שאלה חשובה

Berethor

New member
אממ

טוב מי שמשקרת ככה על בן הזוג שלה, מגיע לה אם אחר כך היא סובלת מההשלכות של זה. אבל גם אני חושב שהרבה יותר קל למצוא נשים לא מאוד מיניות, יותר מגברים, זה הסיבה שלא-מיניים ובעיקר לא-אפורים, החיים קצת יותר קלים, אם כי הרבה מחברי הפורום כאן נפלו דווקא על 'הנימפומניות' או שמה בגלל שהם מאוד א-מיניים זה נראה להם ככה.

זה היה מופנה לברת'ור. הוא כתב שלהחליף בני זוג

כל הזמן שוחק את האדם. בזמנו הוא גם דיבר על ערכי מוסר והחפצה (דברים שאני אגב, נוטה להסכים איתם) אז עניתי לו שלכל דבר יש מחיר. להחלפה של בני זוג שי מחיר השחיקה והחשיפה הגדולה יותר למחלות וסכנות אחרות. לבן-זוג קבוע יש את הסכנה של ההתאהבות. לכל דבר המחיר שלו וכל אחד צריך לבחור מה המחיר שהוא מוכן לשלם. ובכל מקרה, להיות מוכן לגרוע מכל. כי כשאתה באמת רוצה משהו, אתה מוכן לשלם כל מחיר. מהסיבה הפשוטה, שאתה לעולם לא יודע מה המחיר האמיתי שתשלם. אתה יכול רק להעריך...

Berethor

New member
השאלה

איך אפשר לעודד אדם שמחפש קשר מחייב לדרדר ליחסים מזדמנים ולגרום לו לפתח כהות חושים לאנשים שאיתו, זה לא מוסרי בעליל.

לפחות לגביי הבנת לא נכון.

אני בעצמי מחפש קשר מחייב. ואני ממש לא מעוניין לדרדר אף אחת! בטח שלא לפתח כהות חושים , אני בסך הכל מחפש זוגיות רגילה ונורמלית ושאול אם זוגיות פתוחה חד צדדית יכולה להתאים למישהו כמוני שמוכן לפרגן לבת הזוג ובאמת לקבל בהבנה את הצורך שלה מבלי להכניס אגו ומצ'ואיזם לכל דבר בחיינו.

Berethor

New member
לא אמרתי את זה בקשר עליך

אלא בקשר לשיטה שנצנץ הזכירה, השיטה של איך גורמים לעצמם לא לתאהב, או השיטה ללמוד לתייחס לאנשים כלא יותר מאובייקטים מתחלפים איך שתרצו לקרוא לזה, שיטה שלי נראת לא מוסרית בעליל. זה בסדר מה שאתה מציע הוא הרבה יותר מוסרי מהסידור של לגרום לבת הזוג להחליף פרטנרים כל הזמן רק בגלל קנאה רומנטית. כמובן שקנאה כזאת גם תמוהה בעניי, בגלל שהיא ספציפית רק לנושא הזה, אז זה יוצא דיי צבוע. בקיצור בכלל לא דברתי על מה שאתה מעוניין בו בהודעה הזאת, למרות שזה נשמע מוזר לי, רואים שאתה עם ההתחשבות 'והפתיחות' עד הסוף, אפילו over מתחשב הייתי אומר, בכך שנראה שאתה דואג בעיקר לסיפוק וההנאה שלה ולא גם לשלך.

שהאשה מסופקת אז גם הגבר מסופק

אני באמת מאמין בכך. ובלי קשר אני יותר מעוניין לנתב את האנרגיות שלי לחלק הלא מניי בזוגיות ולהשקיע את מה שאני יכול בחיזוק הקשר ובאהבה,פאתטי עד כמה שזה יישמע אני באמת מאמין בכך.

Berethor

New member
אני מאמין שזה קודם כל דבר אישי

וזאת גם הסיבה שאדם יכול גם לספק את עצמו, תראה זה נורא מתחשב שחשוב גם זה של הצד השני, אבל אני מאמין בהכרזה מהסוג של שאחר מסופק גם אתה מסופק, שאחר נהנה גם אתה נהנה. אני מאמין ששני הצדדים יכולים להיות מסופקים, אבל לא בזה שצד אחד מסופק בשביל שניים. אני גם מאמין שאפשר למצוא מספיק אנרגיה להכל. למה צריך אנרגיה של שני אנשים כדי לספק אדם אחד?, ואיך זה שאצל מיניים יכול להיות גם זה וגם זה. אני כעיקרון לא מאמין באנוכיות מוחלטת אבל גם לא בזולתנות יתר, לכן אני לא רואה בעין טובה גם חשיבה רק על הצד השני, צריך לחשוב גם על עצמך.

אם אני אסכם את הדברים שנאמרו עד כה בשרשור

קודם הכל השאלה שלך האם אתה א-מיני או לא - היא כמובן דבר שרק אתה יכול לענות אליה. בעקרון ההגדרה של א-מיניות היא אדם שלא מרגיש משיכה מינית לאף אחד מהמינים. אם אתה מזדהה עם ההגדרה הזו באופן מוחלט או כמעט מוחלט, אתה מן הסתם א-מיני. לגבי זוגיות פתוחה והאם היא מתאימה לך: שוב, גם כאן, אתה ורק אתה יכול לדעת מה מתאים לך ומה לא. למען האמת, לא בטוח שאפילו אתה יכול לדעת, כי לפעמים אחרי שאנחנו מנסים משהו אנחנו מגלים שזה ממש לא מתאים לנו. אם אתה מרגיש כרגע שאין לך בעיה להכנס לקשר זוגי עם משהי שתמצא את סיפקה מחוץ לקשר, תהא הצורה אשר תהא, אז לך על זה. כל מה שאתה צריך, זה להבהיר את הדברים מראש. כי לא כל בחורה תרצה בקשר כזה. יש לא מעט בנות שיעדיפו את כל החבילה יחד. ועיצה קטנה לסיום: אני ממליצה לך בחום לנסות להכיר בחורה א-מינית. במקביל, אתה לא חייב לחסום את עצמך לקשרים עם בנות מיניות מאחר ואין לך בעיה עם זוגיות פתוחה. אז אתה יכול לפעול בשני הנתיבים במקביל. רק חשוב שבצד המיני תסביר כבר בהתחלה איזו זוגיות אתה מחפש. ושיהיה

למעלה