אשמח לדעת מי חברותייך..כי הנשים שיצא לי להכיר במהלך חיי,היו בדיוק ההיפך. בהתחלה ניסו להרחיק את החלק המיני כדי שאנחנו הגברים נתפוסאותן כנשים לקשר רציני,לאחר מכן המיניות פרצה מהן.

מתחבטת7

New member
כנראה שאני חיה בבועה....

אני מסיקה מסקנות מההתנהגות שלי עצמי וממה שאני רואה בסרטים וכו'. אבל אני בהחלט חושבת שנכון הדבר שהמיניות הנשית מוגזמת על ידי הגברים באמצעות הפרסומות והסרטים שמציגים אותנו כתאוות למין ושאי אפשר להשביע את רעבוננו - דבר שהוא מוגזם ולדעתי פוגע בהמון נשים שחשות כי אין להן ברירה - אלא לעמוד בסטנדרטים שמעמידות בפניהן הדמויות הנשיות הפיקטיביות האלו. בדיוק כפי שגברים רבים שצופים בפורנו חושבים שהם צריכים להתנהג כמו שחקני הפורנו כדי לרצות את בנות הזוג שלהן והרבה מהם חשים תסכול על כך שגודל איבר המין שלהם אינו מספק וכו'. אבל זה נובע רק מסילוף של המציאות על ידי התעשיה! אתה מבין אותי?

אין לך צורך להסביר

הבנתי את כוונתך. הייתי שמח להכיר מישהי א מינית,אבל את יודעת ..אין אפוטרופוס לאהבה..ואי אפשר להחליט במי להתאהב.

Berethor

New member
אפשר להחליט במי לא לתאהב..

באמת, זה ניתן לשליטה מסויימת אם רוצים..

Berethor

New member
שניכם צודקים

יש כאלה ויש כאלה, הכללה לכל כוון כאן היא לא נכונה. יש הרבה נשים מיניות שלא היו מביישות אף גבר מיני ברמת המיניות שלהן, והסיבה היחידה שחלקן מסתירות את זה זה טאבויים חברתיים ששמים רק על נשים, מצד שני יש גם נשים א-מיניות וא-אפורות(חצי א-מיניות).

למעלה